Švýcarsko – Česko 1:4 (kon.)
konec
Švýcarsko
1:4 (1:2, 0:1, 0:1)
Česko
Neděle 30.07.2023, 11:00 • Eisstadion Davos • Reprezentace do 17 let
Partner:
    53:09 Matěj PEKAŘ - 1:4
     
    53:09
    Česko právě vstřelilo branku!
    Češi dělají další důležitý krok směrem k vítězství! Nahození Winkelhöfera se od zadního mantinelu odrazilo k Poletínovi, který mezi kruhy oslovil MATĚJE PEKAŘE, ten si udělal prostor na malém prostoru a bekhendem mířil neomylně k levé tyčce. Asistence: Tomáš Poletín.
    20:54 Štěpán ČERNÝ - 1:3
     
    20:54
    Česko právě vstřelilo branku!
    Česká reprezentace využívá druhou přesilovou hru v utkání a odskakuje na rozdíl dvou gólů! Frolo vyhrál buly za sebe na ŠTĚPÁNA ČERNÉHO, jehož nahození se dokonale schovalo přes bránícího hráče a gólman spatřil puk až za svými zády. Asistence: Jakub Frolo.
    15:17 Adrien BARTOVIČ - 1:2
     
    15:17
    Česko právě vstřelilo branku!
    Paterova družina je znovu o krok napřed! Po levém mantinelu nabruslil do útočného pásma Raichl, do kruhu posunul kus černé gumy ADRIENU BARTOVIČOVI a ten rozvlnil síť dělovkou z první na zadní tyč. Asistence: Václav Raichl.
    09:16 Mike AESCHLIMANN - 1:1
     
    09:16
    Švýcarsko právě vstřelilo branku!
    Skvěle sehraný brejk znamená srovnání stavu! Nappiot v situaci dvou proti dvěma posunul puk doprava na Schenka, který ještě počkal na doplnění z druhé vlny od MIKEA AESCHLIMANNA, jemuž adresoval nahrávku mezi kruhy, proti ráně k levé tyči byl Štěbeták bezmocný. Asistence: Florian Schenk a Luca Nappiot.
    04:48 Matěj PEKAŘ - 0:1
     
    04:48
    Česko právě vstřelilo branku!
    Přesilovka využita, Češi se ujímají vedení! Černý přihrál do pravého kruhu MATĚJI PEKAŘOVI, který s kotoučem sjel na střed a zpoza kruhů vyslal skrytou střelu k levé tyči, Steinmann toho moc neviděl a nestihl včas zareagovat. Asistence: Štěpán Černý.

    Milan Huppert

    Branky a nahrávky: 10. Aeschlimann (Schenk, Nappiot) – 5. Pekař (Černý), 16. Bartovič (Raichl), 21. Černý (Frolo), 54. Pekař (Poletín)


    Švýcarsko: Steinmann (Birchler) – Zahner, Bär, Heyer, Van der Kaaij, Haas, Nappiot, Bichsel, N. Lehmann – Binder, Peter, Blaha – Meier, L. Lehmann, Guinchard – Schenk, Kneubühler, Aeschlimann – Etter, Aebli, Dandois (C).
    Trenér: Fabio Schumacher

    Česko: Štěbeták – Holub, Černý, Mikel, Zimovčák, Mrtka, Šilhavý, Winkelhöfer – Pekař, Pavlík, Poletín (C) – Lev, Záhejský, Novotný – Rozsíval, Fasner, Bartovič – Matějovský, Frolo, Raichl.
    Trenér: Pavel Patera

    Rozhodčí: Staigerová, Hungerbühler – Ammann, Dufner