Bohemians 1905 – Hr. Králové 2:1 (kon.) | Olomouc – Liberec 2:0 (kon.) | Jablonec – Slavia 1:1 (kon.)
Sparta – Karviná 3:1 (kon.)
konec
AC Sparta Praha
3:1 (2:0)
MFK Karviná
Neděle 27.08.2023, 18:00 • epet Arena, Praha • FORTUNA:LIGA • 6. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Ode mě je to pro dnešek vše, přeji vám hezký zbytek den a někdy zase u onlajnu na počtenou! (20:01:22)
     
    Držení míče: 60 % : 40 %.
    Střely na branku: 9:2. Střely mimo: 6:1. Rohy: 7:6. Ofsajdy: 0:1. Fauly: 9:7.
     
    Je konec! Nakonec jsme v ejet Aréně viděli pořádné drama! Už po dvanácti minutách druhého poločasu totiž Adam Karabec zcela mimo hru trefil loktem do obličeje jednoho ze soupeřů a viděl za svůj zákrok rovnou červenou kartu. Karviná toho navíc dokázala využít, když se trefil Rajmund Mikuš. O chvilku později ovšem vzal naděje Karviné David Pavelka, jehož se trefil po povedené akci Patrika Vydry.

    Sparta tak v tomto duelu získává další tři body do tabulky a vrací se zpět na první místo, jelikož Slavia dneska ztratila body v Jablonci. Karviná je po dnešním zápase dvanáctá. Stále jde to ale začátek sezóny a dít se toho bude ještě hodně.
     
    90+6
    Konec zápasu.
     
    90+6
    Peter Vindahl ještě musel v posledních sekundách zasahovat! Dávid Krčík se zjevil v dobré pozici, ale domácí brankář vytáhl dlouhou nohu a zastavil gólovou možnost!
     
    90+5
    Dnešní utkání sleduje 16 256 diváků.
     
    90+4
    Kapitán domácích pro dnešní zápas se však nemůže křeče zbavit a na pažit museli také lékaři domácí celku. S výsledkem už se ale nic nezmění.
     
    90+3
    Na trávníku zůstává sedět David Pavelka, kterého už berou křeče do nohy. Rychle k němu ale přispěchal jeden z hostů, který mu okamžitě pomáhá.
     
    90+2
    Hosté dostali výhodu po faulu na polovině hřiště, avšak Sparta tím ukončil možnou rychlou akci.
     
    90+1
    Martin Doležal zatím od svého střídání v utkání moc vidět nebyl. Nyní čekal na možnost dorážky, ale Peter Vindahl si stáhl míč do své moci.
     
    90
    Hlavní rozhodčí nastavuje čtyři minuty!
     
    89
    To je pro Karvinou obrovská rána. V posledních minutách hodně tlačila svého soupeře, jenže ke gólové šanci se nedostala. Tak přišel trest z domácí strany.
    87. David PAVELKA - 3:1
     
    87
    Sparta právě vstřelila branku! Tohle je ale obrovská rána pro hostující celek a nejspíše je rozhodnuto! Skvělou práci odvedl Patrik Vydra, jenž se dostal až do vápna. Posunul míč na DAVIDA PAVELKU, který z první otřel míč o tyč a vrací svému celku dvoubrankové vedení.
     
    86
    Střídání v týmu AC Sparta Praha:
    ze hřiště odchází Jakub Pešek, přichází Kaan Kairinen.
     
    85
    Hráči v bílém drží míč na svých kopačkách a drží se na útočné polovině. K vidění byl další prudký centr, jenže Amar Memić na míč o kousek nedosáhl.
     
    84
    Karviná se navíc prosadila z první střely na bránu! Času na vstřelení branky má ještě dostatek.
    82. Rajmund MIKUŠ - 2:1
     
    82
    Karviná právě vstřelila branku! Jenže ještě z toho bude drama, hosté snižují na rozdíl jedné branky! RAJMUND MIKUŠ si sebral odražený míč a parádní ranou překonal bezmocného brankáře. Mikuš ještě nejspíše otřel míč o jednoho ze soupeřů a Peter Vindahl nestačil vyrazit míč mimo tři tyče.
     
    82
    Nyní z toho byl centr na zadní tyč a vrácení zpět do ohně. Domácí si znovu poradili, ale je z toho další roh.
     
    81
    Hostující hráči vybojovali rohový kop, když přišel hodně ostrý centr do vápna. S tím si ale obrana Pražanů v pohodě poradila, bude se ale znovu bránit.
     
    80
    Domácí fotbalisté s rozehrávkou nikam nespěchají. Tentokrát se jim však nepovedlo míč udržet.
     
    79
    Dávid Krčík se rozhodl pro povedený centr, který mířil někam na penaltu. James Gomez si ale celou situaci pohlídal a stihl míč odhlavičkovat včas.
     
    77
    Sparťané nyní kontrolují hru a drží se vepředu. Matěj Ryneš vyzkoušeli střelu ze střední vzdálenosti, avšak trefil jednoho ze soupeřů před sebou.
     
    76
    Střídání v týmu MFK Karviná:
    ze hřiště odchází Patrik Čavoš, přichází Jaroslav Málek.
     
    75
    Žlutá karta pro tým MFK Karviná (Daniel Bartl).
     
    74
    To byla šance! Patrik Vydra našel parádním pasem Jakuba Peška, který se ocitl sám před gólmanem. Nenechal ale místo mezi nohama a vyráží míč na roh!
     
    73
    Karviná vybojovala rohový kop, který mířil na zadní tyč. Tam si nejvýše vyskočil Jaroslav Svozil, jenže proti jeho hlavičce byl dobře připravený Gomez.
     
    72
    Václav Sejk se šikovně snažil obhodit obránce, jenže nakonec míč doputoval až za čáru.
     
    71
    Obraz hry se nám přece jen mění. Fotbalisté v bílých dresech drží míč na svých kopačkách, jenže se jím zatím nedaří praskot přes obranu domácích.
     
    70
    Máme zde posledních dvacet minut do konce základní hrací doby! Karviná se ještě snaží s vývoje duelu něco udělat a drží míč na útočné polovině.
     
    69
    Rajmund Mikuš centroval do vápna, jenže neměl žádnou podporu od svých spoluhráčů. Našel tak jenom Martina Viníka, jenž míč odpravil do bezpečí.
    67. Sejk mířil na Ciupu, tutovku neproměnil
     
    67
    Šance na domácí straně! Špatná přihrávka na hostující straně, po které se jako lev vydal Václav Sejk, který ustál skluz od soupeře. Dostal se až k zakončení, ale Jiří Ciupa vyráží na roh.
     
    66
    Střídání v týmu MFK Karviná:
    ze hřiště odchází Žák, přichází Adeleke Akinyemi,
    ze hřiště odchází Lucky Ezeh, přichází Martin Doležal.
     
    65
    Už je za námi dvacet minut hry ve druhém poločasu, které přinesly jednu zajímavou událost. Adam Karabec dostal červenou za loket a Sparta hraje v deseti.
     
    64
    Sparta zamířila dopředu, jenže přihrával Peška nedošla až k Sadílkovi. Martin Vitík posléze dobře vystoupil a získal znovu míč na domácí stranu.
     
    63
    Rajmund Mikuš to vzal na sebe, ale trefil jenom někoho ve zdi. Následný centr z hostující strany končí v rukavicích Petera Vindahla, který rozehrává.
     
    61
    Střídání v týmu AC Sparta Praha:
    ze hřiště odchází Birmančević, přichází Patrik Vydra.
     
    61
    David Pavelka evidentně podkopl soupeře na hranici vápna, těsně před ním. Sudí chtěl nechat výhodu, ale Karviná o míč přišla. Bude z toho přímý kop.
     
    60
    Někteří fanoušci domácího celku by mohli mít déjà vu. V minulém zápase totiž dostal červenou kartu Ladislav Krejčí a sparťané nakonec jen remizovali.
     
    59
    Karviná by tak mohla vycítit trochu šanci, jelikož hraje proti deseti. Zatím toho hosté směrem dopředu moc nepředvedli, ovšem nyní by se to mohlo změnit.
    57. Červená karta
     
    57
    Je to tak, Adam Karabec dostává červenou kartu! Naprosto zbytečný zákrok v podání sparťanského hráče, který tak oslabuje svůj tým.
     
    56
    Zatím se stále nehraje, jelikož Adam Karabec možná dostane rovnou červenou kartu! Úplně zbytečně a mimo hru trefil loktem soupeře do obličeje a sudí se jde podívat na obrazovku!
     
    55
    Žlutá karta pro tým AC Sparta Praha (Adam Karabec).
     
    54
    David Pavelka nyní zahrál rukou na útočné polovině, čímž ztratila Sparta míč.
     
    53
    Fotbalisté v černých dresech znovu drží míč na svých kopačkách a snaží se najít nějakou uličku. Karviná se nyní dobře brání a domácí jsou daleko od brány.
     
    52
    Jakub Pešek poslal pěkný centr až do vápna, kde se nejvýše vyšplhal Veljko Birmančević. Hlavičkoval ovšem z velkého záklonu, takže bránu přestřelil.
     
    51
    Václav Sejk si nabíhal na dlouhou přihrávku, ale byl dobře pokrytý. Jiří Ciupa taktéž ukázal dobré čtení hry a byl u míče jako první. Karviná ale míč zase odevzdala.
     
    50
    Pět minut z druhého poločasu je minulosti a obraz hry se stále nemění. Domácí útočí, hosté se brání.
     
    49
    Karviná mohla předvést nějakou ofenzivní akci po nedovoleném zákroku na polovině hřiště. Peter Vindahl si ale ještě nemusel připsat úspěšný zákrok.
     
    48
    Adam Karabec posunul míč na střed hřiště na hranici vápna, kde byl připravený Jakub Pešek, tomu ale střela vůbec nesedla, vlastně ani nezakončil.
     
    47
    Už nám tedy pokračuje i druhý poločas, ve kterém jsme viděli hned tři střídání. Dopředu se asi bez překvapení dostala Sparta a vybojovala roh.
     
    46
    Střídání v týmu AC Sparta Praha:
    ze hřiště odchází Victor Olatunji, přichází Václav Sejk.
     
    46
    Střídání v týmu MFK Karviná:
    ze hřiště odchází Papalelé, přichází Daniel Bartl,
    ze hřiště odchází Ražnatović, přichází Dominik Soukeník.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    Je za námi první poločas, po kterém bude spokojenější Sparta, která vede o dvě branky. Na první branku jsme navíc nemuseli čekat vůbec dlouho! Už v šesté minutě totiž Lukáš Sadílek přiťuknul míč pro Adama Karabce, jenž překonal vyběhnutého brankáře. Domácí hráči byli jasně lepšími v první půli, což dokázali ještě jednou vstřelenou brankou. Jakub Pešek předvedl pohlednou individuální akci, když jeho pokus Jiří Ciupa vyrazil. Odražený míč si jako první našel Matěj Ryneš, který tak určil prozatímní stav.

    Další poločas začne přibližně v 19:02
     
    45+1
    První poločas skončil.
     
    45
    Hlavní rozhodčí nastavuje jednu minutu!
     
    44
    Martin Vitík musel zabrat do strany, když parádním skluzem překazil akci po straně. Následně dostal nejspíše kopačkou do obličeje a je ošetřovaný.
     
    43
    Karviná vybojovala volný kop na útočného polovině. Nakonec z toho byl daleký centr do vápna, jenže Jiří Bederka potáhl soupeře za dres a je pískáno
     
    42
    Victor Olatunji táhl protiakci svého celku, jenže jeho lehký lob našel jen rukavice brankáře. O chvilku později se David Pavelka provinil nedovoleným zákrokem.
     
    40
    Máme zde posledních pět minut do konce prvního poločasu! Dočkáme se ještě nějaké přesné trefy?
     
    39
    Birmančević pelášil mezi dvěma hráči směr brána, když se skácel k zemi. Sudí ale horlivě gestikuluje, ať se zvedá. Nedovolený zákrok se tedy nepíská.
     
    38
    Na druhé straně si kopla další rohový kop také Sparta. Adam Karabec našel povedeným centrem Asger aSörensena, jenž hlavičkoval těsně nad bránu.
     
    37
    Karviná vybojovala rohový kop, teprve první do svých statistik! Na přední tyči sice byl míč prodloužen, jenže na radní tyči nebyl vůbec nikdo...
     
    36
    Peter Vindahl je dnes zatím v pozici diváka na stadionu, zatím nemusel řešit vůbec nic. Oproti svému kolegovi na druhé straně se dnes opravdu zatím nudí.
     
    35
    Držení míče: 79% – 21%!
     
    34
    Lukáš Sadílek vyslal dlouhý aut na přední tyč, kde byl připravený Martin Vitík, Ten jen trkl do míče, který šel těsně vedle brány.
     
    33
    Matěj Ryneš je hodně aktivní na levé straně, když chtěl poslat centr do vápna. Trefil ovšem prvního soupeře a je z toho autové vhazování pro domácí.
     
    32
    James Gomez se z pozice obránce dostal hluboko na útočnou polovinu. Fotbalisté v černém se nadále drží na míči a Karviná se brání v deseti lidech.
     
    31
    Jenže rychleý ztráta přináší rychlý kontr na druhé straně! Veljko Birmančević posunul míč doprava, kde se do něj opřel Adam Karabec, který zamířil přesně do rukavic brankáře.
     
    30
    Victor Olatunji si na chvilku doslova svým výskokem osedlal jednoho ze soků. To sudí pískat musel, a tak Karviná získává volný kop na útočné polovině.
     
    29
    Karviná se v dnešním utkání ještě pořádně nechytla a zatím to vypadá, že dnešní favorit si půjde pro vítězství. Nakročeno k tomu má zatím skvěle.
    27. Matěj RYNEŠ - 2:0
     
    27
    Sparta právě vstřelila branku! O chvilku později už z toho je branka a domácí jdou do zaslouženého dvoubrankového vedení! Jakub Pešek ukázal parádní individuální akci, když jeho střelu Ciupa ještě vyrazil. Míč se však odrazil na MATĚJE RYNEŠE, který zavíral zadní tyč, a domácí hráč už měl jednoduchou úlohu.
    25. Birmančevićovu střelu ztlumil Ciupa na břevno
     
    25
    Nyní už to mohlo být o dvě branky, Sparta má obrovský tlak! Ten se podepsal na obraně hostů, která byla obrána o míč. Veljko Birmančević šel ze strany sám na brankáře, když Jiří Ciupa vyrazil míč alespoň na tyč!
     
    25
    A Martin Vitík podruhé, tentokrát mu kousíček chyběl. Rohový kop byl totiž prodloužený na zadní tyč, kam si nabíhal právě sparťanský obránce, ale na míč o kousek nedosáhl.
    24. Karabec nabil Vitíkovi, jeho tečovaná rána ale skončila nad
     
    24
    A to byla dobrá šance! Martin Vitík zůstal v malém vápně, kam nakonec přišel centr. Obránce domácích ale otřel svou střelu o soupeře a je z toho jen roh!
     
    23
    Lukáš Sadílek se pustil do dobrého napadání a tělem si odstrčil soupeře. Ten se však stihl rychle zorientovat a odehrál míč ještě před sparťanským hráčem.
     
    22
    Střely na bránu: 1 – 0!
     
    21
    Je pravdou, že Sparta už má trochu větší problémy s dostáním se do střelecké pozice. Jakub Pešek nahrával, ale nikoho ze spoluhráčů nenašel.
     
    20
    Dvacet minut z dnešního zápasu už je minulostí a lépe to má rozjeté Sparta, která vede o jednu branku. Karviná směrem dopředu ještě nepředvedla vůbec nic.
     
    19
    A tak přišel další centr! Veljko Birmančević byl připravený na centr Jakuba Peška, jenže si při zakončení pomohl faulem. Ten sudí postřehl, následně odpískal.
     
    18
    Sparťané to zkusili dalším centrem, tentokrát z pravé strany. Rajmund Mikuš ovšem míč dohlavičkoval do bezpečí. Hráči v černém se však míče zbavit nechtějí.
     
    17
    Sledujeme zatím hodně slušné utkání, první nedovolené zákrok se odpískal snad až teď! Provinil se Lukáš Sadílek, a to na polovině hřiště.
     
    16
    Sledujeme postupné dobývání hostující branky, které zatím nenese tolik úspěchu. Jakub Pešek zkoušel pálit, ale trefil blok soupeřů před sebou.
     
    14
    James Gomez se z první snažil najít Veljka Birmančeviće, jenže jemu se nepovedlo zpracování. Ani následné napadání stejného hráče nepřineslo zisk.
     
    13
    Matěj Ryneš sice obešel jednoho ze soupeřů, avšak jeho centr zamířil přesně do rukavic hostujícího gólmana. Karviná se však zase brzy míče zbavila.
     
    12
    V posledních minutách se nán hra přece jen uklidnila, i fotbalisté v bílém se dokáží udržet na míči. Víceméně nám ale zmizela jakákoliv střelba na bránu mimo.
     
    11
    Už to vypadalo, že Karviná značně zahrozí, jenže vše bylo hodně předčasné, Karviná totiž byla v ofsajdu.
     
    10
    Ještě jsme si neřekli, kdo hraje v jakých dresech, a tak pojďme na to. Domácí nastupují v černých dresech, zatímco hosté v bílých. Ti právě mají míč na kopačkách.
     
    9
    Jiří Ciupa tentokrát žádnou větší práci neměl. Nepřesná střela letěla vedle brány, a tak mohl karvinský gólman odkopávat. Hosté znovu ovšem o míč přišli.
     
    8
    Adam Karabec je zatím hodně aktivní. Sparta se znovu ocitla kousek od šestnáctky, avšak tentokrát zakončit nedokázala. Míč si ale dokázala udržet.
    6. Adam KARABEC - 1:0
     
    6
    Sparta právě vstřelila branku! Už po šesti minutách jsme se dočkali první branky a byla to pohledná akce domácích! Karabcova sražená nahrávka se příhodně odrazila k Haraslínovi, který pohotově našel nabíhajícího ADAMA KARABCE a ten se tváří v tvář gólmanovi nemýlil.
     
    5
    V prvních pěti minutách zde máme už druhý rohový kop Pražanů! Adam Karabec poslal centr do nebezpečného místa, ale Karviná jej znovu odvrátila.
     
    4
    Victor Olatunji zapnul své rychlé nohy, avšak měl značnou ztrátu na míč. Nakonec mu tedy chyběl krůček k tomu, aby se sám vydal na gólmana.
     
    3
    Rohový kop žádné větší problémy hostující obraně nenadělal. Lukáš Sadílek se tak musel rychle vracet zpátky, avšak sparťanští hráči to zvládli v pohodě.
     
    2
    O první útočnou akci duelu se pokusila Karviná, jenže přihrávka z levé strany nebyla přesná. Na druhou strana se tak mohla vydat Sparta, jež získala roh.
     
    1
    A utkání nám právě odstartovalo! Obrovským favoritem jsou domácí hráči, kteří si potřebují zvednou sebevědomí ze čtvrtka. Dokáže Karviná dnes překvapit?
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    Před zápasem zde máme ještě jednu příjemnou povinnost, jelikož Lukáš Sadílek minulý zápas nastoupil ke svému 200. zápasu v nejvyšší lize!
     
    Úvodní sestavy:

    AC Sparta Praha: Vindahl – Gomez, Sörensen, Vitík – Birmančević, Sadílek, Pavelka (C), Pešek – Karabec, Ryneš – Olatunji.
    Náhradníci: Vorel – M. Ševčík, Sejk, Zelený, Kairinen, P. Vydra, Panák, Wiesner, Minčev, Haraslín, Kuchta.
    Trenér: B. Priske

    MFK Karviná: Ciupa – Bederka, Krčík, Svozil (C), Ražnatović – Mikuš, D. Žák, Čavoš, Memić – Ezeh, Papalelé.
    Náhradníci: Neuman – Boháč, Bartl, Málek, Soukeník, Doležal, Akinyemi.
    Trenér: T. Hejdušek

    Rozhodčí: Machálek – Váňa, Antoníček.
     
    AC Sparta Praha (2. místo, 4 – 1 – 0, skóre 14:4, 10 bodů)
    Fotbalisty Sparty zřejmě poznamenalo nešťastné vypadnutí ve 3. předkole Ligy mistrů s dánskou Kodaní. V domácí odvetě hráli Pražané velmi dobře, přestože inkasovali už po 15 sekundách, tak byli v dalším průběhu lepší a nakonec dokázali dostat utkání do prodloužení. Tam dvakrát vedli, ale vždy zase hned inkasovali a pak vypadli na penalty. A hned v následujícím ligovém duelu v Teplicích přišla první ligová ztráta. Rudí v obměněné sestavě sice vedli gólem Kuchty, ovšem v samotném závěru prvního poločasu byl vyloučen kapitán Ladislav Krejčí a Severočeši dokázali po změně stran vyrovnat. Další nepovedené vystoupení pak přišlo ve čtvrtek v rámci play-off o skupinovou fázi Evropské Ligy. Letenští sice nezačali na půdě Dinama Záhřeb zle a dokonce vedli proměněnou penaltou Krejčího. Ještě do přestávky ale inkasovali a za mizerný výkon po změně stran je soupeř potrestal dalšími dvěma góly. V domácí odvetě tak Sparta bude dotahovat ztrátu 1:3.

    Proti Karviné se dá očekávat, že kouč Brian Priske udělá oproti vystoupení v Záhřebu opět nějaké změny. V obraně určitě nebude moci hrát vykartovaný kapitán Krejčí.

    Posledních 5 zápasů Sparty:
    Kodaň – Sparta 0:0 (LM)
    Jablonec – Sparta 1:5
    Sparta – Kodaň 1:1, 3:3 po prodl., 2:4 pen. (LM)
    Teplice – Sparta 1:1
    Dinamo Záhřeb – Sparta 3:1 (EL)
     
    MFK Karviná (11. místo, 1 – 1 – 3, skóre 8:9, 4 body)
    Fotbalisté Karviné se vrátili do nejvyšší soutěže po roční přestávce. Do F:L vlétli domácí výhrou 4:1 nad Zlínem. Pak si ale připsali tři porážky a bodovali až v minulém kole, kdy doma remizovali 1:1 s Jabloncem. Domácí v tomto duelu trefovali i tyče, pak museli dotahovat a vyrovnat se jim povedlo až v 84. minutě po premiérové ligové trefě Adelekeho Akinyemiho. Trenér Karviné Tomáš Hejdušek už v sezóně prostřídal dva brankáře. Ročník začal Jakub Lapeš, kterému se však nepovedl zápas 2. kola v Olomouci a od té doby chytá Jiří Ciupa. Ten zatím „přežil“ i velkou chybu v utkání proti Mladé Boleslavi.

    Posledních 5 zápasů Karviné:
    Karviná – Zlín 4:1
    Olomouc – Karviná 3:1
    Karviná – Ml. Boleslav 1:2
    Pardubice – Karviná 2:1
    Karviná – Jablonec 1:1
     
    Vítám tu všechny milovníky dobrého fotbalu! 6. kolo FORTUNA:LIGY uzavře souboj Sparty a Karviné. Letenští potřebují před domácí pohárovou odvetou s Dinamem Záhřeb zabrat a zvýšit si sebevědomí. Navíc jistě nechtějí dopustit druhou bodovou ztrátu v řadě. Karviná vstupovala do tohoto hracího víkendu jako jedenáctý tým tabulky a do souboje v hlavním městě půjde v roli outsidera.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 18:00.

    Denisa Józsová

    Branky: 6. Karabec (Sadílek), 27. Ryneš, 87. Pavelka (P. Vydra) – 82. Mikuš (Bartl)

    Karty:   75. Bartl (KAR)   57. Karabec (SPA)


    Držení míče: 60 % : 40 %.
    Střely na branku: 9:2. Střely mimo: 6:1. Rohy: 7:6. Ofsajdy: 0:1. Fauly: 9:7.
    AC Sparta Praha: Vindahl – Gomez, Sörensen, Vitík – Birmančević (61. P. Vydra), Sadílek, Pavelka (C), Pešek (86. Kairinen) – Karabec, Ryneš – Olatunji (46. Sejk).
    Náhradníci: Vorel – M. Ševčík, Zelený, Panák, Wiesner, Minčev, Haraslín, Kuchta.

    Trenér: B. Priske

    MFK Karviná: Ciupa – Bederka, Krčík, Svozil (C), Ražnatović (46. Soukeník) – Mikuš, D. Žák (66. Akinyemi), Čavoš (76. Málek), Memić – Ezeh (66. Doležal), Papalelé (46. Bartl).
    Náhradníci: Neuman – Boháč.

    Trenér: T. Hejdušek

    Rozhodčí: Machálek – Váňa, Antoníček

    Diváci: 16 256
    bahis siteleri