Třinec – Kölner Haie 7:2 (kon.) | K. Vary – Davos 3:5 (kon.)
konec
HC Oceláři Třinec
7:2 (3:1, 2:1, 2:0)
Kölner Haie
Sobota 12.08.2023, 14:00 • Werk arena, Třinec • O pohár hejtmana Karlovarského kraje • Skupina B
Partner:
     
    59:48
    Vyloučení v týmu Kölner Haie:
    Max Kosorez – 2 min., vražení na hrazení.
     
    59:39
    Vyloučení v týmu HC Oceláři Třinec:
    Vojtěch Spěváček – 5 min. + OK, hrubost,
    Patrik Volas – 5 min. + OK, hrubost.

    Vyloučení v týmu Kölner Haie:
    Kevin Grasmik – 5 min. + OK, hrubost,
    Gian-Luca Pinna – 5 min. + OK, hrubost.
     
    51:38
    Třinec právě vstřelil branku! Třinečtí sprintují za postupem do finále letošního Hejtman Cupu. Už sedmou brankou Ocelářů zvyšuje na pětibrankový rozdíl ADAM OŠMERA. Asistence: Michal Pospíšil.
     
    49:20
    Vyloučení v týmu Kölner Haie:
    Rik Gaidel – 2 min., podrážení.
     
    45:43
    Vyloučení v týmu HC Oceláři Třinec:
    Patrik Šutý – 2 min., vražení na hrazení + 2 min., hrubost.

    Vyloučení v týmu Kölner Haie:
    Lasse Bach – 2 min., hrubost + OK, napadání rozhodčích,
    2 min. – odmítnutí zahájit hru.
     
    42:51
    Třinec právě vstřelil branku! Nádherná branka MATĚJE KOZLÍKA zvyšuje třinecké vedení už na čtyři branky! Útočník Ocelářů přebral puk na vlastní obranné modré, cestou ke kolínské brance obehrál dvojici protihráčů a chladnokrevně překonal i Stuhrmanna. Jednoznačně nejhezčí gól dosavadního průběhu zápasu! Asistence: Michal Pospíšil.
     
    39:30
    Ještě jedna velká šance pro Třinec! Kotouč propadl podél pravého mantinelu na najetého Šilara, ten ale v dobré pozici trefil jen beton Sturhmanna!
     
    38:09
    Kolín právě vstřelil branku! Přesilová hra Kolína trvala jen necelých deset sekund! Od modré totiž tvrdě vypálil VLADISLAV VLADELCHTCHIKOV a jeho rána zapadla přesně do horního růžku třinecké branky! Asistence: Raphael Jakovlev.
     
    37:59
    Při své snaze navíc byli faulováni a zahrají si přesilovku. Na dvě minuty za je vyloučen třinecký .
     
    34:48
    Třinec právě vstřelil branku! Oceláři podruhé v zápase využívají přesilovku. MATĚJ KOZLÍK nejprve tvrdě pálil od modré čáry mimo. Třinečtí ale pokračovali v kombinaci, Šilar našel právě volného Kozlíka na pravém kruhu a ten z první zakončoval přesně do poloodkryté branky Kolína! Asistence: Tomáš Šilar, Petr Andrle.
     
    34:26
    Vyloučení v týmu Kölner Haie:
    Philipp Nuss – 2 min., vysoká hůl.
     
    31:58
    Ne však na dlouho. Na dvě minuty za držení je vyloučen Daniel Svozil.
     
    29:09
    Vyloučení v týmu Kölner Haie:
    Philip Rubin – 2 min., vražení na hrazení.
     
    27:33
    Třinec právě vstřelil branku!
    Hra ve čtyřech lépe svědčí Třinci, což potvrdil už po půl minutě kapitán Ocelářů PETR ANDRLE, který využil trochu více prostoru mezi kruhy a z první poslal puk nechytatelně do sítě! Asistence: Vojtěch Spěváček.
     
    26:52
    Vyloučení v týmu HC Oceláři Třinec:
    Dominik Buják – 5 min. + OK, hrubost, odpyká David Blaha.

    Vyloučení v týmu Kölner Haie:
    Erik Geidel – 2 min., hrubost + 2 min., sekání.
     
    26:52
    Zatímco na jedné straně třinečtí zahodili další přečíslení dvou proti jednomu, na druhém konce kluziště vidíme další rvačku...
     
    26:34
    Vyloučení v týmu HC Oceláři Třinec:
    Michal Pospíšil – 2 min., hrubost.

    Vyloučení v týmu Kölner Haie:
    Philipp Nuss – 2 min., hrubost.
     
    25:05
    Dobře sehrané přečíslení Třince, jenže brankou nekončí. Situaci dvou proti jednomu dobruslil Gerych, který i dostal přihrávku do pravého kruhu, trefil však jen betony Stuhrmanna. Dobrou práci odvedl třetí hráč Třince, který odtáhl beka Kolína a Gerych tak měl zcela volný prostor.
     
    19:00
    Vyloučení v týmu Kölner Haie:
    Kevin Grasmik – 2 min., nedovolené bránění.
     
    17:04
    Třinec právě vstřelil branku! Tvrdé k.o. pro Kolín nad Rýnem. O minutu a později už totiž vedou Oceláři o dvě branky. Matěj Kozlík našel přihrávkou zpoza branky ROBINA GERYCHA, který z brankoviště poslal kotouč puk neomylně do sítě! Asistence: Matěj Kozlík, Tomáš Šilar.
     
    15:31
    Třinec právě vstřelil branku! Oceláři využívají přesilovku a otáčejí skóre zápasu. PATRIK VOLAS nejprve úvodní ránu i s tečí před brankou poslal jen do německého gólmana, který na poslední chvíli kotouč vyrazil betonem. O pár sekund později ale dostal na modrou nabito znovu a tentokrát už poslal prudkou pumelicí kotouč do kolínské branky! Asistence: Vojtěch Spěváček
     
    13:40
    Vyloučení v týmu Kölner Haie:
    Raphael Jakovlev – 2 min., sekání.
     
    12:41
    Třinec právě vstřelil branku! Hodně kostrbatě, ale Třinec přeci jen vyrovnává! Červení jeli do přečíslení dvou proti jednomu, které ještě dobře doplnil třetí hráč Ocelářů. Úvodní kombinaci zastavil brankář Němců, jenže odražený kotouč dopravil do branky patrně nohou dojíždějící ADAM OŠMERA! Asistence: Matěj Kozlík, Tomáš Šilar.
     
    08:50
    Další dobrá příležitost pro Němce! Pinna hledal z pravé strany před brankou Bacha, jenže ten na jeho dlouhou přihrávku dosáhl jen koncem hole a nemohl tak kotouč usměrnit do branky!
     
    06:45
    Kolín právě vstřelil branku!
    MAX KOSOREZ nahodil kotouč za třineckou branku. Dobrou práci odvedl Hemr, který za brankou posunul na Hemra, který poslal puk mezi kruhy na Kosoreze, jenž si zpracoval puk a překonal třineckého gólmana! Asistence: Philipp Nuss, Tim Hemr.
     
    03:45
    První větší šance zápasu! Němci propadli ve středním pásmu, Třinečtí vyrazili ve dvou proti jednomu. Šilar našel z pravé strany krosem volného Kozlíka, toho ale vychytal gólman Kolína!

    Daniel Kubelka

    Branky a nahrávky: 13. Ošmera (Kozlík, Šilar), 16. Volas (Spěváček), 18. Gerych (Kozlík, Šilar), 28. Andrle (Spěváček), 35. Kozlík (Šilar, Andrle), 43. Kozlík (Pospíšil), 52. Ošmera (Pospíšil) – 7. Kosorez (Nuss, Hemr), 39. Vladelchtchikov (Jakovlev)


    HC Oceláři Třinec: Černý (Klimek) – Horvath, Buják "A", Pospíšil, Granečný, Ošmera, Andrle "A", Veselý, Čmiel, Volas – Šilar, Lysar, Kozlík, Gerych, Spěváček, Šutý "C", Svozil, Blaha, Mikula, Urbánek.
    Kölner Haie: Stuhrmann (Csala) – Hense, Vladelchtchikov, Grasmik, Pape, Giesen, Klein, Schell, Abramov – Gaidel, Ziergiebel, Kopietz, Jakovlev, Münzenberger N. Münzenberger M., Bach, Pinna, Rubin, Kosorez, Nuss, Hemr.

    Rozhodčí: Helecz – Červenka, Lengö
    bahis siteleri