Žižkov – Vlašim 0:1 (kon.) | Varnsdorf – Táborsko 0:2 (kon.)
konec
FK Viktoria Žižkov
0:1 (0:0)
FC Sellier & Bellot Vlašim
Neděle 27.08.2023, 10:15 • Seifertova ulice, Praha-Žižkov • FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA • 7. kolo
Předzápasové kurzy
     
    90+5
    Žlutá karta pro tým FC Sellier & Bellot Vlašim (Petr Breda). Ten loktem doslova pár decimetrů za hranicí šestnáctky trefil do hlavy Proška. Volný kop bude zahrán poměrně z úhlu, ale možná se dá rovnou vypálit...
     
    84
    Žlutá karta pro tým FC Sellier & Bellot Vlašim (Adam Toula). Rozhodčí dnes hraje pořádný mariáš, další kartu dal Toulovi za to, že bránil Kotkovi v rychlé rozehrávce.
     
    79
    Žlutá karta pro tým FK Viktoria Žižkov (Václav Prošek). Ten pronikl po levém křídle a následně prostrčil míč do velké šance Rosovi, tomu byl ale máván ofsajd. Protesty proti rozhodnudí byly oceněny žlutou kartou.
     
    74
    Žlutá karta pro tým FC Sellier & Bellot Vlašim (Ladislav Janda). Příčinou jsou protesty náhradníka hostí proti verdiktu sudího.
     
    59
    Z Brazilce psancem. Ebrima Singhateh (FC Seller & Bellot Vlašim) kouzlil přešlapovačkami na středu hřiště, pak si píchl balon mezi dva soupeře a šel k zemi. Podle rozhodčího se o faul nejednalo a gambijský forvard prostestoval proti verdiktu tak vehementně, že si vykoledoval žlutou.
     
    55
    Žlutá karta pro tým FC Sellier & Bellot Vlašim (Ondřej Kričfaluši). Stoper hostí poslal nedovoleně k zemi Batioju.
     
    49
    Žlutá karta pro tým FK Viktoria Žižkov (Isaac Muleme). Nepříjemně totiž dohrál Šuberta, který se v bolestech skácel na trávník.
     
    37
    Žlutá karta pro tým FK Viktoria Žižkov (Augusto Batioja).
     
    16
    Žlutá karta pro tým FC Sellier & Bellot Vlašim (Chisom Onije). Důvodem je zmíněný zákrok na Mulemeho.

    Michal Nussbauer

    Branky: 65. Singhateh

    Karty:   37. Batioja (ZIZ), 49. Muleme (ZIZ), 79. Prošek (ZIZ) – 16. Onije (VLA), 55. Kričfaluši (VLA), 59. Singhateh (VLA), 74. Janda (VLA), 84. Toula (VLA), 90+5. Breda (VLA)


    Držení míče: 50 % : 50 %.
    Střely na branku: 4:5. Střely mimo: 5:11. Rohy: 8:7.
    FK Viktoria Žižkov: Kotek – M. Richter, Březina, Kozojed – Řezáč (66. Finěk), Tregler, Jirásek (C) (66. Sixta), Rosa (87. Štrombach), Muleme – Batioja – Voltr (74. Prošek).
    Náhradníci: Borka – Petrák, Hönig.

    Trenér: Michal Horňák

    FC Sellier & Bellot Vlašim: Vágner – Onije, Breda (C), Kričfaluši, Heppner – Nogha, Labík – Biegon (88. Tavares) – Šubert (61. Sanneh), Šmiga (61. Toula), Singhateh (90+2. Janda).
    Náhradníci: M. Kolář – Ndiaye, Šimeček.

    Trenér: Martin Hyský

    Rozhodčí: Kotala – Dresler, Lakomý

    Diváci: 823
    bahis siteleri