Sparta B – Dukla Praha 1:4 (kon.) | Varnsdorf – Olomouc B 1:1 (kon.)
konec
AC Sparta Praha B
1:4 (0:2)
FK Dukla Praha
Neděle 23.07.2023, 10:30 • Stadión FK Viktoria Žižkov, Praha • FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA • 1. kolo
Předzápasové kurzy
     
    85
    Dukla právě vstřelila branku! Dukla znovu vede o tři branky! Pohlednou souhru Peterky s Matějkou na levé straně hřiště před brankou zakončil MAREK ČERVENKA a Filip Nalezinek neměl nejmenší šanci zasáhnout.
     
    70
    Sparta B právě vstřelila branku! Ze vstřelené branky se radují také sparťané!

    Kapitán Daniel Kaštánek předvedl obrovské sólo z vlastní poloviny až do pokutového území, pronikl kolem několika hráčů soupeře, dostal se až před Šťovíčka a ještě přihrál TOMÁŠI SCHÁNĚLCOVI před prázdnou branku. Hosté se marně dožadovali odpískání údajného Kaštánkova faulu.
     
    60
    Dukla právě vstřelila branku! Dukla už vede o tři branky! JAKUB ZERONIK napřáhl z pořádné dálky a jeho přízemní pumelice zamířila přesně k tyči Nalezinkovy branky.
     
    32
    Dukla právě vstřelila branku! Dukla navyšuje své vedení a znovu to bylo po úspěšném brejku! Nejdříve se David Kozel nedokázal protáhnout mezi sparťanskými stopery, neudržel stabilitu, míč se však odrazil přímo před Lukáše Matějku, jehož střelu brankář Nalezinek stačil vyrazit jen do míst, kam doběhl osamocený JAKUB ZERONIK a snadno doklepl balón do sítě!
     
    4
    Dukla právě vstřelila branku! Po ubráněné standardní situaci Dukla vyrazila do rychlého brejku, PAVEL MOULIS dostal na pravém křídle obrovské množství prostoru, potáhl míč do pokutového území a následný pas před branku si k tyči srazil ONDŘEJ KUKUČKA.

    Tomáš Kohlmann

    Branky: 70. Schánělec – 4. Kukučka (vla.), 32. Zeronik, 60. Zeronik, 85. M. Červenka

    Karty:   34. Vydra (SPB), 55. Večerka (SPB)


    Držení míče: 48 % : 52 %.
    Střely na branku: 3:6. Střely mimo: 6:9. Rohy: 2:12.
    AC Sparta Praha B: Nalezinek – Vydra, Kukučka, Večerka (67. Ševínský) – Váňa, Kaštánek (C), Cissé (67. Mokrovics), Goljan (46. Holoubek) – Ševčík (75. Rus), Schánělec, Hranoš (46. Hodouš).
    Náhradníci: Čtvrtečka – Penxa.

    Trenér: Petr Janoušek

    FK Dukla Praha: Šťovíček – Ullman, Hašek, J. Jeřábek, Ludvíček – Peterka (C), Kozel (87. Škoda) – Moulis (83. Douděra), Špatenka (71. M. Červenka), Zeronik (71. Šebrle) – Matějka (87. Barac).
    Náhradníci: Rada – Hrubeš.

    Trenér: Petr Rada

    Rozhodčí: Rouček – Kotalík, Pfeifer

    Diváci: 1 061
    bahis siteleri