Žižkov – Vlašim 0:1 (kon.) | Varnsdorf – Táborsko 0:2 (kon.)
konec
FK Viktoria Žižkov
0:1 (0:0)
FC Sellier & Bellot Vlašim
Neděle 27.08.2023, 10:15 • Seifertova ulice, Praha-Žižkov • FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA • 7. kolo
Předzápasové kurzy
     
    90+5
    Žlutá karta pro tým FC Sellier & Bellot Vlašim (Petr Breda). Ten loktem doslova pár decimetrů za hranicí šestnáctky trefil do hlavy Proška. Volný kop bude zahrán poměrně z úhlu, ale možná se dá rovnou vypálit...
     
    90+2
    Střídání v týmu FC Sellier & Bellot Vlašim:
    ze hřiště odchází Ebrima Singhateh, přichází Ladislav Janda.
     
    89
    Štrombach ideálním obloučkem rozeběhl Proška, který se cpal do úniku na branku. Bredu sice ještě obehrál, hostující kapitán jej ale tak zpomalil, že vracející se Onije dokázal hrozící požár zažehnat.
     
    88
    Střídání v týmu FC Sellier & Bellot Vlašim:
    ze hřiště odchází Erik Biegon, přichází Rafael Tavares.
     
    87
    Na Proškův překrásný centr od praporku si naběhl Richter, v plné rychlosti se ale nedokázal dostat nad balon a hlavičkoval těsně nad Vágnerovu branku.
     
    87
    Střídání v týmu FK Viktoria Žižkov:
    ze hřiště odchází Bernardo Rosa, přichází David Štrombach.
     
    85
    Toula připravil střeleckou pozici Biegonovi, s jeho skákavou ránou si Kotek nadvakrát dokázal poradit.
     
    84
    Žlutá karta pro tým FC Sellier & Bellot Vlašim (Adam Toula). Rozhodčí dnes hraje pořádný mariáš, další kartu dal Toulovi za to, že bránil Kotkovi v rychlé rozehrávce.
     
    81
    Bernardo Rosa už zvedal ruce nad hlavu, trefil se po překrásné akci a přihrávce, kterou vymyslel Batioja. Tomu ale ještě předtím utekla meruna o kousek do zámezí, takže domácí radost byla předčasná.
     
    79
    Žlutá karta pro tým FK Viktoria Žižkov (Václav Prošek). Ten pronikl po levém křídle a následně prostrčil míč do velké šance Rosovi, tomu byl ale máván ofsajd. Protesty proti rozhodnudí byly oceněny žlutou kartou.
     
    78
    Rosův jedovatý rohlík se pokoušel do sítě usměrnit Tregler, jenže míč nakonec jen proskákal k Vágnerovi, který jej kryje do rukavic.
     
    74
    Střídání v týmu FK Viktoria Žižkov:
    ze hřiště odchází Radek Voltr, přichází Václav Prošek.
     
    74
    Žlutá karta pro tým FC Sellier & Bellot Vlašim (Ladislav Janda). Příčinou jsou protesty náhradníka hostí proti verdiktu sudího.
     
    74
    Kozojed i přes podklouznutí narýsoval fantastickou kolmici Rosovi, ten si odstavil Onijeho a postupoval zleva do vápna. Brazilec poté šťouchl míč na přední tyč, kde se do zakončení cpal Voltr, vše nakonec rezultovalo jen v rohový kop.
     
    66
    Střídání v týmu FK Viktoria Žižkov:
    ze hřiště odchází Milan Jirásek, přichází David Sixta,
    ze hřiště odchází Michal Řezáč, přichází Daniel Finěk.
     
    65
    Vlašim právě vstřelila branku!
    Gambijská raketa opět udeřila. EBRIMA SINGHATEH otevírá skóre utkání a činí tak po parádní individuální akci. Přebral si míč vlevo od osy hřiště, driblinkem obelstil několik protihráčů a jeho prudký, tečovaný pokus zapadl přesně za tyč. 0:1, pro útočníka Vlašimi jde o šestý ligový gól v sezoně.
     
    62
    Kotek musel k zemi, aby vyrazil do bezpečí Bredův jedovatý nástřel z hranice šestnáctky.
     
    61
    Střídání v týmu FC Sellier & Bellot Vlašim:
    ze hřiště odchází Martin Šubert, přichází Muhammed Sanneh,
    ze hřiště odchází Daniel Šmiga, přichází Adam Toula.
     
    59
    Z Brazilce psancem. Ebrima Singhateh (FC Seller & Bellot Vlašim) kouzlil přešlapovačkami na středu hřiště, pak si píchl balon mezi dva soupeře a šel k zemi. Podle rozhodčího se o faul nejednalo a gambijský forvard prostestoval proti verdiktu tak vehementně, že si vykoledoval žlutou.
     
    55
    Žlutá karta pro tým FC Sellier & Bellot Vlašim (Ondřej Kričfaluši). Stoper hostí poslal nedovoleně k zemi Batioju.
     
    49
    Žlutá karta pro tým FK Viktoria Žižkov (Isaac Muleme). Nepříjemně totiž dohrál Šuberta, který se v bolestech skácel na trávník.
     
    47
    Zvoní břevno! Daniel Šmiga se prosmýkl z levé strany až do pokutového území a tvrdě vypálil, jeho parádní zakončení ale do sítě nepustila branková konstrukce. Proti této ráně by byl Kotek naprosto bezmocný.
     
    37
    Žlutá karta pro tým FK Viktoria Žižkov (Augusto Batioja).
     
    36
    Zase to před Vágnerem doutnalo. Březina sice Rosův centr neprodloužil ideálně, pak ale jeho tečovaný centr z otočky vyplaval před Richterem. Ten se pokoušel hlavou usměrnit míč do sítě, ale gólman Vágner byl proti.
     
    35
    Gól visí ve vzduchu! Řezáč si naběhl na pas do pravé strany a ideálně předal merunu Voltrovi, ten ale z první trefil jen vybíhajícího Vágnera, což znamená další roh pro Žižkov.
     
    32
    Tohle byla akce jak vystřižená z mistrovství světa v plážovém volejbale. Jirásek patou posunul míč do vzduchu k Rosovi, ten si jej zpracoval a opět vzduchem předal Voltrovi. Zkušený forvard se pokusil o akrobatické zakončení, jeho pokus ale mířil nad břevno.
     
    30
    Jirásek se sérií překrásných zasekávaček uvolnil ke střele z dálky, jeho pumelice slabší pravačkou řádně protáhl Vágnera. Ten z vypětím všech sil vyráží na roh.
     
    24
    Kričfaluši vyrazil na výlet, narazil si se Singhatehem a poté, co jeho další přihrávku zblokoval jeden z bránících hráčů, pálil z první. Jeho obstřel ale prosvištěl nad břevnem.
     
    16
    Žlutá karta pro tým FC Sellier & Bellot Vlašim (Chisom Onije). Důvodem je zmíněný zákrok na Mulemeho.
     
    8
    Akci Žižkova rozjel mozek týmu Jirásek, jenž vyslal do úniku po křídle Mulemeho. Ten vrátil merunu na hranici vápna, kde si Rosa zasekávačkou položil Ngohu a vypálil po zemi. Jeho jedovatý pokus byl ale tečován na roh.

    Michal Nussbauer

    Branky: 65. Singhateh

    Karty:   37. Batioja (ZIZ), 49. Muleme (ZIZ), 79. Prošek (ZIZ) – 16. Onije (VLA), 55. Kričfaluši (VLA), 59. Singhateh (VLA), 74. Janda (VLA), 84. Toula (VLA), 90+5. Breda (VLA)


    Držení míče: 50 % : 50 %.
    Střely na branku: 4:5. Střely mimo: 5:11. Rohy: 8:7.
    FK Viktoria Žižkov: Kotek – M. Richter, Březina, Kozojed – Řezáč (66. Finěk), Tregler, Jirásek (C) (66. Sixta), Rosa (87. Štrombach), Muleme – Batioja – Voltr (74. Prošek).
    Náhradníci: Borka – Petrák, Hönig.

    Trenér: Michal Horňák

    FC Sellier & Bellot Vlašim: Vágner – Onije, Breda (C), Kričfaluši, Heppner – Nogha, Labík – Biegon (88. Tavares) – Šubert (61. Sanneh), Šmiga (61. Toula), Singhateh (90+2. Janda).
    Náhradníci: M. Kolář – Ndiaye, Šimeček.

    Trenér: Martin Hyský

    Rozhodčí: Kotala – Dresler, Lakomý

    Diváci: 823
    bahis siteleri