Plzeň – HC Litvínov 6:3 (kon.) | Plzeň – Ingolstadt 8:0 (kon.)
konec
HC Škoda Plzeň
6:3 (2:0, 1:2, 3:1)
HC Litvínov
Sobota 05.08.2023, 13:00 • LOGSPEED CZ Aréna • Přípravné zápasy dorostu
Partner:
    59:41 Jan FODOR - 6:3
     
    59:41
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Tak přece jen ještě jedna branka. JAN FODOR dostal pěknou přihrávku na pravý kruh, odkud plzeňský útočník vyslal přesnou ránu, Tobiáš Trejbal se proti této rychlé střele již nestačil přesunout. Asistence: Marek Šulan, Matěj Tománek.
    52:18 Petr KOCEK - 5:3
     
    52:18
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Škodovka opět v zápase utíká Litvínova na rozdíl dvou branek. PETR KOCEK dostal nabito od zadního mantinelu a plzeňský obránce se nemohl trefit přesněji. Asistence: Jan Chasák, Václav Pitter.
    49:02 Matěj TOMÁNEK - 4:3
     
    49:02
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Tentokrát už se však domácí mohou začít radovat. Obránce Marek Šulan si sjel před branku, kam dostal hezkou přihrávku, jenomže na Trejbala nevyzrál. Akce nicméně pokračovala, odražený kotouč si našel MATĚJ TOMÁNEK, který ho dopravil do opuštěné brány. Asistence: Marek Šulan, Jiří Maxa.
    47:18 POLKA - 3:3
     
    47:18
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Severočeši využívají zkrácenou početní výhodu a na západě Čech máme vyrovnáno. Jedavatou ránu od modré čáry šikovně tečoval MICHAL POLKA a Eliáš Poustka s touto změnou nemohl vůbec nic dělat. Asistence: Adam Babka, Jaroslav Čermák.
    25:53 BOZSENÍK - 3:2
     
    25:53
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Při hře ve čtyřech hosté znovu korigují a náskok indiánů už je opět jen jednobrankový. Jan Trefný našel od zadního mantinelu před brankou volného DAVIDA BOZSENÍKA, který pohotovou střelou překonal Eliáše Poustku. Asistence: Jan Trefný, Marek Peroutka.
    23:27 Jiří MAXA - 3:1
     
    23:27
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Indiáni nicméně přispěchali s rychlou odpovědí a berou si zpět dvoubrankový náskok. JIŘÍ MAXA vzal rychlé přečíslení dvou na jednoho na sebe a z levého kruhu prostřelil Tobiáše Trejbala. Asistence: Matouš Mašek.
    21:40 SEDLÁČEK - 2:1
     
    21:40
    Litvínov právě vstřelil branku!
    A hosté tuhle situací využívají a snižují na rozdíl jediné trefy. DAVID SEDLÁČEK si nabruslil do útočné třetiny, našel si volný prostor mezi kruhy a poté vykouzlil hezkou ránu pod horní tyčku, Poustka zcela bez šance. Asistence: Jan Honzík.
    05:22 Matěj TOMÁNEK - 2:0
     
    05:22
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Škodovka zdvojnásobuje své vedení. MATĚJ TOMÁNEK se zmocnil kotouče na polovině hřiště, následně rozkmital své rychle nohy, dostal se před obránce a prudkou ranou překonal i brankáře Trejbala. Bez asistence.
    00:18 Matyáš ÚBL - 1:0
     
    00:18
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Tak to je panečku začátek! Petr Kocek dostal puk na modrou čáru, Trejbal puk jen vyrazil, před brankou následně vznikl menší závar. Klatovský si nicméně všiml před branou volného MATYÁŠE ÚBLA, který měl před sebou jen prázdnou bránu. Asistence: Jakub Slováček, Antonín Klatovský.

    Jakub Štěrba

    Branky a nahrávky: 1. Úbl (Slováček, Klatovský), 6. Tománek, 24. Maxa (Mašek), 50. Tománek (Šulan, Maxa), 53. Kocek (Chasák, Pitter), 60. Fodor (Šulan, Tománek) – 22. Sedláček (Honzík), 26. Bozseník (Trefný, Peroutka), 48. Polka (Babka, Čermák)


    HC Škoda Plzeň: Poustka (Šátava) – Kocek, Kamas, Šulan, Reisnecker (A), Mašek, Matějka, Fiala – Slováček, Klatovský (C), Úbl (A), Fodor, Maxa, Tománek, Chasák, Pitter, Bělík, Sokol, Přibyl.
    Trenér: Michal Straka.

    HC Litvínov: Trejbal (Udržal) – Čermák, Koky, Břenda, Bednařík, Dostál, Peroutka, Honzík, Kurnat, Danihelka, Scholosser, Spálenka, Bozseník, Vondráček, Vesecký, Gelhoff, Hranáč, Polka, Sedláček, Babka, Trefný.

    Rozhodčí: Tolar – Rubáš, Brtník
    bahis siteleri