Slavia – Třinec 5:1 (kon.) | Sparta – Vsetín 10:5 (kon.)
konec
HC Sparta Praha
10:5 (1:2, 7:2, 2:1)
VHK ROBE Vsetín
Čtvrtek 10.08.2023, 18:30Billa Cup • Skupina B
Partner:
     
    Druhé utkání na BILLA CUPU končí, Sparta po parádní sedmigólové druhé části přejela Vsetín a stejně jako Slavia nakročila za přímým postupem do semifinále. Už zítra však čekají všechny účastníky další zápasy!

    Děkuji za pozornost a přeji hezký zbytek večera. (20:14:43)
     
    Konec zápasu.
     
    55:20
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Valaši už to mají těžké, deset gólů je tvrdou ránou na jejich sebevědomí, ale hosté alespoň snižují na rozdíl pěti tref. Mezi střelce se zapsal JAKUB KUČERŇÁK. Bez asistence.
     
    52:21
    Vyloučení v týmu VHK ROBE Vsetín:
    Němec – 2 min., nesportovní chování.
     
    46:25
    Vyloučení v týmu VHK ROBE Vsetín:
    Němec – 2 min., napadení.
     
    41:57
    Sparta právě vstřelila branku!
    Bleskově jsme na desítce! Vsetínští už ví, že o postup do semifinále budou muset pořádně zabojovat, protože gól DANILA KOLUPAJEVA je definitivně sráží do kolen. Asistence: Matias Jáchim, Patrik Poláček.
     
    41:33
    Sparta právě vstřelila branku!
    Sparta může za případný úspěch děkovat týmovému výkonu, protože pod devátý gól se podepisuje osmý střelec! OLIVER VAŇHA okořenil svůj výkon se dvěma asistencemi gólem. Asistence: Lucas Vágner.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:01
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Celku z Moravy se půjde do druhé přestávky přece jen o chlup lépe, jelikož SIMON NEDZIENSKI přidává ke své asistenci i gól. Asistence: Jakub Kučerňák, Adam Němec.
     
    38:51
    Sparta právě vstřelila branku!
    A domácí nemají dost, Vsetín inkasuje ve druhém dějství už posedmé, když se podruhé prosadil VIKTOR BOHÁČEK. Že bychom se hned dočkali druhého hattricku na BILLA CUPU? Bez asistence.
     
    37:50
    Sparta právě vstřelila branku!
    To bylo rychlejší, než bychom čekali. Sparta hlásí sedmý zásah a sedmého střelce! Vaňhovu pobídku zužitkoval pro změnu DANIEL HEŘMAN. Asistence: Oliver Vaňha.
     
    37:39
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Hokejisté z Valašska přibrzdily rozjetou lokomotivu Sparty, když se mezi střelce zapsal ADAM HYNEK. Bez asistence.
     
    34:17
    Sparta právě vstřelila branku!
    Ve třetí minutě by asi málokdo tipoval, že před druhou přestávkou Sparta povede výrazným rozdílem. Gól s pořadovým číslem šest obstaral FILIP SOUKUP. Bez asistence.
     
    30:11
    Sparta právě vstřelila branku!
    Domácí dominují a Vsetín je zralý na ručník, jelikož se sparťané radují z pátého gólu, který obstaral FILIP BLAŽEK. Asistence: Oliver Vaňha.
     
    29:01
    Sparta právě vstřelila branku!
    V kabině Sparty musel proletět menší vítr, jelikož sledujeme gólově hladové vlky. Čtvrtý zásah sparťanů přidává VIKTOR BOHÁČEK. Asistence: Samuel Platil.
     
    26:07
    Sparta právě vstřelila branku!
    Vydařená akce sparťanů znamená obrat v utkání! Třetí gól zaznamenal JÁCHYM KINCL, jenž zužitkoval Platilovu asistenci. Asistence: Samuel Platil, Viktor Boháček.
     
    24:24
    Sparta právě vstřelila branku!
    Vyrovnáno! Na Spartě je o poznání veseleji, když se prosadil DAVID SHTEFANYUK a sparťané tak stahují dvougólové manko. Asistence: Lucas Vágner.

    Daniel Ryl

    Branky a nahrávky: 7. Poláček (Boháček), 25. Shtefanyuk (Vágner), 27. Kincl (Platil, Boháček), 30. Boháček (Platil), 31. Blažek (Vaňha), 35. Soukup, 38. Heřman (Vaňha), 39. Boháček, 42. Vaňha (Vágner), 42. Kolupajev (Jáchim, Poláček) – 1. Dubec (Kučerňák, Hynek), 3. Němec (Nedzienski), 38. Hynek, 40. Nedzienski (Kučerňák, Němec), 56. Kučerňák


    HC Sparta Praha: Všetečka (Fafejta) – Bajer, Kincl, Plesník, Potočný, Soukup, Trachta, Vágner, Žuffa, Blažek, Boháček, Heřman, Jáchim, Kalčev, Kolupajev, Orgován, Platil, Poláček, Shtefanyuk, Vaňha, Vlk
    VHK ROBE Vsetín: Šimon (Vyškovský) – Spitzer, Hynek, Dubec, Koňařík, Šedlbauer, Karola, Němec, Bláha, Kučerňák, Nedzienski, Krupa, Drozd, Plánka, Klimša, Posad
    bahis siteleri