Finsko – Česko 2:6 (kon.)
konec
Finsko
2:6 (0:3, 1:2, 1:1)
Česko
Pátek 25.08.2023, 16:10 • Lahti • Euro Hockey Tour (ženy)
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:57 Tereza RADOVÁ - 2:6
     
    59:57
    Česko právě vstřelilo branku!
    Definitivní tečku tomuto zápasu dává TEREZA RADOVÁ. Ta z vlastního obranného pásma takřka až od zadního hrazení nasměrovala kotouč ven z pásma a nakonec trefuje přesně zcela prázdnou finskou branku – 2:6. Bez asistence.
     
    58:07
    Vyloučení v týmu Česko:
    Tereza Vanišová – 2 min., držení.
     
    56:46
    A znovu je venku brankářka Finska, Finky v šesti utíkají do útočného pásma.
    54:29 Jenniina NYLUNDOVÁ - 2:5
     
    54:29
    Finsko právě vstřelilo branku!
    Finky se při hře bez brankářky bleskově prosazují a snižují na tříbrankový rozdíl. U brankoviště byla důrazná JENNIINA NYLUNDOVÁ, která prostřelila Švejdovou – 2:5. Asistence: Sini Karjalainenová a Julia Liikalaová.
     
    54:26
    Finky hrají v šesti a bez brankářky!
     
    44:55
    Vyloučení v týmu Česko:
    Dominika Lásková – 2 min., hákování.
     
    35:00
    Vyloučení v týmu Česko:
    Klára Seroiszková – 2 min., krosček.
    33:27 Adéla ŠAPOVALIVOVÁ - 1:5
     
    33:27
    Česko právě vstřelilo branku!
    Po střele Finek získaly puk na svou stranu české hráčky, následně pak si puk převzala ADÉLA ŠAPOVALIVOVÁ, nabruslila si do útočného pásma a povedenou pohotovou střelou doslova zaskočila Keisalovou, tím ji tedy uvítala ve finském brankovišti – 1:5. Bez asistence.
     
    29:40
    Střídání v týmu Finsko:
    ze hřiště odchází Emilia Kyrkköová, přichází Anni Keisalaová.
    25:25 Natálie MLÝNKOVÁ - 1:4
     
    25:25
    Česko právě vstřelilo branku!
    Ovšem netrvalo dlouho a český náskok je opět o tři góly. Hned po vhazování ve středovém kruhu se do akce dostal národní tým, poté důraz u finského brankoviště předvedla NATÁLIE MLÝNKOVÁ, která dotlačila kotouč za brankovou čáru – 1:4. Asistence: Sára Čajanová a Klára Seroiszková.
    25:09 Ronja SAVOLAINENOVÁ - 1:3
     
    25:09
    Finsko právě vstřelilo branku!
    A nyní už Finky snižují na rozdíl dvou branek. Od modré čáry vyslala dalekonosnou střelu RONJA SAVOLAINENOVÁ a ta poté zapadla až za záda Viktorie Švejdové – 1:3. Asistence: Jenni Hiirikoskiová.
     
    17:06
    Vyloučení v týmu Finsko:
    Nelli Laitinenová – 2 min., podrážení.
    14:18 Noemi NEUBAUEROVÁ - 0:3
     
    14:18
    Česko právě vstřelilo branku!
    A během chvilky je to už 3:0 pro český tým. Kateřina Mrázová nahodila kotouč do prostoru mezi kruhy, kde si sjížděla NOEMI NEUBAUEROVÁ a ta poté švihem poslala kotouč do částečně odkryté klece. Asistence: Kateřina Mrázová a Natálie Mlýnková.
    13:20 Tereza VANIŠOVÁ - 0:2
     
    13:20
    Česko právě vstřelilo branku!
    Češky tlak Finek utnuly jak nejlépe mohly. Hned po ubránění další akce soupeřek šly dopředu a vybojovaly pásmo. Po vhazování na levém kruhu se k puku dostala TEREZA VANIŠOVÁ, proskočila kolem finské obránkyně a poté se nacpala až před Emilii Kyrkkövou, kterou přiťuknutím prostřelila mezi jejími betony – 0:2. Bez asistence.
     
    11:38
    A v další šanci byla nyní Petra Nieminenová, ta si sjela až do těsné blízkosti Viktorie Švejdové, ta u své pravé tyče včas zakročila a nebezpečí před svojí brankou rychle uhasila.
     
    10:49
    Sini Karjalainenová na levé straně číhala na odražený puk, před ní chvíli zívala odkrytá klec, ale nakonec se ke kotouči nedostala a rázem je po velké šanci finských barev.
     
    05:09
    Vyloučení v týmu Česko:
    Klára Jandušíková – 2 min., podrážení.
    03:49 Tereza VANIŠOVÁ - 0:1
     
    03:49
    Česko právě vstřelilo branku!
    Češky se ujímají vedení. Ve čtvrté minutě hry jely dvě Češky na dvě Finky a celou akci táhla po levé straně TEREZA VANIŠOVÁ. Ta poté místo přihrávky zvolila ještě pár kroků navíc a natlačila se až před Kyrkköovou, kterou poté překonala okolo jejího pravého betonu – 0:1. Asistence: Denisa Křížová a Tereza Radová.
    Marken.cz

    Vendula Zdražilová

    Branky a nahrávky: 26. Savolainenová (Hiirikoskiová), 55. Nylundová (Karjalainenová, Liikalaová) – 4. Vanišová (Křížová, Radová), 14. Vanišová, 15. Neubauerová (Mrázová, Mlýnková), 26. Mlýnková (Čajanová, Seroiszková), 34. Šapovalivová, 60. Radová


    Finsko: Kyrkköová (30. Keisalaová) – Laitinenová, Hiirikoskiová (C), Rantalaová, Svaolainenová, Parkkonenová, Karjalainenová (A), Koukkulaová – Nieminenová (A), Vanhanenová, Vainikkaová – Vesaová, Nylundová, Liikalaová – Yrjänenová, Rakkolainenová, Täksová – Salonenová, Seikkulaová, Pirttijärviová – Schalinová
    Trenér: Juuso Toivola

    Česko: Švejdová (Škodová) – Lásková, Pejšová, Čajanová, Radová, Seroiszková, Tejralová (C), Jandušíková – Mlýnková, Mrázová (A), Neubauerová – Vanišová, Pejzlová, Křížová (A) – Šapovalivová, Přibylová, Plosová – Malicka, Sarnovská, Juříčková
    Trenér: Carla MacLeodová

    Rozhodčí: Åbergová, Lusiová – Anttilaová, Saarimäkiová
    bahis siteleri