Salernitana – Udinese 1:1 (kon.) | Cagliari – Inter 0:2 (kon.)
konec
US Salernitana 1919
1:1 (0:0)
Udinese Calcio
Pondělí 28.08.2023, 18:30 • Stadio Arechi, Salerno • Italská Serie A • 2. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 18:30.
     
    Příjemné pondělí u sledování Serie A! Druhé kolo italské soutěže dnes uzavře dvojice duelů, přičemž v jednom z nich se Salernitana postaví proti Udinese.
     
    US SALERNITANA 1919

    Salernitanu hned na úvod sezóny čekala pořádně těžká zkouška. Los prvního kola jí totiž poslal na římské Stadio Olimpico, kde jí čekal náročný souboj s místním AS. Svěřenci kouče Sousy sice do duelu vstupovali jako outsideři, ale finalisty loňské Evropské ligy se nezalekli.

    Na zásah domácího Belottiho ještě před koncem první půle odpověděl Candreva, který se krátce po přestávce prosadil znovu a otočil skóre bitvy. Salerno tak mělo extrémně cenný skalp na dosah ruky, nakonec o něj ale přišlo po dalším gólu Belottiho v 82. minutě.

    Tým z jihu Itálie si tak z hlavního města odvezl bod, za což se rozhodně nemusí. Před dnešním střetnutím navíc podepsal další dvě nové tváře, na hostování do klubu dorazil záložník Agustín Martegani z argentinského San Lorenza a křídlo Jovane ze Sportingu Lisabon.
     
    UDINESE CALCIO

    Jednoduché to před týdnem neměli ani hráči Udinese, kteří na rozdíl od svého soupeře hráli aspoň před svými vlastními fanoušky. Na Stadio Friuli přivítali slavný Juventus a nutno podoktnout, že stará dáma se svým papírově slabším soupeřem neměla slitování.

    Hotovo bylo vlastně už po poločase. Už ve druhé minutě otevřel skóre Chiesa, chvíli nato náskok hostů rozšířil Vlahovič a aby toho nebylo málo, srbský útočník se v nastavení prosadil ještě jednou. Udine až do konce utkání nenašlo odpověď a padlo 0:3.

    Závěrem jen dodejme, že také Bianconeri v týdnu posílili. Kouč Andrea Sottil nově může do brány postavit nigerijského gólmana Maduku Okoyeho, který do Itálie přišel z druholigového anglického Watfordu.
     
    LOŇSKÉ VZÁJEMNÉ ZÁPASY

    Pojďme se nyní jen rychle podívat na vzájemnou bilanci dnešních soupeřů v uplynulém ročníku. Tehdy na sebe poprvé oba celky narazily v srpnu, kdy jejich bitva na půdě Udinese skončila bezgólovou remízou. Odveta pak paradoxně nabídla přestřelku, kterou výsledkem 3:2 zvládla lépe domácí Salernitana.
     
    DNEŠNÍ DELEGACE

    Role hlavního rozhodčího se dnes v Salernu zhostí Davide Massa, který dosud v tomto ročníku pískal jen duel překola Ligy mistrů mezi Haifou a Young Boys. V něm rozdal hned sedm žlutých karet. Asistovat mu budou Alessio Tolfo a Domenico Fotnemurato.
     
    Úvodní sestavy:

    US Salernitana 1919: Ochoa – Lovato, Gyömbér, Pirola – Kastanos, L. Coulibaly, Bohinen, Mazzocchi – Botheim, Candreva (C) – Dia.
    Náhradníci: Costil, Fiorillo – Bradarić, Sambia, Fazio, Brún, M. Coulibaly, Łęgowski, Ikwuemesi, Cabral, Martegani.
    Trenér: Paulo Sousa.

    Udinese Calcio: Silvestri – Pérez, Bijol, Kabasele – Ferreira, Samardžić, Walace (C), Lovrić, Kamara – Thauvin, Lucca.
    Náhradníci: Piana, Okoye – Abankwah, Guessand, Nwachukwu, Zemura, Camara, Pejičić, Quina, Zarraga, Aké, Success, Semedo, Ebosele, Žunec.
    Trenér: Andrea Sottil.

    Rozhodčí: Massa – Tolfo, Fontemurato.
     
    Ještě jednou vás zdravím a přeji vám příjemný pondělí večer, utkání začíná za pár minut. Níže si v mezičase můžete prohlédnout dnešní kompletní sestavy.
     
    Oba týmy vyráží na hrací plochu, domácí v rudých dresech a hosté v bílých s velkým černým pruhem na středu. Start duelu se nezadržitelně blíží.
     
    Úvodní výkop obstará Salerno, jdeme na věc!
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    1
    Udinese se hned zkraje střetnutí dostalo dopředu po levé straně, domácí ho ale velmi rychle zatlačili zpět. Odzbrojit jej nicméně už nedokázali.
     
    2
    Lovato se pokusil nastartovat první útočnou akci Salernitany dlouhým nákopem dopředu, na který si ale počíhal jeden z hostujících zadáků.
     
    3
    Ochoa si na své konto připisuje první zákrok. Lovrićova střela zpoza šestnáctky sice nepříjemně skákala, nakonec ovšem příliš nebezpečná nebyla.
     
    4
    Coulibaly se zbavil Walace a zahrál míč z křídla na střed, následná rychlá akce domácích vede k outovému vhazování Salerna na pravé straně.
     
    5
    Ochozy Stadia Arechi se zatím jistě nenudí, sledujeme rychlý a vyrovnaný fotbal. Hraje se nahoru dolu, na první výraznější šanci ovšem stále čekáme.
     
    6
    Mexický gólman ve službách Salernitany si na své konto zapisuje další zákrok, opět celkem rutinní. Walacově pokusu chyběla notná dávka kreativity.
     
    7
    Rozhodčí po souboji o letící míč u postranní čáry nařizuje za mě poněkud sporný out pro Udinese. Hosté mají šanci se znovu přesunout do útoku.
     
    8
    Svižné dění nyní zastavuje faul na Kastanose, Salerno rozehrává z pozice poměrně daleko od vápna.
     
    9
    Inzultovaný domácí borec se jen pár vteřin nato na hraně šestnáctky dostal do zakončení, které ovšem bylo zblokováno připraveným bránícím protihráčem.
     
    10
    Walace si sotva zpracoval divoký balón z křídla a rovnou se rozhodl vystřelit, což se mu ovšem nevyplatilo. Míč letěl výrazně vedle domácí brány.
     
    11
    Dlouhý balón hostů, který mířil na vysunutého Luccu, skončil až u Ochoy. Ani tato útočná akce Udinese tak aktivnímu týmu nepřinesla kýžený gól.
     
    12
    Nyní se ale svěřenci kouče Sottila budou muset balónu vzdát, Lovrić to totiž u středu hřiště trochu přehnal a v zápalu boje zasáhl Coulibalyho loktem.
     
    13
    Udinese má v posledních minutách více ze hry. Lovrić se pokusil napravit svůj faul centrem z levého křídla, který vzápětí zlikvidoval jeden z protihráčů.
     
    14
    Gyömbér dostává domácí do složité situace, za jeho zákrok na Luccu je nařízená standardka jen pár centimetrů před vápnem. Ochoa musí zbystřit.
     
    16
    Brankář dlouho dirigoval své spoluhráče a dával jim přesné instrukce, jak se postavit, což se nakonec vyplatilo. Přímý volný kop totiž šel jen do zdi.
     
    17
    Ochoa odkopl míč daleko od své svatyně, Udinese se nyní snaží najít cestu zpět do útoku.
     
    18
    O dosud nejhezčí moment utkání se postaral Pirola, který vzal věci do svých rukou a bleskovou akci Salerna uzavřel prudkou ranou zpoza vápna! Balón proletěl jen těsně vedle bližší tyče!
    18. Pirolova rána vedlle
     
    19
    Hostům se podařilo hru dostat zpět pod kontrolu, nyní však znovu ztratili míč na půlce soupeře.
     
    20
    Gyömbér si pohlídal dotěrného Luccu, nepustil ho ke skákajícímu míči a obratem ho pro jistotu poslal na opodál stojícího Lovata. Domácí se snaží rozehrát.
     
    21
    Kamara na rohu hřiště tvrdě srazil k mezi Kastanose a následně se hodně divil, že rozhodčí jeho počínání moc neocenil. Salernitana se vrací na míč.
     
    23
    Na druhém konci hřiště se nyní na Bohinena ve vápně pokusil prostrčit míč Dia, ale pevná obrana Udinese měla celou akci přečtenou. Silvestri zůstal v klidu.
     
    24
    Hosté si zapisují do statistik další faul, tentokrát se na středu hřiště proti pravidlům provinil Kabasele. Domácí mají v posledních momentech více ze hry.
     
    25
    Coulibaly pronikl do vápna Udinese a bez váhání zkusil střelu, za kterou se ale Silvestri jen ohlédl. Záložník Salerna totiž balón napálil vysoko nad břevno.
     
    26
    Kombinace hostů na polovině soupeře vyvrcholila zblokovanou střelou Samardžiće, Udine tak bude vhazovat jen kousek od domácí šestnáctky.
     
    27
    Nyní bude k vidění pro změnu odkop od Ochoovy svatyně. Ani jednomu týmu to dnes zatím v útoku nelepí, brankáři mají jen minimum práce.
     
    28
    Kamara se z křídla snažil posunout míč před bránu na Lovriće, kterého ale bedlivě střežil Coulibaly. Hosté si tak delší době vyzkouší další rohový kop.
     
    29
    Ochoa svou rozehrávkou nastartoval poměrně svižnou akci Salernitany, které ovšem došel dech v polovině hřiště. Celou jí pak ukončil domácí faul.
     
    30
    Na Stadio Arechi se chvíli hrát nebude, rozhodčí zastavuje dění pro pauzu na občerstvení.
     
    33
    Lovrić krátkým centrem nabíhajícího Luccu nenašel, balón znovu spadl až za Ochoovu bránu.
     
    34
    Kastanos si pohlídal Kamaru a zblokoval jeho vzdušný pas do šestnáctky. Balón se nicméně hned odrazil zpět k hostujícímu zadákovi, ten to tak může zkusit znovu.
     
    35
    Udinese včas vyřešilo nepřehlednou situaci ve své šestnáctce a po křídle vytáhlo hru zpět na domácí stranu hřiště. Salerno se musí stáhnout.
     
    36
    Bohinen dlouhou přihrávkou přesunul hru z pravé strany na levou, kde se balónu chopil připravený Mazzocchi. Domácí jsou aktivní, nedaří se jim ale vystřelit.
     
    37
    První poločas se pomalu ale jistě chýlí ke konci. V kontrastu s poměrně atraktivním úvodem teď sledujeme mnohem opatrnější fotbal z obou stran.
     
    38
    Tohle nebylo špatné! Coulibaly s centrem chvíli váhal a nakonec místo něj zvolil velmi krátkou přihrávku na Botheima, jehož zakroucená střela málem lízla břevno svatyně Udinese!
    38. Botheim pálil nad Silvestriho břevno
     
    39
    Salernitana má hru pod kontrolou a úspěšně dostává hosty pod tlak. Candreva teď poslal míč na zadní tyč, Silvestri jej vytěsnil za svou bránu.
     
    40
    Po zahraném rohu se míč z vápna odrazil dozadu k Mazzocchimu, jenž se jej pokusil vrátit před Silvestriho. Jeho nabídky ale vůbec nikdo nevyužil.
     
    41
    Kabasele míč pro jistotu odevzdal Silvestrimu, jenž jej následně přenechal dalšímu obránci Udinese: Bijolovi. Uvidíme, co hosté vymyslí tentokrát.
     
    42
    Kastanos se po souboji s protihráčem na trávníku drží za kotník, Lovrić podle všeho kartou trestán nebude. Domácí mají volný kop před středovou čarou.
     
    43
    Gyömbér skluzem vytěsnil pozemní centr z pravé strany za svou klec, Udinese získává roh.
     
    44
    Lucca si z chumlu těl před Ochoou naskočil na letící balón a pokusil se ho nasměrovat do brány, na hbitého strážce domácí svatyně si ale nepřišel.
     
    45
    Hlavní rozhodčí nastavuje 3 minuty.
     
    45+2
    Málem jsme viděli hodně nešťastný vlastní gól domácích hráčů! Udine se ujalo dalšího rohu a balón po sérii odrazů, přičemž ten poslední byl od bránícího Piroly, zamířil do horního rohu. Ochoa ale vytáhl z rukávu parádní zákrok!
    45+2. Ochoa skvěle vychytal nechtěnou střelu spoluhráče
     
    45+3
    Ochoa si pohlídal dlouhý balón do svého vápna, to bude z prvního poločasu asi už vše.
     
    45+4
    První poločas skončil.
     
    Druhý poločas začne přibližně v 19:38.
     
    Držení míče: 55 % : 45 %.
    Střely na branku: 0:3. Střely mimo: 2:3. Rohy: 1:4. Ofsajdy: 1:1. Fauly: 3:7.
     
    Úvodní dějství je minulostí, branku jsme zatím v Salernu ještě neviděli. Udinese sice vede ve statistice střel na zařízení, ale malinko nebezpečnější byli v prvním poločase paradoxně domácí. Ti se dostali hned do pár pěkných šancí, ani jedna z nich ovšem nakonec nevedla k přímému ohrožení Silvestriho svatyně. Inu, uvidíme, jak se utkání bude vyvíjet po přestávce.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    46
    Bianconeri odšpuntovali druhý poločas tradičním výkopem. Na hřišti se stejných dvaadvacet hráčů jako před pauzou, ani jeden kouč ke změnám nepřikročil.
     
    47
    Hosté se blýskli svou dosud nejvýraznější šancí! Před Ochou po velmi laxním výkonu salernské obrany pronikl Thauvin, jehož nebezpečnou ránu mexický veterán zkušeně vytěsnil!
     
    49
    Rozhodčímu došla trpělivost, první žlutá karta je na světě. Za hodně špatně vypočítaný skluz na Botheima jí vidí slovinský záložník Sandi Lovrić (UDI).
     
    50
    Udinese je od začátku druhé půle na hřišti jasně lepším týmem a je vidět, že chce co nejdříve otevřít skóre. Zpevněná obrana Salernitany ale zatím drží.
     
    51
    Domácím tahle rozehrávka vůbec nevyšla. Balón se dokutálel až k Silvestrimu, který si jej jednoduše zpracoval a po chvíli předal spoluhráči.
     
    52
    Lovato teď hodně riskantně zatáhl za záchranou brzdu a na samotné hranici vápna srazil k zemi Lovriće. Penalta visela ve vzduchu, ale podle rozhodčího Massy nakonec vše proběhlo v mezích pravidel.
     
    53
    Střídání v týmu US Salernitana 1919:
    ze hřiště odchází Emil Bohinen, přichází Agustín Martegani.
     
    54
    Coulibaly chtěl dlouhou přihrávkou prostrčit míč na spoluhráče u vápna, jenže do nabídky vložil až moc velký důraz. Balón zaletěl za klec.
     
    55
    Další hráč Udinese dostal napomenutí ve formě žlutého kartónku, po faulu u postranní čáry si bude muset počínat opatrněji Christian Kabasele (UDI).
     
    57
    Udinese právě vstřelilo branku!
    Bianconeri byli od začátku druhého poločasu lepším týmem na hřišti a zkraje sedmapadesáté minuty svou převahu přetavují v první gól utkání! Lucca srazil Kamarův centr z levé strany na nikým nehlídaného LAZARA SAMARDŽIĆE, který následně domácí obranu potrestal střelou do pravého dolního rohu – 0:1!
    57. Lazar SAMARDŽIĆ - 0:1
     
    58
    Salernitana se snaží co nejrychleji odpovědět na inkasovaný gól, hosté ale jejich další akci nakonec zvládli rozebrat. Silvestri nebyl nucen zasáhnout.
     
    60
    Poprvé se trestá také na straně domácích, Erik Botheim (SAI) nevybíravě srazil Samardžiće.
     
    61
    Tohle bude Botheima možná ještě dlouho mrzet. Domácí mohli vyrazit do brejku, ale útočník Salernitany si nedokázal zpracovat dlouhou přihrávku.
     
    62
    Střídání v týmu US Salernitana 1919:
    ze hřiště odchází Erik Botheim, přichází Jovane Cabral,
    ze hřiště odchází Pasquale Mazzocchi, přichází Domagoj Bradarić.
     
    63
    Rozhodčí po útočném faulu na Gyömbéra vrací míč domácím, kteří mohou přejít do ofenzívy.
     
    64
    Domagoj Bradarić (SAI) své působení na trávníku odstartoval podražením Samardžiće a vidí žlutou kartu. Nevím, jestli ho za tohle kouč Sousa pochválí...
     
    64
    Rozhodčí si chce zjednat pořádek na trávníku a vzápětí znovu vytahuje kartu z kapsy, kterou obratem ukazuje Lorenzu Pirolovi (SAI). Lucca se po jeho faulu snaží pořádně rozchodit zjevně bolavou nohu.
     
    66
    Ochoa nyní zvládl Kamarův centr jen tečovat rukou ven z vápna, zachytit ho ale nedokázal. Udinese se tak vrací na balón a tlačí na jeho svatyni.
     
    67
    Salerno si koleduje o další gól. Míč se nyní odrazil za vápno k volnému Lovrićovi, který obratem protáhl skvělého Ochou zakončením do dolního rohu.
     
    68
    Domácí zdánlivě dostali situaci pod kontrolu a nyní hledají nějakou cestu ven z vlastní poloviny hřiště, zatím ovšem bezúspěšně. Hraje se daleko od Silvestriho.
     
    69
    Po delší době vidíme útočnou akci hráčů v červeném. Dia z vápna posunul míč metr dva za sebe na spoluhráče, jehož střelu Silvestri zkrotil rukou.
     
    70
    Bouře žlutých karet nebere konce, na seznam trestaných borců přibyl João Ferreira (UDI).
     
    71
    Sledujeme nejaktivnější pasáž hry Salernitany ve druhé půli, zatím to od nich nebylo to pravé ořechové.
     
    72
    Salernitana právě vstřelila branku!
    Vzápětí je ale vše jinak, domácí ze své první větší šance ve druhém poločase srovnávají skóre! Pod první domácí gól Salernitany v nové sezóně se podepisuje BOULAYE DIA, kterému Candreva narýsoval pěknou přihrávku za obranu do vápna a senegalský forvard překonal položeného Silvestriho zakončením na přední tyč – 1:1!
    72. Boulaye DIA - 1:1
     
    73
    Následuje krátká občerstvovací pauza, oba celky se na malý moment přesouvají ke svým střídačkám.
     
    75
    Střídání v týmu Udinese Calcio:
    ze hřiště odchází Lorenzo Lucca, přichází Isaac Success,
    ze hřiště odchází João Ferreira, přichází Festy Ebosele.
     
    76
    Krkolomný souboj na středovém kruhu končí odpískaným faulem, míč budou mít domácí borci.
     
    77
    Salernitana se hned snaží na svůj vstřelený gól navázat a získává další rohový kop. K levému praporku se pomalu přesouvají Candreva a Kastanos.
     
    78
    Martegani byl před šestnáctkou možná až trochu moc aktivní, rozhodčí na moment zastavuje dění a Udinese bude mít po faulu klid na rozehrávku.
     
    79
    Do klubu dorazil teprve před pár dny, ale hned se chce uvést brankou! Martegani se odpoutal od protihráče a vyslal na Silvestriho jedovatou střelu, kterou natažený gólman vytěsnil!
    79. Marteganiho šanci zhatil Silvestri
     
    81
    Střídání v týmu Udinese Calcio:
    ze hřiště odchází Hassane Kamara, přichází Jordan Zemura.
     
    82
    Střídání v týmu Udinese Calcio:
    ze hřiště odchází Sandi Lovrić, přichází Oier Zarraga.
     
    83
    Bradarić bude vhazovat na své polovině. Salernitana má hru pod kontrolou, obrat rozhodně není vyloučen. Udinese je pod nepříjemným tlakem.
     
    84
    Střídání v týmu US Salernitana 1919:
    ze hřiště odchází Grigoris Kastanos, přichází Chukwubuikemi Ikwuemesi.
     
    84
    Na hřiště byl měl přijít ještě Łęgowski, kolem jeho vstupu na trávník ale panují nějaké zmatky. Střídání domácích se tak začíná trochu protahovat.
     
    84
    Střídání v týmu US Salernitana 1919:
    ze hřiště odchází Lorenzo Pirola, přichází Mateusz Łęgowski.
     
    86
    Martegani se po krásné střele teď pro změnu blýskl pěknou přihrávkou, nebezpečný Candreva následně prověřil Silvestriho střelou na přední tyč! Je z toho další roh pro hráče v rudém!
    86. Candreva nenašel místo u bližší tyče
     
    87
    Ochoa bude po ofenzivním záchvěvu Udinese odkopávat od své svatyně. Uvidíme, zdali se domácím povede hru znovu rychle přesunout k Silvestrimu.
     
    88
    Hra se v závěru zápasu kouskuje, což vyhovuje hlavně hostům. Silvestri si teď s rozehrávkou dává pořádně načas, publikum ho za to odměňuje pískotem.
     
    89
    Dění pozastavuje zákrok za hranicí pravidel na středovém kruhu, Samardžić kartou trestán nebude.
     
    Závěr utkání se protáhne aspoň o 6 minut.
     
    90+1
    Vysunutý Silvestri selhal proti dotěrnému Ikwuemesimu a nedokázal lapit míč do svého náručí! Ve vápně Udinese zavládl drobný chaos, který ovšem hosté nakonec ukočírovali.
     
    90+3
    Samardžić chtěl přihrávkou vysunout vpřed Successe, původně zamýšleného adresáta ale překopl. Míč se po krátké době vrací zpět do držení Salernitany.
     
    90+4
    Atmosféra by se dala krájet, pár hráčů teď na středu hřiště dalo volný průchod emocím a k vidění byla menší skupinová strkanice! Žlutou kartou jsou následně potrestáni Antonio Candreva (SAI) a Walace (UDI).
     
    90+5
    Střídání v týmu Udinese Calcio:
    ze hřiště odchází Florian Thauvin, přichází Domingos Quina.
     
    90+6
    Čas na rozhodující gól se rychle krátí. Blíže k němu mají domácí, kteří jsou konstantně na míči, jenže se jim teď nedaří se rychle vrátit k Silvestrimu.
     
    90+7
    Konec zápasu.
     
    Nějakou dobu to na Stadio Arechi vypadalo, že Salernitana doplatí na bídný vstup do druhé půle. Udinese se prosadilo díky Samardžićovi a i nadále si na hřišti udržovalo převahu, přičemž domácím se nedařilo se dostat do zápasu. To změnil až zásah Boulayeho Diy v 72. minutě, po kterém se svěřenci kouče Sousy dostali do sedadla řidiče a až do konce základní hrací doby tlačili na hostující klec. Ovšem bezúspěšně.
     
    Salerno se v dalším kole vydá na půdu Lecce, zatímco Udinese bude doma bojovat o první výhru nové sezóny proti nováčkovi soutěže z Frosinone.
     
    Držení míče: 56 % : 44 %.
    Střely na branku: 4:6. Střely mimo: 4:4. Rohy: 7:5. Ofsajdy: 1:1. Fauly: 12:19.
     
    To je ode mne pro dnešek vše, přeji vám příjemný zbytek večera. Napočtenou někdy příště! (20:43:05)

    Vojtěch Martinek

    Branky: 72. Dia (Candreva) – 57. Samardžić (Lucca)

    Karty:   60. Botheim (SAI), 64. Bradarić (SAI), 64. Pirola (SAI), 90+4. Candreva (SAI) – 49. Lovrić (UDI), 55. Kabasele (UDI), 70. Ferreira (UDI), 90+4. Walace (UDI)


    Držení míče: 56 % : 44 %.
    Střely na branku: 4:6. Střely mimo: 4:4. Rohy: 7:5. Ofsajdy: 1:1. Fauly: 12:19.
    US Salernitana 1919: Ochoa – Lovato, Gyömbér, Pirola (84. Łęgowski) – Kastanos (84. Ikwuemesi), L. Coulibaly, Bohinen (53. Martegani), Mazzocchi (62. Bradarić) – Botheim (62. Cabral), Candreva (C) – Dia.
    Náhradníci: Costil, Fiorillo – Sambia, Fazio, Brún, M. Coulibaly.

    Trenér: Paulo Sousa.

    Udinese Calcio: Silvestri – Pérez, Bijol, Kabasele – Ferreira (75. Ebosele), Samardžić, Walace (C), Lovrić (82. Zarraga), Kamara (81. Zemura) – Thauvin (90+5. Quina), Lucca (75. Success).
    Náhradníci: Piana, Okoye – Abankwah, Guessand, Nwachukwu, Camara, Pejičić, Aké, Semedo, Žunec.

    Trenér: Andrea Sottil.

    Rozhodčí: Massa – Tolfo, Fontemurato.
    bahis siteleri