Česko – Francie 3:2 (1:0 po s.n.)
po s.n. (1:0)
Česko
3:2 (0:1, 2:1 - 0:0)
Francie
Pátek 28.07.2023, 11:40 • Charleroi, Belgie • Mistrovství Evropy v inline hokeji U17
Partner:
    45:00 Marek MOZR - 3:2
     
    45:00
    V samostatných nájezdech zvítězil tým Česko.
    Autorem vítězné branky je MAREK MOZR.
    Alex MONTACLAIR
     
    5. série
    1:0
    A nedává! Alex Montaclair váhal tak dlouho, až proti němu Robin Šejba vystrčil vyrážečku a o kus černé gumy ho připravil. Česko vítězí!
    Marek MOZR
     
    5. série
    1:0
    Pořadí se obrací, následuje náhlá smrt. Po prvním neúspěchu si na druhý pokus troufl kapitán Marek Mozr a počínal si bravurně, brankáře si roztáhl a forhendem mu poslal puk mezi betony! Francie musí dát.
     
    40:43
    Situace skoro jako přes kopírák! Mateo Caspani nabral vysokou rychlost po levé straně, nikdo si jej nevšímal a křižná střela v tomto případě proletěla jen těsně vedle levé tyče.
    40:01 Trefa Caspaniho neplatila z důvodu nespuštěné časomíry
     
    40:01
    Francouzi už se radovali z vítězné trefy, když ránou z levého kruhu přes obránce na zadní tyč skóroval kapitán Mateo Caspani, ale Češi měli štěstí, protože se nespustila časomíra a rozhodčí hru přerušili těsně před výstřelem, takže gól nemohl platit.
     
    38:19
    Podle rozhodčích byla Koudelova radost z gólů až zbytečně přehnaná, proto střelce druhé české branky udělili dvě minuty za nesportovní chování.
    38:19 Filip KOUDELA - 2:2
     
    38:19
    Česko právě vstřelilo branku!
    Je to tam, čeští hokejisté v blížící v koncovce základní hrací doby vrací stav do vyrovnané podoby! Lorenz vypíchl puk soupeři, hrací předmět následně převzal FILIP KOUDELA a mezikruží vypálil mezi brankářovu levou ruku a tělo. Asistence: Tomáš Lorenz.
     
    35:39
    Rozestoupenou českou defenzivu chtěl potrestat Gustavo Rampon, který najel neohroženě až před Šejbu, jemuž však nedokázal touš zvednout nad lapačku.
     
    29:30
    Velkou příležitostí pohrdl Gustavo Rampon! Mezi kruhy byl úplně sám, zpracování mu taktéž vyšlo, ale forhendová střela těsně nad ledem proletěla o kousek vedle levé tyče.
    27:38 Alex MONTACLAIR - 1:2
     
    27:38
    Francie právě vstřelila branku!
    Bohužel je to gól, Francii stačilo na využití přesilovky pouhých 18 vteřin. Caspani procpal puk před bránu k úplně volnému ALEXI MONTACLAIROVI a ten našel mezírku mezi Šejbovými betony. Asistence: Mateo Caspani.
     
    27:20
    Dlouho signalizovaná výhoda je u konce. Menší tresti si vykoledoval Alex Nesrsta, jenž na útočné polovině viditelně seknul konkurenta přes hokejku.
    25:11 Filip VLK - 1:1
     
    25:11
    Česko právě vstřelilo branku!
    Paráda, Češi vyrovnávají! Dufek na hranici pravého kruhu chvíli váhal, ale nakonec si v pravý okamžik všiml na střed najíždějícího FILIPA VLKA, který bleskově zamířil a proti střele k pravé tyči byl Rastello bezmocný. Asistence: Adam Dufek.
     
    22:15
    Francouzi nezvládli přečíslení dvou na jednoho zásluhou výborného obranného zákroku Mozra, načež míří do čtyř, protože podrážením se za brankou soupeře provinil Glenn Venin, autor zatím jediného gólu.
    09:53 Glenn VENIN - 0:1
     
    09:53
    Francie právě vstřelila branku!
    Jak je to jednouché! Faurite od mantinelu nahrál do středu GLENNU VENINOVI, jenž si v plné rychlosti nabruslil mezi dvojici rozestoupených obránců a svižnou ránou po ledě k levé tyči vyzrál i na Šejbu. Asistence: Antonin Faurite.

    Milan Huppert

    Branky a nahrávky: 26. Vlk (Dufek), 39. Koudela (Lorenz), rozh. náj. Mozr – 10. Venin (Faurite), 28. Montaclair (Caspani)

    Samostatné nájezdy:

    1. série:
    0:0   Antonin Luyton (FRA)
    0:0   Štěpán Lempach (CZE)
    2. série:
    0:0   Mateo Caspani (FRA)
    0:0   Tomáš Lorenz (CZE)
    3. série:
    0:0   Glenn Venin (FRA)
    0:0   Marek Mozr (CZE)
    4. série:
    0:0   Vigoureux Sami Bourokba (FRA)
    0:0   Štěpán Lempach (CZE)
    5. série:
    1:0   Marek Mozr (CZE)
    1:0   Alex Montaclair (FRA)


    Česko: Šejba (Weber) – Adamec, Uřičář, Lorenz (A), Fehér, Dufek, Řivnáč, Vlk, Jindrák (A), Nesrsta, Lempach, Mozr (C), Koudela.
    Francie: Rastello (Allaoui) – Venin, Caspani (C), Montaclair, Luyton, Faurite (A), Oueslati Labouz, Bourokba (A), Carreyre, Rampon, Demoncept, Fontanille, Ponsard.

    Rozhodčí: Grayson, Dobberstein
    bahis siteleri