USA – Finsko 5:2 (kon.) | Kanada – Česko cz 3:2 (po pr.)
konec
USA
5:2 (3:0, 1:2, 1:0)
Finsko
Sobota 05.08.2023, 17:00 • Zimní stadion Pavla Demitry, Trenčín • Hlinka Gretzky Cup • O 3.–4. místo
Partner:
    48:11 Aidan PARK - 5:2
     
    48:11
    Spojené státy právě vstřelily branku!
    Je to 5:2 pro Američany! Will Zellers si z pravé strany vybruslil mezi kruhy, vystřelil švihem a puk skončil za zády Saarinena s přispěním lehké teče clonícího AIDANA PARKA. Ten si tak připisuje třetí trefu na turnaji. Asistence: Will Zellers a Alex Bales.
    38:07 Chase STEFANEK - 4:2
     
    38:07
    Spojené státy právě vstřelily branku!
    Také Američané se dnes prosazují v oslabení! Tuomas Suoniemi chyboval na útočné modré čáře a hokejisté USA vyrazili ve dvou na jednoho. JJ Monteiro pak našel CHASEHO STEFANEKA, který bekhendem zakončil mezi betony Saarinena. Asistence: JJ Monteiro.
    27:05 Roope VESTERINEN - 3:2
     
    27:05
    Finsko právě vstřelilo branku!
    Finové se dostávají na dostřel! Po nahození Tuomase Suoniemiho vyrazil Heil puk jen k ROOPEMU VESTERINENOVI, jenž pohotově dorazil gumový předmět do brankové síťky – 3:2. Asistence: Tuomas Suoniemi a Emil Hemming.
    24:24 Heikki RUOHONEN - 3:1
     
    24:24
    Finsko právě vstřelilo branku!
    Finové skórují ve vlastním oslabení! HEIKKI RUOHONEN ujel americké obraně a bekhendovou kličkou vyzrál i na brankáře Heila – 3:1. Bez asistence.
    09:31 Trevor CONNELLY - 3:0
     
    09:31
    Spojené státy právě vstřelily branku!
    Třetí gól pro Američany! Prosazuje se nejproduktivnější hráč týmu TREVOR CONNELLY. Ten si vzal puk ve vlastním obranném pásmu. Nabral rychlost, v útočné třetině si pohrál s bránícím hráčem a nakonec puk lehce zvedl nad levou rukou brankáře Saarinena, který pravděpodobně čekal, že Connelly půjde do forhendové kličky. Bez asistence.
    01:58 William FELICIO - 2:0
     
    01:58
    Spojené státy právě vstřelily branku!
    Využitá přesilovka Američanů a je to 2:0! Trevor Connelly nahrál na osu WILLIAMOVI FELICIOVI a jeho rána švihem zapadla za záda nešťastného brankáře Saarinena, který nezažívá dobrý vstup do zápasu. Asistence: Trevor Connelly a Will Zellers.
    00:13 Max SWANSON - 1:0
     
    00:13
    Spojené státy právě vstřelily branku!
    Bleskový začátek Američanů! Swanson vytáhl puk od levého mantinelu a nahrál na osu obránci Torymu Pitnerovi. Ten vystřelil, brankář Saarinen vyrazil kotouč jen k MAXOVI SWANSONOVI a ten hrací předmět dorazil do odkryté klece. Asistence: Tory Pitner.

    Martin Augustin

    Branky a nahrávky: 1. Swanson (Pitner), 2. Felicio (Connelly, Zellers), 10. Connelly, 39. Stefanek (Monteiro), 49. Park (Zellers, Bales) – 25. Ruohonen, 28. Vesterinen (Suoniemi, Hemming)


    USA: Heil (Bernstein) – Pitner, Bales, Kleber, Felicio, McLaughlin, Keefe, Henricks – Frank, Swanson, Connelly – Lee, Park, Zellers – Butella, Stefanek, Monteiro – Spellacy, Young, McNelis.
    Trenér: Luke Strand

    Finsko: Saarinen (Rimpinen) – Nieminen, Amhamdi, Välilä, Marila, Jokinen, Vikla, Jalasti, Muhonen – Saarelainen, Pulkkanen, Vesterinen – Hemming, Suoniemi, Sinivuori – Miettinen, Ruohonen, Heinänen – Paqvalin, Väärälä, Teshome.
    Trenér: Marko Kauppinen

    Rozhodčí: Stano, Žák – Jedlička, Synek
    bahis siteleri