Žilina – Ružomberok 3:1 (kon.) | Trnava – Trenčín 1:2 (kon.)
konec
MŠK Žilina
3:1 (1:0)
MFK Ružomberok
sk Neděle 30.07.2023, 18:00 • Štadión MŠK Žilina • Niké liga • 1. kolo
Předzápasové kurzy
     
    83
    Žilina dala gól! Rusnák posielal z pravej strany pred bránku hostí prudkú loptu, Iľko sa k nej nedostal, ale odrazila sa presne pred MÁRIA SAUERA, ktorý ju bez problémov poslal do ružomberskej siete!
     
    70
    Žilina dala gól! Tlak domáci pretavili do gólu, Patrik Iľko parádne našiel prihrávkou HENRYHO ADDA, ktorý utešenou strelou pridáva svoj druhý gól v dnešnom zápase!
     
    58
    Ružomberok dal gól! Šefčík z rohu poslal výbornú loptu pred Belka. Ján Maslo sa ešte k zakončeniu nedostal, Stojčevski loptu odkopol priamo pred KRISTÓFA DOMONKOSA, ktorý z voleja prestrelil všetko, čo mu stálo v ceste! Vyrovnané 1:1!
     
    38
    Žilina dala gól! HENRY ADDO získal loptu na ľavej strane, predral sa cez dvojicu hráčov hostí do pokutového územia a jeho prudká krížna strela sa od ľavej tyče odrazila do bránky hostí!

    Dávid Švec

    Branky: 38. Addo, 70. Addo (Iľko), 83. Sauer – 58. Domonkos

    Karty:   56. Stojčevski (ZIL) – 6. Luterán (RUZ), 66. Gerec (RUZ)


    MŠK Žilina: Belko – Leitner, Stojčevski, Ndjeungoue – Kopásek (46. Rusnák), Adang, Gidi (63. Sauer), Javorček – Kaprálik (63. Iľko), Jambor (C) (63. Ďuriš), Addo (81. Minárik).
    Náhradníci: Belaník – Bari, Essomba, Nemčík.

    Trenér: Jaroslav Hynek

    MFK Ružomberok: Krajčírik (C) – Kotula, Maslo, Malý, Selecký – Chrien (59. Múdry), Domonkos, Luterán (59. Boďa) – Šefčík (75. Tučný), Gerec (79. Jackuliak), Chobot (59. Lavrinčík).
    Náhradníci: Frühwald – Mrva, Fabiš, Úradník.

    Trenér: Peter Tomko

    Rozhodčí: Marhefka – Bednár, Poláček

    Diváci: 1603
    bahis siteleri