Třinec – Mnichov cz 0:2 (kon.) | Mannheim – Salzburg 3:2 (kon.) | Aalborg – Rauma 2:6 (kon.)
Vítkovice – Rapperswil cz 4:1 (kon.) | Skellefteå – Pardubice cz 3:4 (kon.)
konec
Skellefteå AIK
3:4 (2:2, 1:0, 0:2)
HC Dynamo Pardubice
Neděle 03.09.2023, 18:00 • Skellefteå Kraft Arena • Hokejová Liga mistrů • 2. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Díky za pozornost a u dalších online přenosů z hokeje se budu těšit opět na shledanou. (20:23:53)
     
    Dnešní utkání sledovalo 3154 diváků.
     
    Střely na branku: 34 – 20
     
    Je dobojováno. Do třetí třetiny vstupovali pardubičtí hokejisté s jednobrankovým mankem a nedařilo se jim vyrovnat. Až ve čtyřiapadesáté minutě se to povedlo Adamu Musilovi, jenž prostřelil Söderströma a začínalo se znovu od začátku. V čase 57:32 pak odmítl případnou nastavenou hrací dobu Lukáš Sedlák, jenž dorazil za brankovou čáru střelu Tomáše Dvořáka a Dynamo mělo náskok o jeden gól. Následovaly krušné chvíle pro hosty, domácí odvolali brankáře a hráli se šesti hokejisty v poli. A před Willem měli tlak, jenže hostující brankář svůj tým podržel a neinkasoval. Nakonec těsný náskok Pardubice uhájily a z ledu švédské Skelleftey si odvezou všechny tři body, které pro ně jsou vůbec prvními v novém ročníku Ligy mistrů. Hráči Dynama tak napravili domácí zaváhání.
     
    Konec zápasu.
     
    59:59
    Buly vyhráli domácí, ale následně pak se k puku dostal znovu Peter Čerešňák, jenž ho posílá daleko od Romana Willa a už je jasné, že o výhru český celek nepřijde.
     
    59:54
    A stejný hráč pak zkusil střelu přes celé hřiště na opuštěnou klec, ale ten končí u zadního mantinelu. Zakázané uvolnění a ještě se bude vhazovat před Romanem Willem.
     
    59:12
    Peter Čerešňák vyhodil puk znovu až do pásma soupeře, domácí se tak museli zase vracet zpět. A poté měli tlak před Willem, který to opět ustál.
     
    59:03
    Oddechový čas pro tým HC Dynamo Pardubice.
     
    59:03
    Nyní už to icing je a hra se stěhuje před Romana Willa. Buly po jeho pravé ruce.
     
    58:45
    Hosté se dostali na puk a ten poté vyhodili pryč tak, aby z toho nebylo zakázané uvolnění. Domácí si pro puk rychle sjeli a míří dopředu.
     
    58:19
    Domácí hrají bez brankáře a se šesti bruslaři v poli.
     
    58:00
    Hrají se poslední dvě minuty třetí třetiny.
    57:35 Lukáš SEDLÁK - 3:4
     
    57:35
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Hosté strhávají vedení na svou stranu a na pardubické lavičce propukla velká radost. Od modré čáry střílel Tomáš Dvořák a kotouč se pak odrazil k LUKÁŠI SEDLÁKOVI, který pak dorazil kotouč za brankovou čáru. Následovala trenérská výzva domácích, ale ta ofsajdovou situaci před gólem neodhalila. Gól tedy platí! Asistence: Tomáš Dvořák a Tomáš Hyka.
     
    57:26
    Lukáš Sedlák se dostal do bekhendového zakončení, do jeho rány ale dal hůl jeden z beků domácích.
     
    57:19
    Hra je přerušena a vhazovat se bude před domácí klecí. Roman Will tak bude čelit buly po jeho pravé ruce.
     
    56:33
    Další tlačenice před hostující brankou. Pär Lindholm od zadního mantinelu poslal puk Maxi Lindholmovi, jeho jmenovec pak hned vystřelil a další přesný zákrok vytasil Roman Will!
     
    56:26
    Pardubice jsou v plném počtu a to nejhorší mají za sebou.

    Vendula Zdražilová

    Branky a nahrávky: 12. Johnson (Salomonsson, Hugg), 13. Lindström (Sandberg, Granberg), 29. Dzierkals – 9. Mandát (Čerešňák), 15. Cienciala (Hyka, Čerešňák), 54. A. Musil (Košťálek), 58. Sedlák (Dvořák, Hyka)


    Skellefteå AIK: Söderström (Rautio) – Pudas (C), M. Forsfjäll, Salomonsson, Olsson, Granberg, Lundberg, Sandik-Pellika – Robertsson, P. Lindholm (A), Lindström – Sandberg, Johnson, Hugg (A) – Dzierkals, Lindberg, M. Lindholm – Keilin, Z. Forsfjäll, Stenman – Vuollet (TS)
    Trenér: Robert Ohlsson

    HC Dynamo Pardubice: Will (Klouček) – Čerešňák, D. Musil, Košťálek, Dvořák, Hrádek, Vála, Kolář – Hyka, Sedlák (C), Říčka – Radil (TS), Zohorna (A), Kousal – Cienciala, Poulíček (A), Paulovič – Vondráček, A. Musil, Mandát
    Trenér: Václav Varaďa

    Rozhodčí: Björk (SWE), Öhlund (SWE) – Persson (SWE), Yletyinen (SWE)

    Diváci: 3154
    bahis siteleri