Německo – USA 3:14 (kon.) | Česko – Slovensko 6:4 (kon.)
konec
Česko
6:4 (4:1, 1:3, 1:0)
Slovensko
Úterý 08.08.2023, 16:30 • ROCKNET ARÉNA, Chomutov • Turnaj pěti (U17)
Partner:
     
    Díky za pozornost a u dalších online přenosů z hokeje se budu těšit opět na shledanou. (18:35:52)
     
    Je dobojováno. Češi na závěr turnaje poráží i Slováky 6:4 a zakončili ho tak bez ztráty kytičky. Domácí turnaj v Chomutově tedy ovládli a pod Pavlem Paterou tak ještě neprohráli.
     
    Konec zápasu.
     
    59:45
    Zápas se už jen dohrává, puk mají čeští hráči a pomalu už budou moci začít slavit nejen dnešní výhru, ale i výhru v celém turnaji.
    59:14 Adam NOVOTNÝ - 6:4
     
    59:14
    Česko právě vstřelilo branku!
    A tam si pro něj dojel ADAM NOVOTNÝ a poté ho zavezl až do zcela prázdné slovenské klece. Završuje tak svůj dnešní třígólový večer – 6:4. Bez asistence.
     
    58:56
    Slováci opět zahrozili, Češi ale vytáhli puk do středního pásma.
     
    58:42
    Oddechový čas pro tým Slovensko.
     
    58:34
    Slováci už jsou v šesti a bez brankáře a notně zatápí obraně českého týmu. Höhlig nyní musel zasáhnout a zastavil tak nebezpečnou střelu soupeře!
     
    58:00
    Hrají se poslední dvě minuty třetí třetiny.
     
    57:05
    David Höhlig se natahoval betonem i lapačkou po střele Adama Goljera, jenž cílil k bližší tyči. Ani tahle šance ale nekončí vyrovnáním.
     
    56:31
    Další zákrok Patrika Brezániho a hra je opět zastavena. Po občerstvení slovenského brankáře se bude opět vhazovat po jeho levici.
     
    55:55
    Jakub Lev z první pálil na slovenskou branku, ale znovu zakročil Patrik Brezáni svými betony.
     
    55:06
    Michal Rybnikár nadvakrát v těsné blízkosti nepřekonal Brezániho a ten má kotouč ve své moci. Následně pak raději hru zastavuje. Buly po jeho levé ruce.
     
    54:23
    Slováci se nyní dostali do českého pásma, ale tam záhy přišli o kotouč a ten už směrem ven dostává obrana národního týmu.
     
    53:18
    Češi kroužili okolo slovenské klece, po dalším pokusu duní betony Brezániho!
     
    52:17
    David Höhlig povyjel za svou branku, aby pomohl s rozehrávkou. Hned se vrátil zpět do brankoviště a sleduje spoluhráče, kteří operují v pásmu Slovenska.
     
    51:36
    Jedovka Adama Novotného z pravého kruhu skončila na betonu Patrika Brezániho a ten jen zaduněl. Hra je zastavena, buly před slovenskou brankou.
     
    50:51
    Šimon Fasner se dostal na kotouč a poté na levé straně zblízka vystřelil. Jeho pokus ale srazil brankář Patrik Brezáni nad vlastní branku.

    Vendula Zdražilová

    Branky a nahrávky: 1. Novotný (Holub), 9. Pekař (Höhlig), 15. Rozsíval (Fasner, Netušil), 18. Rozsíval (Pšenička), 33. Novotný, 60. Novotný – 7. Lacko (Dravecký), 25. Straka (Nemec), 32. Mišiak (Straka), 40. Straka (Dravecký, Saloň)


    Česko: Höhlig (Fajmon) – Holub (A), Černý, Mikel, Malínek, Pšenička, Mrtka, Pelikán – Pekař, Pavlík (A), Poletín (C) – Lev, Krčál, Novotný – Rozsíval, Fasner, Netušil – Macek, Rybnikár, Hrubý – Záhejský
    Trenér: Pavel Patera

    Slovensko: Brezáni (Prádel) – Dravecký (A), Goljer, Rusznyak, Tkáč, Kršák, Čapoš (C), Vajko, Kohút – Nemec, Čunderlík, Tomka – Saloň, Straka (A), Baláž – Mišiak, Lacko, Plančár – Balko, Mišák
    Trenér: Ivan Králik

    Rozhodčí: Micka – Ondráček, Šimánek
    bahis siteleri