Bohemians 1905 – Hr. Králové 2:1 (kon.) | Olomouc – Liberec 2:0 (kon.) | Jablonec – Slavia 1:1 (kon.)
Sparta – Karviná 3:1 (kon.)
konec
AC Sparta Praha
3:1 (2:0)
MFK Karviná
Neděle 27.08.2023, 18:00 • epet Arena, Praha • FORTUNA:LIGA • 6. kolo
Předzápasové kurzy
    87. David PAVELKA - 3:1
     
    87
    Sparta právě vstřelila branku! Tohle je ale obrovská rána pro hostující celek a nejspíše je rozhodnuto! Skvělou práci odvedl Patrik Vydra, jenž se dostal až do vápna. Posunul míč na DAVIDA PAVELKU, který z první otřel míč o tyč a vrací svému celku dvoubrankové vedení.
    82. Rajmund MIKUŠ - 2:1
     
    82
    Karviná právě vstřelila branku! Jenže ještě z toho bude drama, hosté snižují na rozdíl jedné branky! RAJMUND MIKUŠ si sebral odražený míč a parádní ranou překonal bezmocného brankáře. Mikuš ještě nejspíše otřel míč o jednoho ze soupeřů a Peter Vindahl nestačil vyrazit míč mimo tři tyče.
    27. Matěj RYNEŠ - 2:0
     
    27
    Sparta právě vstřelila branku! O chvilku později už z toho je branka a domácí jdou do zaslouženého dvoubrankového vedení! Jakub Pešek ukázal parádní individuální akci, když jeho střelu Ciupa ještě vyrazil. Míč se však odrazil na MATĚJE RYNEŠE, který zavíral zadní tyč, a domácí hráč už měl jednoduchou úlohu.
    6. Adam KARABEC - 1:0
     
    6
    Sparta právě vstřelila branku! Už po šesti minutách jsme se dočkali první branky a byla to pohledná akce domácích! Karabcova sražená nahrávka se příhodně odrazila k Haraslínovi, který pohotově našel nabíhajícího ADAMA KARABCE a ten se tváří v tvář gólmanovi nemýlil.

    Denisa Józsová

    Branky: 6. Karabec (Sadílek), 27. Ryneš, 87. Pavelka (P. Vydra) – 82. Mikuš (Bartl)

    Karty:   75. Bartl (KAR)   57. Karabec (SPA)


    Držení míče: 60 % : 40 %.
    Střely na branku: 9:2. Střely mimo: 6:1. Rohy: 7:6. Ofsajdy: 0:1. Fauly: 9:7.
    AC Sparta Praha: Vindahl – Gomez, Sörensen, Vitík – Birmančević (61. P. Vydra), Sadílek, Pavelka (C), Pešek (86. Kairinen) – Karabec, Ryneš – Olatunji (46. Sejk).
    Náhradníci: Vorel – M. Ševčík, Zelený, Panák, Wiesner, Minčev, Haraslín, Kuchta.

    Trenér: B. Priske

    MFK Karviná: Ciupa – Bederka, Krčík, Svozil (C), Ražnatović (46. Soukeník) – Mikuš, D. Žák (66. Akinyemi), Čavoš (76. Málek), Memić – Ezeh (66. Doležal), Papalelé (46. Bartl).
    Náhradníci: Neuman – Boháč.

    Trenér: T. Hejdušek

    Rozhodčí: Machálek – Váňa, Antoníček

    Diváci: 16 256
    bahis siteleri