Sparta – HC Slovan 2:3 (kon.) | K. Vary – Mountfield HK 5:1 (kon.) | Ukrajina – HS Riga 2:3 (kon.)
Salzburg – Vítkovice 0:8 (kon.) | Třinec – Sparta 2:1 (kon.) | Davos – K. Vary 1:6 (kon.)
HC Slovan – HS Riga 3:6 (kon.) | Mountfield HK – Vítkovice 5:3 (kon.) | Třinec – Ukrajina 6:2 (kon.)
Davos – Salzburg 0:6 (kon.)
konec
HC Oceláři Třinec
2:1 (0:0, 1:0, 1:1)
HC Sparta Praha
Pátek 04.08.2023, 13:30 • WERK ARENA, Třinec • President Cup
Partner:
     
    54:51
    Švančara využil chyby obrany Sparty, dostal se za obránce, najel si před branku a bekhendovou střelou trefil pravou tyč Hanouskovy branky!
    53:22 DUFEK - 2:1
     
    53:22
    Sparta právě vstřelila branku!
    Pražané reagují na druhou branku gólem. Od modré čáry natáhl ke střele obránce ADAM DUFEK a poslal puk pod horní tyč! Asistence: Tadeáš Trachta – 2:1.
    52:30 WEISS - 2:0
     
    52:30
    Třinec právě vstřelil branku!
    Hebar vyhrál buly k Hladonikovi, ten svedl souboj u mantinelu, ze kterého vyplul puk k Hebarovi. Slovinský útočník si najel za branku a přihrál před sparťanskou svatyni, do které zametl puk MATĚJ WEISS! Asistence: Andrej Hebar, Vít Hladonik – 2:0!
     
    46:03
    Po odpískání došlo k menší rozmíšce u třinecké branky, které bylo potrestáno vyloučením na každé straně. Za Spartu zamířil na trestnou lavici Žukovský.
     
    44:30
    Makula ujel po levé straně, místo přihrávky zvolil střelu, Hanousek puk vyrazil pouze před Karase, který nedokázal odražený kotouč dorazit do branky Sparty.
     
    43:51
    Po pravém křídle ujel Švančara, přihrál před branku do lépe rozjetému Hrčkovi, který kličkou do forhendu a následnou polovysokou střelou nepřekonal Hanouska.
     
    36:15
    Vejvoda u modré čáry vložil tělo do cesty Ostřížka a podrazil třineckého útočníka. Rozhodčí to posoudili jako faul kolenem a udělili hráči Sparty dvouminutový trest.
     
    31:36
    Hebar našel přihrávkou z pravého rohu mezi kruhy Švančaru, ten se rychle ustavil ke střele a prudce vystřelil, gólman Hanousek vyrazil kotouč vedle branky.
    21:06 OSTŘÍŽEK - 1:0
     
    21:06
    Třinec právě vstřelil branku!
    Dočkali jsme se prvního gólu! Švančara obral soupeře o puk, najel si do levého kruhu a vystřelil na branku. Gólman Hanousek puk pouze vyrazil vedle sebe, kam si dojel JAN OSTŘÍŽEK a střelou po ledě dorazil puk do odkryté branky! Asistence: Robin Švančara – 1:0.
     
    19:19
    Tutová šance Třince! Makula přihrál před odkrytou branku Spaskinovi, který v gólové příležitosti umístil puk vedle brány.
     
    17:40
    Švančara po návratu na led ujel soupeřovým obráncům, ale na brankáře Hanouska kličkou nevyzrál.
     
    15:26
    Švančara po obranném zákroku zasáhl sparťanského hráče, kterého podrazil. Sparta bude hrát přesilovou hru.
     
    12:30
    Filip Novák vysunul krásnou přihrávkou Nestrašila, ten si najel před Javorka, zamíchal s pukem a následně jej poslal mimo bránu.
     
    08:06
    Závar před brankou Sparty nekončí gólem. Po střele Marka od modré čáry se snažil dostat k dorážce Hebar, ale od pravé tyče trefil jen bránícího soupeře.
     
    04:34
    Trachta ukázal třineckým obráncům záda, najel si před branku a střelou švihem trefil pravou tyč!
     
    02:03
    Tudor Bolocan přidržel kolem pasu u mantinelu domácího Makulu a nabídl Třinci první přesilovou hru. Bolocan si naopak posedí dvě minuty na trestné lavici.

    Igor Mainka

    Branky a nahrávky: 22. Ostřížek (Švančara), 53. Weiss (Hebar, Hladonik) – 54. Dufek (Trachta)


    HC Oceláři Třinec: Javorek (Čelko) – Byrtus, Trnka, Niemczyk, Vaněk, Kaleta, Marek – Weiss, Ostřížek, Hladoník, Karas, Řípa, Hrček, Makula, Spaskin, Vrubel, Richter, Švančara, Hebar.
    HC Sparta Praha: Hanousek (Tvrzník) – Cichoň, T. Bolocan, J. Novák, Hoznourek, Vejvoda, Dufek, Nedvěd – Adamec, Trachta, Žukovský, F. Novák, Nestrašil, Novotný, Prokhodko, Volodin, Hlinka, Čížek, Pojkar, Popovyč, M. Bolocan.
    bahis siteleri