Česko – Francie 3:2 (1:0 po s.n.)
po s.n. (1:0)
Česko
3:2 (0:1, 2:1 - 0:0)
Francie
Pátek 28.07.2023, 11:40 • Charleroi, Belgie • Mistrovství Evropy v inline hokeji U17
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 11:40.
     
    Všem fanynkám a fanouškům inline hokeje přeju krásné čtvrteční dopoledne. Vítám vás při sledování evropského šampionátu hráčů do 17 let, u zápasu mezi Českem a Francií.
     
    Česká reprezentace dává medailové ambice najevo od začátku turnaje. Suverénně ovládla svou základní skupinu, když nejprve deklasovali Irsko 17:0, v přímém souboji o první místo po dalším velmi dobrém výkonu porazila výsledkem 4:1 Finsko.

    Francouzi hráli ve druhé skupině, která byla dramatická do posledních minut. Hráči ze "země galského kohouta" na úvod prohráli 1:5 s Italy, načež přestříleli 6:3 Slováky, a protože Slovensko porazilo Itálii, tak o postupujících rozhodovala minitabulka, z níž vyšla nejlépe Itálie, spolu s ní postoupila druhá Francie.
     
    Úvodní sestavy:

    Česko: Šejba (Weber) – Adamec, Uřičář, Lorenz (A), Fehér, Dufek, Řivnáč, Vlk, Jindrák (A), Nesrsta, Lempach, Mozr (C), Koudela.

    Francie: Rastello (Allaoui) – Venin, Caspani (C), Montaclair, Luyton, Faurite (A), Oueslati Labouz, Bourokba (A), Carreyre, Rampon, Demoncept, Fontanille, Ponsard.

    Rozhodčí: Grayson, Dobberstein.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:10
    Zápas mezi Českem a Francií odstartoval! Češi usilují o udržení neporazitelnosti na turnaji, zatímco soupeř v základní skupině už padl s Itálií.
     
    00:49
    Z ostrého úhlu střílel zprava Antonin Luyton. Robin Šejba byl na svém místě a změnu skóre nepřipustil. Hra přerušena.
     
    01:21
    Individuálně si věřil Tomáš Lorenz, ale proti dvojici konkurentů neměl moc šancí na úspěch, nakonec ztroskotal na Ponsardovi.
     
    01:42
    Hokejisté v bílých dresech nikam přehnaně nespěchají. Jan Uřičář si dal na čas s rozehrávkou, stříleným pasem pak nenašel hokejku Vlka.
     
    02:19
    Český kapitán Marek Mozr ještě mohl nahrávat, ale zvolil z pravého kruhu střelu na přední tyč, s níž si Rastello věděl rady.
     
    02:47
    Za vlastní bránou podržel puk na hokejce Vigoureux Sami Bourokba, po vystřídání spoluhráčů si vybral čerstvého Demoncepta.
     
    03:25
    Zatím se hraje v opatrném duchu. Filip Vlk si rozmyslel průjezd na útočnou polovinu, místo toho se vrátil až za vlastní bránu.
     
    03:53
    Adam Fehér počkal na správný okamžik ke střele, nakonec natáhl k ráně zápěstí z mezikruží, brankáři ještě clonil Adamec, jenže střela zamířila vedle pravé tyče.
     
    04:29
    Zatím se přerušuje minimálně. Spoluhráčům umožnil vystřídat David Jindra, přenechal puk za bránou a sám si odjel odpočinout.
     
    04:56
    Po levém mantinelu nabral vysokou rychlost Adam Dufek, v plném pohybu vypálil, ale vysoko nad břevno francouzské svatyně.
     
    05:23
    Za Francii zahrozil Alex Montaclair, který nabral vysokou rychlost po pravém mantinelu, dojel do kruhu a mezeru mezi betony brankáře hledal bez úspěchu.
     
    05:58
    Těsně bráněný Antonin Luyton dokázal nahodit puk do českého brankoviště, Elyes Oueslati Labouz tečoval těsně vedle pravé tyčky.
     
    06:25
    Na první výraznější příležitost čekáme. Středem pokusil štěstí Adam Dufek, byl však zdvojený a v prakticky neřešitelné situaci o puk přišel.
     
    06:58
    Spoluhráčům se za bránu vydal pomoci s rozehrávkou i gólman Luca Rastello, který si jako cíl vybral Matea Caspaniho.
     
    07:27
    Český útok neměl dlouhého trvání. Jan Uřičář přecenil rychlostní schopnosti Alexe Nesrsty, přihrávku poslal mimo jeho dosah.
     
    07:46
    Správně Pablo Fontanille očekával kličku Adama Dufka do středu hřiště, soupeři ukázkovým způsobem touš vypíchl z pod hole.
     
    08:14
    Za gólmana Rastella odvedl práci Antonin Luyton, když zaklekl do zakončení z pravé strany a puk zblokoval mimo hrací plochu.
     
    08:30
    Z ostrého úhlu vypálil forhendem Štěpán Lempach. Ani on brankáře nezaměstnal, neboť trefil brusle prvního bránícího soka.
     
    09:21
    Antoine Ponsard zajímavě skryl svižnou ránu zápěstím za obránce, ale měl smůlu, protože bránící hokejista bruslí dokázal vychýlit puk o kousek vedle pravé tyčky.
     
    09:53
    Francie právě vstřelila branku!
    Jak je to jednouché! Faurite od mantinelu nahrál do středu GLENNU VENINOVI, jenž si v plné rychlosti nabruslil mezi dvojici rozestoupených obránců a svižnou ránou po ledě k levé tyči vyzrál i na Šejbu. Asistence: Antonin Faurite.
    09:53 Glenn VENIN - 0:1
     
    10:29
    Na řadě jsou Češi. První útok po inkasované brance rozhodně nevyšel dle představ, Adam Fehér ztroskotal na Bourokbovi.
     
    10:53
    Do přehuštěného prostoru střílel Pablo Fontanille. Robin Šejba měl velké štěstí, že puk zblokoval Lorenz, protože sám nic neviděl.
     
    11:14
    Podobné situace i na druhé straně, kdy měl po nahození zleva Rastello zakrytý výhled, avšak puk skončil u bránících hokejistů.
     
    11:48
    Za obrannou řadou se chtěl schovat Elyes Oueslati Labouz, ale Štěpán Lempach o něm moc dobře věděl, stáhl se a nahrávku na něj nepustil.
     
    12:23
    Nutno přiznat, že Francouzi jsou zatím aktivnějším týmem. Po pravém mantinelu nastartoval motory Antonin Faurite, forhendový projektil ve sprintu nasměroval nad horní tyč.
     
    12:58
    Češi podnikli rychlý brejk a rázem z toho bylo přečíslení dvou na jednoho. Adam Fehér bohužel přihrával mimo dosah Marka Mozra.
     
    13:18
    Tomáš Lorenz bojoval proti dvěma konkurentům statečně a v pádu dokonce zvládl slabě zakončit bekhendem, Rastello zakročil bez problémů.
     
    13:54
    Francouzský protiútok táhl pravou stranou Antonin Luyton a sám forhendem zakončoval, kus černé gumy prosvištěl nad horní tyčkou.
     
    14:22
    Česká defenziva opomenula Alexe Montaclaira, který od pravého mantinelu postupoval sám na bránu, Šejba nenechal u bližší tyče ani centimetr volného místa.
     
    14:44
    Francouzský tlak pokračuje. Rozjetý Theo Carreyre se natlačil až před bránu, z bezprostřední blízkosti na gólmana nevyzrál.
     
    15:29
    Hráči v bílých dresech brání zuby nehty ztrátu jednoho gólu. Filip Koudela vystoupil proti Carreyremu a úspěšně ho odzbrojil.
     
    15:45
    Netrvalo dlouho a na puku je znovu Francie. Stříleným pasem se prezentoval Gustavo Rampon, touš prosvištěl vysokou rychlostí o kus vedle pravé tyče.
     
    16:27
    Protože Adam Fehér neměl žádného volného spoluhráče, tak se po levém mantinelu rozjel sám, kousek za polovinou hřiště nahazoval vedle pravé tyče.
     
    16:59
    Dost záležet si dal s rozehrávkou Elyes Oueslati Labouz, nakonec těsně kolem hokejky Lorenze dokázal puk prostrčit k Demonceptovi.
     
    17:30
    Francouzi nikam nespěchají, každopádně pořád mají puk pevně pod kontrolou. Za vlastní bránou strávil dobrých deset sekund Venin.
     
    17:52
    S nahozením téměř z poloviny hřiště neměl Robin Šejba žádné starosti, ve velké výšce plachtící kotouč neomylně sebral do lapačky.
     
    18:14
    V momentě, kdy se Češi chystali rozjet útočnou akci, tak rozhodčí přerušili hru, protože francouzský gólman Luca Rastello má evidentně problémy s výstrojí v oblasti pravého betonu.
     
    18:36
    Zpoza pravého kruhu vyprodukoval tvrdou forhendovou ránu Alex Nesrsta, připravený gólman včas vykopl pravý beton.
     
    19:12
    Štěpán Lempach se zbavil osobního strážce, ale okamžitě mu cestu zkřížil Gustavo Rampon a na něj už český hokejista recept nenašel.
     
    19:47
    Pěkně obtočil bránu Filip Koudela, ovšem Luca Rastello se bez problémů přemístil k levé tyči a střelu vyrazil betonem.
     
    20:00
    První poločas skončil.
     
    Úvodní dvacetiminutovka zápasu mezi Českem a Francií přinesla jediný gól, o nějž se postarali aktivněji hrající francouzští hokejisté. Skóre střetnutí udává situace z 10. minuty, kdy mezi kruhy převzal puk Glenn Venin, posunul si ho mezi dva protihráče a gólmana prostřelil rychlou střelou po ledě k levé tyči. Pokud Češi chtějí pomýšlet na bodový zisk, musí ve druhé půli přidat.

    Střely na bránu po 1. poločase: 7 – 5.
     
    20:01
    Začal druhý poločas.
     
    20:14
    Druhý poločas je v plném proudu, tak pojďme na něj! Češi začali aktivně, ostrá rána Štěpána Lempacha proletěla těsně nad bránou.
     
    20:36
    A znovu v akci Štěpán Lempach, jenž v plné rychlosti projel mezi trojicí konkurentů a zápěstím mířil k pravé tyči, Rastello zasáhl betonem.
     
    21:23
    Jan Uřičář chtěl hrát směrem dopředu, ale neměl na koho, proto zadovkou zapojil do hr za bránou čekajícího Řivnáče.
     
    21:35
    Pod tlakem si Antonin Luyton nepočínal úplně jistě, nahrával hlídanému Demonceptovi, tomu se povedlo puk odpálit do bezpečí po levém mantinelu.
     
    22:04
    Po střetu se Šimonem Řivnáčem zůstal na hrací ploše ležet Antonin Lyuton, který schytal neúmyslný zásah do hlavy. Rozhodčí raději přerušili hru.
     
    22:15
    Francouzi nezvládli přečíslení dvou na jednoho zásluhou výborného obranného zákroku Mozra, načež míří do čtyř, protože podrážením se za brankou soupeře provinil Glenn Venin, autor zatím jediného gólu.
     
    23:15
    Minuta z přesilovky je minulostí a česká reprezentace ještě nevymyslela nic zajímavého, momentálně kombinuje kolem poloviny hřiště.
     
    23:44
    Z pravého kruhu vypálil z první Jan Uřičář, ale kýženého srovnání stavu se zatím nedočkal, trefil brusli bránícího konkurenta.
     
    24:23
    Češi ještě pár vteřin pokračovali v tlaku i při hře čtyři na čtyři, pěknou kombinační akci završil Adam Dufek projektilem nad břevno.
     
    24:56
    Ben Adamec moc dobře věděl, že se k němu zezadu blíží Antonin Demoncept, tato skutečnost ho vůbec nerozhodila a rychlou kličkou se vyhnul pokusu o hit.
     
    25:11
    Česko právě vstřelilo branku!
    Paráda, Češi vyrovnávají! Dufek na hranici pravého kruhu chvíli váhal, ale nakonec si v pravý okamžik všiml na střed najíždějícího FILIPA VLKA, který bleskově zamířil a proti střele k pravé tyči byl Rastello bezmocný. Asistence: Adam Dufek.
    25:11 Filip VLK - 1:1
     
    26:11
    Na vlastní pěst zkusil štěstí Mateo Caspeni. Kapitán mužstva objel jednoho protihráče, s druhým už se nevypořádal.
     
    26:46
    Tvrdou dělovku vypálil z vrcholku pravého kruhu Antonin Demoncept, naštěstí pro Robina Šejbu mířil jen do boční sítě.
     
    27:20
    Dlouho signalizovaná výhoda je u konce. Menší tresti si vykoledoval Alex Nesrsta, jenž na útočné polovině viditelně seknul konkurenta přes hokejku.
     
    27:38
    Francie právě vstřelila branku!
    Bohužel je to gól, Francii stačilo na využití přesilovky pouhých 18 vteřin. Caspani procpal puk před bránu k úplně volnému ALEXI MONTACLAIROVI a ten našel mezírku mezi Šejbovými betony. Asistence: Mateo Caspani.
    27:38 Alex MONTACLAIR - 1:2
     
    28:23
    Ve francouzském táboře mohlo být ještě veseleji poté, co Vigoureux Sami Bourokba na malém prostoru vykličkoval dva protihráče, leč na Šejbu nevyzrál.
     
    28:59
    Dobrou práci odvedl směrem dozadu Adam Dufek, zachytil rychlost Alexe Montaclaira a čistým způsobem mu kotouč sebral.
     
    29:30
    Velkou příležitostí pohrdl Gustavo Rampon! Mezi kruhy byl úplně sám, zpracování mu taktéž vyšlo, ale forhendová střela těsně nad ledem proletěla o kousek vedle levé tyče.
     
    29:47
    Francie je při chuti a aktuální stav jí dodává ještě větší sebevědomí. Theo Carreyre přenesl dlouhým pasem hru doleva, odkud Pablo Fontanille vystřelil nepřesně.
     
    30:22
    Hráčům v bílých dresech se nedaří podnikat kloudné ofenzivní akce. Filip Koudela hledal Tomáše Lorenze, pas na jeho osobu nepustil Antoine Ponsard.
     
    30:57
    S nahozením z poloviny hřiště měl Robin Šejba snadnou práci, kotouč podržel ve výstroji až do přerušení hry, načež si český kouč bere oddechový čas.
     
    31:25
    Zápas pokračuje. Po levém mantinelu nabral vysokou rychlost Tomáš Lorenz, pasem pod sebe Filipa Vlka nenašel.
     
    31:52
    Francouzi rychle otočili hru na opačnou polovinu. Nahození schytal do chráněných míst Ben Adamec, následoval obranný odpal přes celé hřiště.
     
    32:22
    Hokejisté v tmavě modrých dresech hrají i takticky velmi dobře. sou si vědomi, že nepotřebují nikam spěchat, proto poměrně často šetří vteřiny za svou bránou.
     
    32:54
    Avšak když je potřeba, tak umí i velmi nebezpečně zaútočit, jako třeba Pablo Fontanille, který z mezikruží napálil Šejbu do výstroje.
     
    33:24
    Přes obránce vypálil z levého kruhu Antonin Faurite a jen těsně minul volný prostor u pravé tyčky Šejbovy svatyně.
     
    33:50
    Pokračuje boj o každý centimetr ledu. Alex Nesrsta v pravý čas položil hokejku na led, čímž zamezil úspěšnému pasu na Montaclaira.
     
    34:11
    Francouzské přečíslení skončilo neúspěchem, protože Gustavo Rampon prováhal nahrávku, Vigoureux Sami Bourokba zády k bráně zakončit nezvládl.
     
    34:43
    Práce pro Robina Šebu, jenž správně očekával tvrdou střelu z pravého kruhu na přední tyčku, puk lapačkou udržel u betonu.
     
    35:22
    Před francouzskou bránou si o puk klepl Ben Adamec a dostal ho, poskakující hrací předmět ovšem trefit nedokázal, promáchl.
     
    35:39
    Rozestoupenou českou defenzivu chtěl potrestat Gustavo Rampon, který najel neohroženě až před Šejbu, jemuž však nedokázal touš zvednout nad lapačku.
     
    36:13
    Pěkné individuální akci Filipa Vlka chybělo jediné, gól. Tvrdá rána od levého mantinelu se mezi tři tyče o pár čísel nevešla.
     
    36:39
    Mezi tři tyče už mířil Tomáš Lorenz, jenže Luca Rastello šel včas do pokleku a mezeru mezi betony ucpal s výrazným předstihem.
     
    37:20
    Vysoký forčekink se málem vyplatil. Před bránou číhal úplně volný kapitán Marek Mozr, bohužel na přihrávku těsně nedosáhl.
     
    37:59
    Ani teď to nevyšlo. Při přečíslení tří proti dvěma si odražený puk našel Šimon Řivnáč, avšak napálil ho přímo do brankářovy výstroje.
     
    38:19
    Česko právě vstřelilo branku!
    Je to tam, čeští hokejisté v blížící v koncovce základní hrací doby vrací stav do vyrovnané podoby! Lorenz vypíchl puk soupeři, hrací předmět následně převzal FILIP KOUDELA a mezikruží vypálil mezi brankářovu levou ruku a tělo. Asistence: Tomáš Lorenz.
    38:19 Filip KOUDELA - 2:2
     
    38:19
    Podle rozhodčích byla Koudelova radost z gólů až zbytečně přehnaná, proto střelce druhé české branky udělili dvě minuty za nesportovní chování.
     
    39:03
    Česko bojuje. Trojice statečných a gólman Šejba zuby nehty udržují vyrovnaný stav, Francouzi kombinují na útočné polovině.
     
    39:41
    Výborně. Alex Montaclair uspěchal nahození z pravé strany, trefil jenom obránce a ten dokázal levou stranou vyhodit do bezpečí.
     
    40:00
    Druhý poločas skončil.
     
    Základní hrací doba o vítězi nerozhodla, uvidíme prodloužení. Češi vyrovnali zásluhou Filipa Vlka, načež Francouzi strhli vedení zpátky na svou stranu přesilovkovým zásahem Alexe Montaclaira. Česká reprezentace ovšem nesložila zbraně a kýžený efekt se dostavil, do prodloužení poslal utkání trefou z 39. minuty Filip Koudela.

    Střely na bránu po 2. poločase: 14 – 17.
     
    40:01
    Začalo prodloužení.
     
    40:01
    Francouzi už se radovali z vítězné trefy, když ránou z levého kruhu přes obránce na zadní tyč skóroval kapitán Mateo Caspani, ale Češi měli štěstí, protože se nespustila časomíra a rozhodčí hru přerušili těsně před výstřelem, takže gól nemohl platit.
    40:01 Trefa Caspaniho neplatila z důvodu nespuštěné časomíry
     
    40:43
    Situace skoro jako přes kopírák! Mateo Caspani nabral vysokou rychlost po levé straně, nikdo si jej nevšímal a křižná střela v tomto případě proletěla jen těsně vedle levé tyče.
     
    41:11
    To je škoda! Francie nastoupila do prodloužení výrazně aktivněji, ale po chybě mohl střetnutí rozhodnout Štěpán Lempach, skákavý pokus doputoval vedle pravé tyče.
     
    41:48
    Vigoureux Sami Bourokba tělem odmítl jednoho protihráče, přes dalšího vystřelil z mezikruží a Robin Šejba touš zpacifikoval nadvakrát.
     
    42:02
    Hráči ze "země galského kohouta" se udržují v enormním tlaku. Robin Šejba měl obrovské štěstí, že ho střela Venina trefila do výstroje.
     
    42:42
    Přes posledního obránce se Alex Nesrsta pokusil natlačit až před bránu, ale ztratil stabilitu a skončil na zemi, puk pod ním.
     
    43:15
    Mezi kompletní trojkou konkurentů si Mateo Caspani našel prostor pro forhendové zakončení ze zápěstí, pukem dostal do brusle Adamec.
     
    43:40
    Skvělý výkon podává v průběhu celého zápasu Robin Šejba, jenž předvedl další povedený zákrok, lapačkou zastavil střelu z levého kruhu na zadní tyč.
     
    44:13
    Slibně vypadající přečíslení českou rozhodující trefou neskončilo, protože velkou obětavost ukázal navrátilec Alex Montaclair, v pádu zastavil přihrávku na volného protihráče.
     
    44:44
    Ještě jeden zákrok na konto Robina Šejby, tentokráte nikterak těžký, pravým betonem vyrazil slabou střelu ze středu.
     
    45:00
    Prodloužení skončilo.
     
    Ani pětiminutové prodloužení o vítězi nerozhodlo a na řadu tak přijdou nájezdy. Francouzi skórovali hned v úvodu nastaveného času, ovšem trefa kapitána Caspaniho nemohla platit z důvodu nespuštěné časomíry. I ve zbytku prodloužení byla Francie aktivnějším týmem, ale potřetí na Šejbu nevyzrála.
     
    Samostatné nájezdy začínají.
     
    1. série
    0:0
    Jako první se rozjel francouzský hráč Antonin Luyton. Nevymýšlel nic složitého a mířil mezi betony, které Šejba včas sklapl!
    Antonin LUYTON
     
    1. série
    0:0
    Z českého týmu dostal důvěru Štěpán Lempach. Ani on neskóroval, párkrát zakvedlal s pukem a forhendovou střelu k levé tyči vyrazil Rastello.
    Štěpán LEMPACH
     
    2. série
    0:0
    Mateo Caspani ukázal šikovné ruce, forhendovým blafákem si položil gólmana, ale ve finále vypálil pouze do jeho nastavené lapačky!
    Mateo CASPANI
     
    2. série
    0:0
    Bezbrankové skóre neprolomil ani Tomáš Lorenz, který volil zakončení k levé tyči, pozorný Rastello zakročil vyrážečkou.
    Tomáš LORENZ
     
    3. série
    0:0
    Třetí sérii odstartoval Glenn Venin, autor prvního gólu zápasu. Nedostal se však vůbec k ničemu, protož Šejba chytře vystrčil vyrážečku a puk soupeři vypíchl.
     
    3. série
    0:0
    Rozhodnout mohl Marek Mozr. Nevymýšlel žádné složité kličky a vsadil na razanci, gólman udržel puk před brankovou čárou.
    Marek MOZR
     
    4. série
    0:0
    Vigoureux Sami Bourokba byl hodně blízko, bekhendový blafák provedl velmi dobře, ale Šejba se roztáhl na brankové čáře a pravým betonem zabránil inkasované brance.
    Vigoureux Sami BOUROKBA
     
    4. série
    0:0
    Drama pokračuje. Podruhé se rozjel Štěpán Lempach, mezeru mezi Rastellovými betony hledal bez úspěchu.
    Štěpán LEMPACH
     
    5. série
    1:0
    Pořadí se obrací, následuje náhlá smrt. Po prvním neúspěchu si na druhý pokus troufl kapitán Marek Mozr a počínal si bravurně, brankáře si roztáhl a forhendem mu poslal puk mezi betony! Francie musí dát.
    Marek MOZR
     
    5. série
    1:0
    A nedává! Alex Montaclair váhal tak dlouho, až proti němu Robin Šejba vystrčil vyrážečku a o kus černé gumy ho připravil. Česko vítězí!
    Alex MONTACLAIR
     
    45:00
    V samostatných nájezdech zvítězil tým Česko.
    Autorem vítězné branky je MAREK MOZR.
    45:00 Marek MOZR - 3:2
     
    Konec zápasu.
     
    Dramatický zápas mezi Českem a Francií dospěl až do dovednostní disciplíny, tedy samostatných nájezdů, v níž bonusový bod navíc urvala česká sedmnáctka.

    Objektivně je třeba podotknout, že Francie byla po většinu času aktivnějším týmem, ale jak známo, rozhodují góly, nikoliv předvedená hra. Češi dokázali dvakrát smazat jednobrankové manko, přestáli i tlak soupeře v pětiminutovém prodloužení a v napínavých nájezdech rozhodl o bodu navíc pro Česko kapitán Marek Mozr, jenž uspěl jako jediný z osmi exekutorů.

    Česko vykročilo za postupem do semifinále pravou nohou, první příčku bude hájit v sobotním zápase proti Namibii. Francii čeká zápas s Namibií ještě dnes v podvečer a pro zachování nadějí na postup musí bezpodmínečně zvítězit. (13:12:35)

    Milan Huppert

    Branky a nahrávky: 26. Vlk (Dufek), 39. Koudela (Lorenz), rozh. náj. Mozr – 10. Venin (Faurite), 28. Montaclair (Caspani)

    Samostatné nájezdy:

    1. série:
    0:0   Antonin Luyton (FRA)
    0:0   Štěpán Lempach (CZE)
    2. série:
    0:0   Mateo Caspani (FRA)
    0:0   Tomáš Lorenz (CZE)
    3. série:
    0:0   Glenn Venin (FRA)
    0:0   Marek Mozr (CZE)
    4. série:
    0:0   Vigoureux Sami Bourokba (FRA)
    0:0   Štěpán Lempach (CZE)
    5. série:
    1:0   Marek Mozr (CZE)
    1:0   Alex Montaclair (FRA)


    Česko: Šejba (Weber) – Adamec, Uřičář, Lorenz (A), Fehér, Dufek, Řivnáč, Vlk, Jindrák (A), Nesrsta, Lempach, Mozr (C), Koudela.
    Francie: Rastello (Allaoui) – Venin, Caspani (C), Montaclair, Luyton, Faurite (A), Oueslati Labouz, Bourokba (A), Carreyre, Rampon, Demoncept, Fontanille, Ponsard.

    Rozhodčí: Grayson, Dobberstein
    bahis siteleri