USA – Nizozemsko 1:1 (kon.) | Portugalsko – Vietnam 2:0 (kon.) | Austrálie – Nigérie 2:3 (kon.)
konec
Austrálie
2:3 (1:1)
Nigérie
Čtvrtek 27.07.2023, 12:00 • Lang Park, Brisbane • Mistrovství světa - ženy • Skupina B
Předzápasové kurzy
    90+10. Alanna KENNEDYOVÁ - 2:3


     
    90+10
    Austrálie právě vstřelila branku! Autorem branky je ALANNA KENNEDYOVÁ. Ta si naběhla parádně na roh a hlavičkou překonala Nnadozieovou.
    73. Asisat OSHOALAOVÁ - 1:3


     
    73
    Nigérie právě vstřelila branku! Oshoalaová se dostala do protitútoku, zápasila tam jen s brankářkou a obránkyní, ale přesto se dokázala prosadit a po balafáku doprava trefila prázdnou branku po zemi. Krásný gól a překvapení turnaje je blizoučko. Autorem branky je ASISAT OSHOALAOVÁ.
    65. Osinach OHALEOVÁ - 1:2


     
    65
    Nigérie právě vstřelila branku! Autorem branky je OSINACHI OHALEOVÁ. Sérii asi čtyř hlaviček, přičemž až ta čtvrtá skončila v brance. Nejdřív prodloužení, pak hlavička do šance, hlavička na gólmanku, ta vyrazila a dorážku obstarala kolegyně jak jinak než hlavičkou.
    45+5. Uchenna KANUOVÁ - 1:1


     
    45+5
    Nigérie právě vstřelila branku! Tak snad vteřinu před konce půle se trefují Nigérijky. Takzvaný "šatňák." Ajibadeová se dostala na kraj vápna, odsud centrovala, míč byl ztečován a ten si našla UCHENNA KANUOVÁ. Je srovnáno!!! Neskutečné. Tento zápas píše příběhy. Parádní podívaná.
    45+1. Emily van Egmondová - 1:0


     
    45+1
    Austrálie právě vstřelila branku! Autorem branky je EMILY VAN EGMONDOVÁ. Špatný nákop brankářky NIgérie, to byla chyba, přihrávka kolmo dopředu, pak hráčka z levé strany poslala míč před branku do velkého vápna a tam ho Egmondová zasunula do branky po zemi k tyči. Parádní gól, Austrálie jde do vedení.

    Jan Volf

    Branky: 45+1. van Egmondová, 90+10. Kennedyová – 45+5. Kanuová, 65. Ohaleová, 73. Oshoalaová

    Karty:   45+3. Foordová (AUS) – 21. Alozieová (NIG), 73. Oshoalaová (NIG)


    Držení míče: 64 % : 36 %.
    Střely na branku: 7:6. Střely mimo: 11:3. Rohy: 15:2. Ofsajdy: 1:1. Fauly: 5:8.
    Austrálie: Arnoldová – Catleyová, Kennedyová, Huntová, Carpenterová – van Egmondová, Gorryová, Cooneyová-Crossová – Vineová (82. Polkinghorneová), Foordová, Rasová (85. Chidiacová).
    Náhradníci: Lyd. Williamsová, Micahová – Nevinová, Luiková, Wheelerová, Fowlerová, Yallopová, Simonová, Kerrová, Ch. Grantová.

    Trenér: Tony Gustavsson

    Nigérie: Nnadozieová – Plumptreová (75. Ogbonnaová), Ohaleová, Demehinová, Alozieová – T. Payneová (90. Ebiová), Ucheibeová, Ayindeová (75. Echeginiová) – Onumonuová (63. Okoronkwová), Kanuová (64. Oshoalaová), Ajibadeová.
    Náhradníci: Oluehiová, Balogunová – Oparanozieová, Monday, Ordegaová, Imuranová.

    Trenér: Randy Waldrum

    Rozhodčí: Esther Staubli
    bahis siteleri