Německo – USA 3:14 (kon.) | Česko – Slovensko 6:4 (kon.)
konec
Česko
6:4 (4:1, 1:3, 1:0)
Slovensko
Úterý 08.08.2023, 16:30 • ROCKNET ARÉNA, Chomutov • Turnaj pěti (U17)
Partner:
    59:14 Adam NOVOTNÝ - 6:4
     
    59:14
    Česko právě vstřelilo branku!
    A tam si pro něj dojel ADAM NOVOTNÝ a poté ho zavezl až do zcela prázdné slovenské klece. Završuje tak svůj dnešní třígólový večer – 6:4. Bez asistence.
     
    58:42
    Oddechový čas pro tým Slovensko.
     
    58:34
    Slováci už jsou v šesti a bez brankáře a notně zatápí obraně českého týmu. Höhlig nyní musel zasáhnout a zastavil tak nebezpečnou střelu soupeře!
     
    53:18
    Češi kroužili okolo slovenské klece, po dalším pokusu duní betony Brezániho!
     
    41:45
    Vyloučení v týmu Slovensko:
    Andreas Straka – 2 min., nedovolený zásah do hlavy nebo krku.
    39:59 Andreas STRAKA - 5:4
     
    39:59
    Slovensko právě vstřelilo branku!
    Pouhou vteřinu před koncem prostředního dějství udeřili Slováci a ti jsou tak gólem do šatny opět zpět v utkání. Na pravé straně odražený kotouč sklepl do sítě ANDREAS STRAKA a zařídil tak slovenskému týmu kontaktní gól – 5:4. Asistence: Vladimír Dravecký a Adam Saloň.
     
    37:36
    Vyloučení v týmu Česko:
    Tomáš Mikel – 2 min., nedovolený zásah do hlavy nebo krku.
     
    35:26
    Tomáš Poletín byl v obrovské šanci, tváří v tvář slovenskému brankáři zakončil, kotouč ale končí těsně nad břevnem slovenské klece!
    32:52 Adam NOVOTNÝ - 5:3
     
    32:52
    Česko právě vstřelilo branku!
    O chvilku později už ale Češi udeřili. ADAM NOVOTNÝ si po levém křídle nabruslil až do útočného pásma, kde se poté přesunul těsně před Brezániho, kterého střelou do bekhendu na pravé straně vykoupal – 5:3. Bez asistence.
     
    31:09
    Oddechový čas pro tým Česko.
    31:09 Alex MIŠIAK - 4:3
     
    31:09
    Slovensko právě vstřelilo branku!
    Tak to byla nádherná akce Slovenska, které se díky tomu dostává českému týmu na dostřel jediného gólu. Dva na jednoho vyřešil Andreas Straka nezištnou přihrávkou na pravou stranu, kde měl ALEX MIŠIAK snadnou úlohu, a sice pohodlně trefit zcela odkrytou branku Davida Höhliga – 4:3. Asistence: Andreas Straka.
    24:56 Andreas STRAKA - 4:2
     
    24:56
    Slovensko právě vstřelilo branku!
    Slováci snižují na rozdíl dvou branek. Na levém kruhu si našel kotouč po přihrávce od Adama Nemce ANDREAS STRAKA a pohotovou svižnou ranou nedal Höhligovi šanci – 4:2. Slovensko se tak dost možná vrací zpět do zápasu. Asistence: Adam Nemec.
     
    19:15
    Češi hýřili další aktivitou, zblízka ale Brezániho nepřekonali. Následně pak se zrodila velká šance pro Slováky, ale ty pohotově vychytal David Höhlig.
    17:59 David ROZSÍVAL - 4:1
     
    17:59
    Česko právě vstřelilo branku!
    Nyní se to už povedlo a Češi jdou do třígólového trháku. Od modré čáry nahazoval puk před branku Max Pšenička a u soupeřovy branky ho poté do sítě dorazil DAVID ROZSÍVAL, který je už dvougólovým střelcem – 4:1. Asistence: Max Pšenička.
    14:30 David ROZSÍVAL - 3:1
     
    14:30
    Česko právě vstřelilo branku!
    Hned je z toho další přesná trefa. Dva na jednoho jeli čeští hráči, Šimon Fasner poté načasoval přihrávku pro DAVIDA ROZSÍVALA, a ten poté tváří v tvář prostřelil Patrika Brezániho – 3:1. Asistence: Šimon Fasner a František Netušil.
     
    12:18
    David Rozsíval na levém kruhu zvedl střelu v těsné blízkosti Brezániho, puk však skončil jen těsně nad břevnem jeho brány!
    08:55 Matěj PEKAŘ - 2:1
     
    08:55
    Česko právě vstřelilo branku!
    Češi bleskově využívají přesilovou hru a vracejí si zpět své vedení. Brankář David Höhlig poslal kotouč MATĚJI PEKAŘOVI, který si nabruslil na pravý kruh a poté svižnou střelou prostřelil Patrika Brezániho – 2:1. Asistence: František Netušil.
     
    08:28
    Vyloučení v týmu Slovensko:
    Frederik Balko – 2 min., podrážení.
    06:30 Oliver LACKO - 1:1
     
    06:30
    Slovensko právě vstřelilo branku!
    A je vyrovnáno! V sedmé minutě se do útočné akce dostali Slováci a zatopili obraně českého týmu. Mezi kruhy poté zády k brankáři Höhligovi z bekhendu vystřelil OLIVER LACKO a dokonale tak českého brankáře zaskočil, který nestačil zareagovat a kotouč proplul za jeho záda – 1:1. Asistence: Vladimír Dravecký.
    00:36 Adam NOVOTNÝ - 1:0
     
    00:36
    Česko právě vstřelilo branku!
    Tak to je úvod jako hrom pro českou reprezentaci. Holub vystihl rozehrávku soupeře, poté puk poslal ADAMU NOVOTNÉMU, který si nabruslil na levý kruh, poté udělal ještě krok navíc, aby našel volnou část soupeřovy branky a poté do ní puk nasměroval – 1:0. Asistence: Lukas David Holub.

    Vendula Zdražilová

    Branky a nahrávky: 1. Novotný (Holub), 9. Pekař (Höhlig), 15. Rozsíval (Fasner, Netušil), 18. Rozsíval (Pšenička), 33. Novotný, 60. Novotný – 7. Lacko (Dravecký), 25. Straka (Nemec), 32. Mišiak (Straka), 40. Straka (Dravecký, Saloň)


    Česko: Höhlig (Fajmon) – Holub (A), Černý, Mikel, Malínek, Pšenička, Mrtka, Pelikán – Pekař, Pavlík (A), Poletín (C) – Lev, Krčál, Novotný – Rozsíval, Fasner, Netušil – Macek, Rybnikár, Hrubý – Záhejský
    Trenér: Pavel Patera

    Slovensko: Brezáni (Prádel) – Dravecký (A), Goljer, Rusznyak, Tkáč, Kršák, Čapoš (C), Vajko, Kohút – Nemec, Čunderlík, Tomka – Saloň, Straka (A), Baláž – Mišiak, Lacko, Plančár – Balko, Mišák
    Trenér: Ivan Králik

    Rozhodčí: Micka – Ondráček, Šimánek
    bahis siteleri