Řepiště – Nový Jičín 3:1 (kon.) | Pelhřimov – Havlíčkův Brod 0:2 (kon.) | Hlubina – Frýdlant n/O 2:1 (kon.)
Tasovice – Start Brno 3:5 (kon.) | Stará Říše – Znojmo 0:2 (po pr.) | Strání – Břeclav 5:3 (kon.)
Speřice – Ždírec 0:2 (kon.) | Havířov – Bohumín 2:1 (kon.) | Průhonice – Benešov 0:6 (kon.)
Hluboká n/V – Soběslav 1:1 (3:4 po pen.) | Modlany – Štětí 2:2 (13:14 po pen.) | Český Brod – Slaný 2:0 (kon.)
Čechovice – Kozlovice 1:5 (kon.) | Jeseník – Šumperk 0:2 (kon.) | Kuřim – Vrchovina 1:2 (kon.)
konec
TJ Sokol Čechovice
1:5 (1:2)
FK Kozlovice
Neděle 30.07.2023, 17:00 • Čechovice • MOL Cup • Předkolo
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 17:00.
     
    Úvodní sestavy:

    TJ Sokol Čechovice: Kvapil – Zelina, Šolín, Lakomý (C), Muzikant, Šteigl, Halouzka, Racl, Studený, Kalvoda, Petržela.
    Náhradníci: Peka – Luža, Hanák, Kopečný, Veselý, O. Kadlec, Jurníček.
    Trenér: Pavel Kucharčuk

    FK Kozlovice: Obzina – Smékal, Kozák, Kostka, Řehák (C), Kyselák, Kaďorek, Nekuda, Smolka, Olšanský, Skopal.
    Náhradníci: P. Kadlec – Vítek, Vyhlídal, Slatinský, Illík, Vogl.
    Trenér: David Kobylík

    Rozhodčí: Slováček – Zelený, Šimoník.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    2
    Domácí vstoupili do utkání v tradičních červených desech. Fotbalisté Kozlov pro dnešní pohárové střetnutí oblékli dresy barvy černé.
     
    3
    S těžkou malou domů si Aleš Kvapil poradil na jedničku, po rychlém zpracování volil přihávku k pravé lajně na volného spoluhráče.
     
    4
    První rohový kop kopaly Čechovice. Jmenovitě Lukáš Petržela, jehož střílený centr na přední tyčku se s úspěchem nesetkal.
     
    5
    Kozlovice obsadily útočnou polovinu, ale žádnou zajímavou příležitost si nevytvořily, nakonec byl odpískán útočný faul Skopalovi.
     
    6
    Radim Olšanský moc dobře věděl, že přes něj bude mířen nákop k levé lajně na Jakuba Šolína, s nímž odstoupil a hlavou poslal malou domů do Obzinových rukavic.
     
    7
    Proti centru od praporku dopředu vystartoval Aleš Kvapil a poradil si na jedničku, po vyboxování balónu na něj arbitr Slováček odpískal nedovolený zákrok.
     
    8
    Standardku hostujícího favorita rozehrával Lukáš Kaďorek, jenž vyslal do pokutového území zajímavý centr, s nímž si domácí defenziva poradila.
     
    9
    Hodně ostrý zákrok Jakuba Šolína proti Lukáš Kaďorkovi. Hráč Čechovic si řekl o žlutou kartu, rozhodčí zatím zvolil pouze ústní domluvu.
     
    10
    Exekuce volného přímého kopu se chopil Petr Nekuda. Prvním pokusem napálil dvoučlennou zeď, načež vypálil vysokou střelu na bránu. Nikterak ostrou, ale Kvapilovi podle všeho vadilo slunce, proto míč zkrotil až nadvakrát.
     
    11
    Čechovice právě vstřelily branku!
    Domácí outsider se ujímá vedení! Povedený centr z levé strany si uvnitř pokutového území našel FILIP HALOUZKA a hlavičku k pravé tyčce proměnil pro Obzinu v nechytatelnou záležitost.
     
    12
    Přenesení na Lukáše Kaďorka vyšlo skvěle. Po zpracování následoval centr, který Jakub Šolín srazil do zámezí na roh.
     
    13
    Odražený balón si kousek za velkým vápnem našel hostující kapitán Alex Řehák, nepovedenou ránu nártem usměrnil mimo tři tyče.
     
    14
    Krásně si Radek Smékal hodil balón skrze dvojicí konkurentů, ale následný centr mu vůbec nevyšel, míč poslal nad hlavy všech přítomných hráčů ve vápně.
     
    15
    Příliš dlouho otálel se zakončením Petr Nekuda. Ideální moment prováhal, načež napálil jenom dobře vystoupivšího Šolína.
     
    16
    Pod tlakem Lukáš Petržela zkusil píchnout míč k pravé lajně nabíhajícímu Radimu Muzikantovi, ten však neměl šanci balón ve hře stihnout.
     
    17
    Radek Smékal moc dobře věděl, že mu do pokutového území nabíhá Petr Nekuda, jenže centr přetáhl mimo jeho dosah. Hrají domácí.
     
    18
    Po ubráněném rohu se pro Čechovice rýsovala možnost zajímavého protiútoku, který zastavil Smékal jenom za cenu faulu.
     
    19
    Ostře David Kostka poslal k zemi nic netušícího Filipa Halouzku. Autor prvního gólu naštěstí je v pořádku, hostující stoper vyvázl s domluvou.
     
    19
    Domácí mužstvo dělily od druhého vstřeleného gólu centimetry! Centr Radima Muzikanta prodlužoval Jan Šteigl a míč doskákal těsně vedle levé tyče. Velká škoda pro Čechovice, že situaci nezavíral některý z hráčů na zadní tyči.
     
    21
    Kozlovice právě vstřelily branku!
    Nedáš – dostaneš! Po centru Kyseláka od rohového praporku naskakoval v malém vápně úplně volný hostující kapitán ALEX ŘEHÁK, proti prudké hlavičce z bezprostřední blízkosti neměl Kvapil žádnou šanci.
     
    23
    Kozlovice budou kopat penaltu! Radim Olšanský ukázkově zabojoval a ve skluzu získal míč, aby obloučkem našel ve vápně Dominika Skopala, ten kličkou po levé ruce obelstil brankáře, který protihráče v pádu podrazil. Nebylo co řešit.
     
    24
    Kozlovice právě vstřelily branku!
    Balón si na bílý bod postavil PETR NEKUDA. Nevymýšlel žádné složitosti, prostě umístil míč nechytatelně po své levé ruce. Kvapil trefil stranu, ale dobře umístěnou střelu zkrátka nemohl dosáhnout.
     
    24
    Slibně vypadající volný přímý kop pro Čechovice. Po nepovedeném rohu si kousek za velkým vápnem našel balón Lukáš Petržela, jehož nešetrným způsobem podrazil Dominik Skopal.
     
    25
    Střelu obstaral Filip Studený. Mířil na střelu gólmana, nicméně Jakub Obzina zasahovat nemusel, situaci za něj vyřešil kousek vedle zdi stojící spoluhráč úspěšným blokem.
     
    26
    V Čechovicích panuje velké teplo, proto se arbitr Slováček rozhodl dát krátce po polovině úvodního dějství týmům krátkou pauzu na občerstvení.
     
    27
    Utkání pokračuje. Jakub Obzina vyslal dlouhý nákop na útočnou polovinu, Petr Nekuda prodlužoval míč do země nikoho.
     
    28
    Štěpán Smolka se mylně domníval, že rozhodčí odpískal faul na jeho osobu, naopak v jeho počínání objevil faul. Domácí chtěli zmatků využít k rychlé rozehrávce, ale arbitr Slováček dal hvizdem najevo, že se bude rozehrávat na píšťalku.
     
    29
    Od levé lajny přiletěl do pokutového území Kozlovic zajímavý centr, s nímž si poradil vysoko vyskočivší hostující kapitán Alex Řehák.
     
    30
    Po nepovedeném centru zleva si odražený balón našel Dominik Skopal, z halfvoleje vypálil tvrdou střelu vysoko nad břevno.
     
    31
    Velmi slušně si malém prostoru počínal Lukáš Petržela, když balón pokryl tělem, aby ho ve finále Ondřej Kyselák atakoval nedovoleně.
     
    32
    Protože Lukáš Zelina neměl komu dopředu, tak se otočil čelem k vlastní bráně a nahrál Aleši Kvapilovi, gólman z první odkopával na útočnou polovinu.
     
    33
    Velkou chybu v soupeřově rozehrávce domácí nevyužili. Lukáš Petržela se neohlížel kolem sebe a střílel z dvaceti metrů do prvního clonícího soka.
     
    34
    První žlutou kartu zápasu si vykoledoval kozlovický obránce Miroslav Kozák, když nešetrně podrazil středem k vápnu postupujícího Kalvodu.
     
    34
    Nechybělo moc, aby si Čechovice vstřelily vlastní gól, po stříleném centru z levého křídla Filip Studený odvracel míč těsně vedle pravé tyčky.
     
    35
    Následoval rohový kop, po němž Kozlovice málem udeřily podruhé! Přetažený centr oslovil trestuhodně volného Ondřeje Kyseláka, střela mířená na zadní tyč se o kousek nevešla do cílového zařízení.
     
    36
    Domácí získali standardku v podobě rohového kopu. Lukáš Zelina zakončoval z krkolomné pozice nadvakrát, ani napodruhé však nepropálil dvojblok protihráčů.
     
    37
    Čechovice dávají jasně najevo, že favoritovi nedají postup zadarmo. Na pravé straně šestnáctky si našel prostor k centru Filip Halouzka, adresát Jakub Šolín na balón nedoskočil.
     
    38
    Lukáš Zelina měl přehled o situaci kolem sebe. Pohlídal dlouhý nákop a hlavou prodloužil balón za sebe do rukavic Kvapila.
     
    39
    Ve dvou proti třem fotbalisté Kozlovic neuspěly. Dominik Skopal si věřil na Martina Racla, jenž na zemi nepustil protihráče za svá záda.
     
    40
    Zpoza velkého pokutového území vypálil zajímavou střelu Lukáš Kalvoda. Jakub Obzina měl štěstí, že míč neletěl více k levé tyči, úspěšně zakročil rukama.
     
    41
    Po pravé lajně nabral vysokou rychlost Lukáš Kaďorek, jehož skvěle zakřižoval Lukáš Zelina a míč píchl do zámezí.
     
    42
    Alex Řehák si hlasitě zakřičel a po výkopu Kvapila hlavičkoval zcela osamocený, přesto nedokázal hrací předmět nasměrovat ke spoluhráči.
     
    43
    Slabou obrannou hlavičku Olšanského mohl potrestat Radim Muzikant, jenže pozici na střelu si nepřipravil dobře a levačkou vypálil naprázdno.
     
    44
    Čechovice kopaly v závěru úvodního dějství ještě jednu standardku. Centr směřoval zajímavě do předbrankového prostoru, kde však úřadovali fotbalisté bránícího celku.
     
    45
    Dominik Skopal uspěchal moment, kdy mohl společně s Petrem Nekudou postupovat dva na jednoho. K nahrávce sáhl příliš brzy, navíc trefil přímo prostor, kde se pohyboval obránce.
     
    45
    První poločas skončil.
     
    První poločas zápasu mezi Čechovicemi a Kozlovicemi přinesl tři góly, o jeden více vstřelil hostující favorit. Domácí strhli vedení na svou stranu v 10. minutě zásluhou trefy hlavou Filipa Halouzky, ovšem hosté zvládli dokonat obrat v rozmezí 20.-22. minuty, kdy nejprve po rohu vyrovnal kapitán Alex Řehák a současnou podobu dal výsledku Petr Nekuda, jenž proměnil penaltu po faulu brankáře Kvapila.
     
    Druhý poločas začne přibližně v 18:04.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    47
    Ani jeden z trenérů neudělal o poločasové přestávce žádnou změnu v sestavě. Oba celky tak pokračují v původním rozložení.
     
    48
    Domácí kopali rohový kop na krátkou vzdálenost. Nakonec přiletěl centr na zadní tyč, odkud hlavičkoval Lukáš Zelina v záklonu nepřesně.
     
    49
    Aleš Kvapil musel pořádně zabrat, aby zamezil v úniku Dominiku Skopalovi, na hranici velkého vápna sebral míč soupeři před nosem.
     
    50
    Až s nečekanou lehkostí se Radek Smékal zleva dostal do poutového území. Na střelu z úhlu si netroufl, dobře myšlenou přihrávku poslal Nekudovi za paty.
     
    51
    Petr Nekuda prodal své centimetry a byl to právě on, kdo odvrátil nebezpečí po centru z rohového kopu na přední tyč.
     
    52
    Kozlovice právě vstřelily branku!
    Favorit odskakuje na rozdíl dvou branek! Uvnitř vápna si potažením do středu udělal prostor ke střele Smékal, jehož pokus do středu Kvapil ještě vyrazil před sebe, ale proti dorážce MIROSLAVA KOZÁKA už byl bezmocný.
     
    54
    Kozlovice pokračují v aktivním pojetí hry. Štěpán Smolka si na malém prostoru poradil s osobním strážcem, zleva potom vypálil na přední tyč lehce tečovanou střelu, s níž si Kvapil poradil.
     
    55
    Pohybem si řekl o pas k levé lajně Jakub Šolín. Dostal jej, s problémy míč udržel na hrací ploše, ale proti dvojici jej na kopačkách neudržel.
     
    56
    Dominik Smékal hlavou sklepl pod sebe na Petra Nekudu, který neváhal a do balónu se opřel z halfvoleje, Kvapil kontroloval očima míč směřující o kus vedle levé části brankové konstrukce.
     
    57
    Velmi dobrý výkop poslal Kvapil na pravé křídlo, odkud Halouzka prodlužoval na Janu Šteiglovi, jemuž nevyšla klička na Kozáka.
     
    59
    Střídání v týmu FK Kozlovice:
    ze hřiště odchází Dominik Smékal, přichází Jakub Vyhlídal.
     
    59
    Po nejistém Kvapilově zákroku si na gól dělal zálusk David Kostka, ležícího gólmana však napálil do nastavených gólmanových rukavic.
     
    59
    Aleš Kvapil si zakřičel po centru od praporku, ale nechal se přeskočit Kostkou a měl velké štěstí, že slabá hlavička nedoputovala za brankovou čáru.
     
    60
    Také druhá žlutá karta směřuje do hostujících řad. Pěkně zblízka si ji prohlédl Radek Smékal, když ještě na útočné polovině zastavil slibně se rozvíjející brejk soupeře.
     
    62
    Střídání v týmu TJ Sokol Čechovice:
    ze hřiště odchází Radim Muzikant, přichází Adam Jurníček.
     
    62
    Střídání v týmu TJ Sokol Čechovice:
    ze hřiště odchází Lukáš Kalvoda, přichází Martin Luža.
     
    62
    Střídání v týmu TJ Sokol Čechovice:
    ze hřiště odchází Tomáš Lakomý, přichází Štěpán Hanák.
     
    62
    Domácí získali výhodu v podobě rohového kopu. Jakub Obzina vystartoval z brankové čáry a kulatý nesmysl vyboxoval mimo velké vápno.
     
    63
    Čechovice zahrozily pravou stranou. Ostrým centrem se prezentoval Lukáš Petržela, ve vlastním vápně si na jedničku počínal Miroslav Kozák.
     
    64
    Radim Olšanský už mohl střílet, ale ukázal výborný přehled ve hře, míč posunul do jasné tutovky Nekudovi, jenž tváří v tvář brankáři neuspěl, střelu k levé tyči Kvapil parádně vytáhl rukou.
     
    65
    Tlak Kozlovic pokračuje. Přenesení doleva vyšlo na jedničku, následně centroval Radim Olšanský a vzdušnému prostoru kraloval Zelina.
     
    66
    Pod tlakem si Ondřej Kyselák počínal zřejmě nejlépe, jak mohl. Nastřelil před sebou stojícího Šolína a vybojoval rohový kop.
     
    67
    Nebezpečný centr Ondřeje Kyseláka byl levou nohou velmi dobře kroucen směrem do brány, jenom smůla pro exekutora, že spoluhráči nereagovali ideálně a míč nechali doskákat do autu.
     
    67
    Vzápětí na sebe Ondřej Kyselák upozornil na druhé polovině hřiště negativním způsobem, ostře sundal k zemi Petrželu a vysloužil si kartónek žluté barvy.
     
    68
    Faulovaný Lukáš Petržela se těžce sbírá z hrací plochy. Po obstříknutí bolestivého místa to ale vypadá, že bude schopen v utkání pokračovat.
     
    69
    Přetažený centr vracel Filip Halouzka pod sebe na Filipa Studeného, tvrdou ránu z halfvoleje Jakub Obzina s problémy vyrazil rukama.
     
    70
    Akce Čechovic pokračovala rohovým kopem. Hráči v červených dresech vyzkoušeli centr na přední tyčku, kde kraloval David Kostka.
     
    71
    Štěpán Smolka z první vysouval za obranu Rada Smékala, ovšem z brány včas vystartoval Aleš Kvapil a míč podržel v rukavicích.
     
    72
    Domácí už začínají více otevírat defenzivu a soupeř mohl trestat. Petr Nekuda vyslal po pravém křídle do úniku Lukáše Kaďorka, tvrdou střelu letící těsně nad zemí Kvapil suverénně vyrazil.
     
    73
    Střídání v týmu FK Kozlovice:
    ze hřiště odchází Petr Nekuda, přichází Jakub Slatinský.
     
    73
    Střídání v týmu FK Kozlovice:
    ze hřiště odchází Lukáš Kaďorek, přichází Filip Vítek.
     
    73
    Po pravé lajně nabral vysokou rychlost Lukáš Petržela. Chtěl centrovat, jenže neměl na koho, jeden na jednoho proti Smékalovi neuspěl.
     
    74
    Rychle na druhou polovinu hřiště, kde s míčem operovaly Kozlovice. Dlouhým nákopem se prezentoval David Kostka, balón schoval do rukavic Kvapil.
     
    75
    Na polovině hřiště fauloval Ondřej Kyselák, který pozdě přiběhl do souboje s Hanákem. Arbitr Slováček střet dobře viděl a správně odpískal faul.
     
    76
    Přestože měl Martin Luža poměrně dost prostoru, tak mu centr zprava vůbec nevyšel, výsledkem je odkop od brány.
     
    76
    Žlutou kartu vyfasoval Aleš Kvapil. Domácí brankář vystartoval až k pravé lajně, nicméně rychlostní souboj se Smolkou prohrál, nebezpečí zažehnal nedovoleným zákrokem.
     
    77
    Na nedostatek práce si Kvapil rozhodně stěžovat nemůže. Nejprve stáhl do rukavic centr z přímého kopu, o pár vteřin později vyrážel na roh střílený centr z pravé strany.
     
    78
    Prostor k centru si Radek Smékal našel, ale byl nepovedený, pomalu letící balón po zemi odpálil do bezpečné vzdálenosti od brány Zelina.
     
    79
    Další střílený centr z levého křídla už byl o poznání lepší. Volný míč si našel Radek Smékal, z bezprostřední blízkosti však napálil pouze vyběhnuvšího Kvapila.
     
    80
    Volný přímý kop od levé lajny Čechovice nesehrály vůbec zle. Na zadní tyči hru uzavíral Martin Racl, jemuž chyběl krok, možná dva, aby dosáhl na prodloužený centr.
     
    81
    Definitivní pojistku na vítězství Kozlovic mohl dát Jakub Slatinský, který si na pravé straně velkého vápna kličkou do středu vytvořil palebnou pozici, technický pokus na zadní tyč nasměroval vedle brány.
     
    83
    Střídání v týmu TJ Sokol Čechovice:
    ze hřiště odchází Jakub Šolín, přichází Ondřej Kadlec.
     
    83
    Střídání v týmu FK Kozlovice:
    ze hřiště odchází Miroslav Kozák, přichází Jan Vogl.
     
    83
    Skvělou práci do defenzivy odvedl Martin Racl, jenž nenechal utéct Štěpána Smolku do úniku a ve skluzu mu čistým způsobem odpálil míč z pod nohou do autu.
     
    84
    Jan Vogl centroval zprava prvním dotekem a našel Jakuba Vyhlídala, jehož hlavička letěla vysoko vzduchem a spadla na horní síť.
     
    85
    Domácí zahrozili! Po centru od pravé lajny Filipu Halouzkovi nevyšel pokus o nůžky. načež do vápna znovu přiletěl balón z opačné strany a Jan Šteigl ve slibné pozici přestřelil!
     
    86
    Výborný výkon předvádí gólman Čechovic Aleš Kvapil, který zapsal na konto další skvělý zákrok, jeden na jednoho vychytal Jakuba Vyhlídala.
     
    86
    Kozlovice právě vstřelily branku!
    Je to jasné, do další fáze MOL Cupu postoupí Kozlovice! Odpískaný volný přímý kop kousek za velkým vápnem si vzal na starosti ŠTĚPÁN SMOLKA a počínal si skvěle, po zemi volil střelu na stranu gólmana, Kvapil si vybal slabší chvilku a pustil míč pod rukou.
     
    87
    Střídání v týmu TJ Sokol Čechovice:
    ze hřiště odchází Martin Racl, přichází Jan Veselý.
     
    89
    Střelu ze střední vzdálenosti měl Jakub Obzina pod kontrolou. Letěl vzduchem, ale na míč nesahal, protože tušil, že míří vedle pravé tyče.
     
    90
    Hlavní rozhodčí nastavuje nad rámec základní hrací doby dvě minuty.
     
    90+1
    Na hranici šestnáctky si vytvořil prostor ke střele Jan Šteigl, střela pravačkou těsně nad zemí zamířila vedle levé části brankové konstrukce.
     
    90+2
    Kozlovice právě vstřelily branku!
    V posledních vteřinách zápasu přidávají hosté ještě pátý gól. Po chybě v domácí rozehrávce dostal balón dopeva střidající JAKUB VYHLÍDAL, jenž mířil na přední tyč do protipohybu gólmana.
    .
     
    90+2
    Konec zápasu.
     
    Divizní Kozlovice potvrdily roli velkého favorita, v rámci předkola MOL Cupu zvítězily na hřišti Čechovic přesvědčivě 5:1.

    Domácí favorita zaskočili vedoucí brankou, nicméně hosté zůstali koncentrovaní a ještě před koncem úvodního dějství překlopili stav střetnutí na svou stranu. Druhý poločas měly Kozlovice po kontrolou, soupeři už nedovolily jediný úspěch a sami přidaly další tři vstřelené góly.

    V dalším kole českého poháru se Kozlovice utkají se Vsetínem, který moc dobře znají z divize E. (19:20:19)

    Milan Huppert

    Branky: 11. Halouzka – 21. Řehák, 24. Nekuda (pen.), 52. Kozák, 86. Smolka, 90+2. Vyhlídal

    Karty:   76. Kvapil (CCH) – 34. Kozák (KZL), 60. Smékal (KZL), 67. Kyselák (KZL)


    TJ Sokol Čechovice: Kvapil – Zelina, Šolín (83. O. Kadlec), Lakomý (C) (62. Hanák), Muzikant (62. Jurníček), Šteigl, Halouzka, Racl (87. Veselý), Studený, Kalvoda (62. Luža), Petržela.
    Náhradníci: Peka – Kopečný.

    Trenér: Pavel Kucharčuk

    FK Kozlovice: Obzina – Smékal, Kozák (83. Vogl), Kostka, Řehák (C), Kyselák, Kaďorek (73. Vítek), Nekuda (73. Slatinský), Smolka, Olšanský, Skopal (59. Vyhlídal).
    Náhradníci: P. Kadlec – Illík.

    Trenér: David Kobylík

    Rozhodčí: Slováček – Zelený, Šimoník

    Diváci: 540
    bahis siteleri