Česko – Švýcarsko 12:2 (kon.)
konec
Česko
12:2 (5:1, 7:1)
Švýcarsko
Pátek 28.07.2023, 14:35 • Charleroi, Belgie • Mistrovství Evropy v inline hokeji
Partner:
     
    37:52
    Po vstřelení gólu si náhradní gólman Adam Gabriška zřejmě neodpustil poznámku směrem k soupeři, rozhodčí tento moment ocenili dvouminutovým trestem.
    37:52 Marek LOSKOT - 12:2
     
    37:52
    Česko právě vstřelilo branku!
    Češi přidávají v početní převaze dvanáctý gól. Krásnou kombinaci završil Bernad nahrávkou doleva na MARKA LOSKOTA, Brunner se k pravé tyči přesouval marně. Asistence: Jakub Bernad.
     
    36:50
    Aktivně hrající Češi jsou odměněni další přesilovou hrou, u pravého mantinelu Jan Zwissler atakoval protihráče krosčekem.
    34:11 Šimon SLAVÍČEK - 11:2
     
    34:11
    Česko právě vstřelilo branku!
    Švýcaři skousávají jedenáctou branku. Šimek si vycukal švýcarského beka, přes nějž dokázal nahrát ŠIMONU SLAVÍČKOVI, i na něj už zívala prázdná bránu a tu trefil bez potíží. Asistence: Pavel Šimek.
    32:23 Marek LOSKOT - 10:2
     
    32:23
    Česko právě vstřelilo branku!
    S koncem Scherrerova trestu střílí Česko jubilejní desátý gól. Zakončení Školouda se od oblouku bány a zadního mantinelu šťastně odrazilo na druhou stranu k MARKU LOSKOTOVI, kterému nedělalo problémy poslat touš do odkryté brány. Asistence: Petr Školoud.
     
    30:23
    Vzápětí na sebe Lukas Scherrer upozornil v negativním světle, vysloužil si totiž dvouminutový trest za nedovolené bránění.
    29:01 David JINDRA - 9:2
     
    29:01
    Česko právě vstřelilo branku!
    Padne desítka? Šimek na malém prostoru zvládl nahrát před bránu DAVIDU JINDROVI, který poněkud krkolomným zakončením po ledě dokonale překvapil sedícího Brunnera. Asistence: Pavel Šimek.
    27:46 Cedric HÜSLER - 8:2
     
    27:46
    Švýcarsko právě vstřelilo branku!
    Švýcaři se v přesilovce dostali do přečíslení, z něhož těžili maximum. CEDRIC HÜSLER potáhl kotouč po levé straně a z kruhy vypálil na zadní tyč mimo Schejbalův dosah. Asistence: Lukas Dietrich.
     
    27:24
    Švýcaři mají možnost snížit v početní převaze. Na trestnou lavici odjel Marek Loskot, důvodem je podrážení.
     
    22:30
    Česko právě vstřelilo branku!
    Kanonáda pokračuje. Rubeš si všiml volného JAKUBA BERNADA, který dlouho neváhal a navrátilci do brány Brunnerovi hned šoupl za brankovou čáru jeden puk. Asistence: Tomáš Rubeš.
     
    21:12
    Patrik Annen střelecký apetit českého mužstva nezastavil a po osmém švýcarském inkasovaném gólu míří do brány znovu původně startující Silvan Brunner.
    21:12 Pavel ŠIMEK - 7:1
     
    21:12
    Česko právě vstřelilo branku!
    Rozdíl ve skóre je ještě větší. Slavíček dlouhým pasem oslovil PAVLA ŠIMKA, ten si poradil se zpracováním v přečíslení dvou na jednoho uspěl forhendovým zakončením na přední tyč mezi ruku a tělo Annena. Asistence: Šimon Slavíček.
     
    20:10
    Česko právě vstřelilo branku!
    Hráči v bílých dresech si do druhé půle přenesli přesilovku, kterou bleskově využili! Loskot počkal na správný okamžik k nahrávce mezi kruhy na FILIPA KUŤÁKA, jenž tvrdou forhendovou ránou z první zkompletoval hattrick! Asistence: Marek Loskot.
     
    18:37
    Druhý trest do švýcarských řad způsobil Jan Zwissler, když neoddiskutovatelně krosčekoval za vlastní bránou na mantinel Loskota.
    16:23 Petr ŠKOLOUD - 5:1
     
    16:23
    Česko právě vstřelilo branku!
    Česká reprezentace míří za vítězstvím. Po ztrátě soupeře otočil hru Loskot, křižným pasem doleva vybídl k zakončení PETRA ŠKOLOUDA a Annen se k ráně na bližší, pravou tyč přesunout nestihl. Asistence: Marek Loskot.
     
    11:47
    Švýcarské přečíslení skončilo neúspěchem i zásluhou Petra Školouda, jenž sekl přes nohu Tima Brauchliho a po zásluze si vysloužil dvouminutový trest.
     
    08:03
    Nečekaně brzy končí zápas pro Silvana Brunnera, jehož po čtyřech obdržených gólech střídá v brankovišti Patrik Annen.
    08:03 Petr KAFKA - 4:1
     
    08:03
    Česko právě vstřelilo branku!
    Takhle by to šlo, Češi vedou už o tři góly! Prostor mezi kruhy se otevřel PETRU KAFKOVI, ten napřáhl k tvrdému projektilu k levé tyči, na nějž Brunner reagoval pozdě.
    05:02 Filip KUŤÁK - 3:1
     
    05:02
    Česko právě vstřelilo branku!
    Tvrzníkova družina odskakuje na rozdíl dvou branek! Školoud přihrál před bránu FILIPU KUŤÁKOVI, jehož první pokus Brunner vyrazil pravým betonem, proti dorážce už neměl šanci. Asistence: Petr Školoud.
     
    03:28
    Češi přestáli další velkou příležitost soupeře a navíc si zahrají přesilovou hru, týmový prohřešek špatného střídání míří odpykat Lukas Scherrer.
     
    03:12
    Blízko vyrovnávací trefě byl Timo Brauchli, jenž postupoval sám na bránu, nedokázal ovšem zvednout puk přes levý Schejbalův beton.
    01:47 David JINDRA - 2:1
     
    01:47
    Česko právě vstřelilo branku!
    Na nedostatek gólů si tedy v úvodu rozhodně stěžovat nemůžeme! DAVID JINDRA pláchl po levé straně osobnímu strážci a brilantně zvládl i zakončení, které pověsil nad levé Brunnerovo rameno. Asistence: Šimon Slavíček.
    01:24 Cedric HÜSLER - 1:1
     
    01:24
    Švýcarsko právě vstřelilo branku!
    Příliš dlouho se Češi z vedení neradovali. Po propadnutí defenzivy postupovali Švýcaři tři na jednoho, Reinmann nahrál do středu CEDRICU HÜSLEROVI, proti ráně do levého víka byl Schejbal bezmocný. Asistence: Robin Reinmann.
    00:16 Filip KUŤÁK - 1:0
     
    00:16
    Česko právě vstřelilo branku!
    Český tým právě konkurentovi ukázal, jak sehrát přečíslení do zdárného konce. Rubeš zprava protlačil nahrávku na hokejku FILIPA KUŤÁKA, jemuž nedělalo výraznější problémy trefit odkrytou pravou část brány. Asistence: Tomáš Rubeš.

    Milan Huppert

    Branky a nahrávky: 1. Kuťák (Rubeš), 2. Jindra (Slavíček), 6. Kuťák (Školoud), 9. Kafka, 17. Školoud (Loskot), 21. Kuťák (Loskot), 22. Šimek (Slavíček), 23. Bernad (Rubeš), 30. Jindra (Šimek), 33. Loskot (Školoud), 35. Slavíček (Šimek), 38. Loskot (Bernad) – 2. Hüsler (Reinmann), 28. Hüsler (Dietrich)


    Česko: Schejbal (Gabriška) – Loskot, Kafka (C), Rubeš, Školoud, Bernad (A), Šebek (A), Kuťák, Jindra, Slavíček, Vyoral, Šimek, Andrýsek.
    Trenér: Martin Tvrzník

    Švýcarsko: Brunner (9.-22. Annen) – Hüsler, Sturny (A), Dietrich (C), Heinrich, Hunziker (A), Reinmann, Zwissler, Scherrer, Leu, Hug, Brauchli, Müller.
    Trenér: Michael Friedli

    Rozhodčí: Söder, Ginet
    bahis siteleri