Třinec – Kölner Haie 7:2 (kon.) | K. Vary – Davos 3:5 (kon.)
konec
HC Oceláři Třinec
7:2 (3:1, 2:1, 2:0)
Kölner Haie
Sobota 12.08.2023, 14:00 • Werk arena, Třinec • O pohár hejtmana Karlovarského kraje • Skupina B
Partner:
     
    51:38
    Třinec právě vstřelil branku! Třinečtí sprintují za postupem do finále letošního Hejtman Cupu. Už sedmou brankou Ocelářů zvyšuje na pětibrankový rozdíl ADAM OŠMERA. Asistence: Michal Pospíšil.
     
    42:51
    Třinec právě vstřelil branku! Nádherná branka MATĚJE KOZLÍKA zvyšuje třinecké vedení už na čtyři branky! Útočník Ocelářů přebral puk na vlastní obranné modré, cestou ke kolínské brance obehrál dvojici protihráčů a chladnokrevně překonal i Stuhrmanna. Jednoznačně nejhezčí gól dosavadního průběhu zápasu! Asistence: Michal Pospíšil.
     
    38:09
    Kolín právě vstřelil branku! Přesilová hra Kolína trvala jen necelých deset sekund! Od modré totiž tvrdě vypálil VLADISLAV VLADELCHTCHIKOV a jeho rána zapadla přesně do horního růžku třinecké branky! Asistence: Raphael Jakovlev.
     
    34:48
    Třinec právě vstřelil branku! Oceláři podruhé v zápase využívají přesilovku. MATĚJ KOZLÍK nejprve tvrdě pálil od modré čáry mimo. Třinečtí ale pokračovali v kombinaci, Šilar našel právě volného Kozlíka na pravém kruhu a ten z první zakončoval přesně do poloodkryté branky Kolína! Asistence: Tomáš Šilar, Petr Andrle.
     
    27:33
    Třinec právě vstřelil branku!
    Hra ve čtyřech lépe svědčí Třinci, což potvrdil už po půl minutě kapitán Ocelářů PETR ANDRLE, který využil trochu více prostoru mezi kruhy a z první poslal puk nechytatelně do sítě! Asistence: Vojtěch Spěváček.
     
    17:04
    Třinec právě vstřelil branku! Tvrdé k.o. pro Kolín nad Rýnem. O minutu a později už totiž vedou Oceláři o dvě branky. Matěj Kozlík našel přihrávkou zpoza branky ROBINA GERYCHA, který z brankoviště poslal kotouč puk neomylně do sítě! Asistence: Matěj Kozlík, Tomáš Šilar.
     
    15:31
    Třinec právě vstřelil branku! Oceláři využívají přesilovku a otáčejí skóre zápasu. PATRIK VOLAS nejprve úvodní ránu i s tečí před brankou poslal jen do německého gólmana, který na poslední chvíli kotouč vyrazil betonem. O pár sekund později ale dostal na modrou nabito znovu a tentokrát už poslal prudkou pumelicí kotouč do kolínské branky! Asistence: Vojtěch Spěváček
     
    12:41
    Třinec právě vstřelil branku! Hodně kostrbatě, ale Třinec přeci jen vyrovnává! Červení jeli do přečíslení dvou proti jednomu, které ještě dobře doplnil třetí hráč Ocelářů. Úvodní kombinaci zastavil brankář Němců, jenže odražený kotouč dopravil do branky patrně nohou dojíždějící ADAM OŠMERA! Asistence: Matěj Kozlík, Tomáš Šilar.
     
    06:45
    Kolín právě vstřelil branku!
    MAX KOSOREZ nahodil kotouč za třineckou branku. Dobrou práci odvedl Hemr, který za brankou posunul na Hemra, který poslal puk mezi kruhy na Kosoreze, jenž si zpracoval puk a překonal třineckého gólmana! Asistence: Philipp Nuss, Tim Hemr.

    Daniel Kubelka

    Branky a nahrávky: 13. Ošmera (Kozlík, Šilar), 16. Volas (Spěváček), 18. Gerych (Kozlík, Šilar), 28. Andrle (Spěváček), 35. Kozlík (Šilar, Andrle), 43. Kozlík (Pospíšil), 52. Ošmera (Pospíšil) – 7. Kosorez (Nuss, Hemr), 39. Vladelchtchikov (Jakovlev)


    HC Oceláři Třinec: Černý (Klimek) – Horvath, Buják "A", Pospíšil, Granečný, Ošmera, Andrle "A", Veselý, Čmiel, Volas – Šilar, Lysar, Kozlík, Gerych, Spěváček, Šutý "C", Svozil, Blaha, Mikula, Urbánek.
    Kölner Haie: Stuhrmann (Csala) – Hense, Vladelchtchikov, Grasmik, Pape, Giesen, Klein, Schell, Abramov – Gaidel, Ziergiebel, Kopietz, Jakovlev, Münzenberger N. Münzenberger M., Bach, Pinna, Rubin, Kosorez, Nuss, Hemr.

    Rozhodčí: Helecz – Červenka, Lengö
    bahis siteleri