Třinec – Mnichov cz 0:2 (kon.) | Mannheim – Salzburg 3:2 (kon.) | Aalborg – Rauma 2:6 (kon.)
Vítkovice – Rapperswil cz 4:1 (kon.) | Skellefteå – Pardubice cz 3:4 (kon.)
konec
Aalborg Pirates
2:6 (1:2, 1:3, 0:1)
Lukko Rauma
Neděle 03.09.2023, 17:00 • Cool East Arena, Aalborg • Hokejová Liga mistrů • 2. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Z mé strany je to pro dnešek vše, děkuji za pozornost a u dalších online přenosů se budu zase těšit příště na počtenou. Hezký zbytek víkendu! (19:09:43)
     
    Je konec! Hosté v průběhu třetí třetiny už nepřipustili jakékoliv komplikace a dokráčeli k cennému vítězství. Šestou branku navíc přidal Jami Krannila, který svou prudkou dělovkou zároveň uzavřel gólový účet zápasu. Aalborg odchází z utkání bez bodů.
     
    Konec zápasu.
     
    59:36
    Poslední půlminuta z tohoto utkání. Vhazovat se bude za malou chvilku ve středovém kruhu. Hokejisté Raumy předvedli v Aalborgu koncentrovaný výkon.
     
    58:59
    Ještě tu byla jedna velká šance. Sebastian Repo hledal kotouč někde pod svými bruslemi, ale zkušený útočník ve službách Raumy neuspěl.
     
    58:10
    Běží poslední dvě minuty třetí třetiny a nejspíše i celého zápasu. Lukko drží kotouč na svých hokejkách daleko od své branky a nepřipouští žádné větší komplikace.
     
    57:42
    Utkání se spíše jen dohrává, je jasné, že z tohoto utkání si odnesou všechny body hráči hostující Raumy. Mezitím domácí obránci uklidňují situaci za svou brankou.
     
    56:45
    Thomas Andersen ještě zkoušel obalamutit posledního obránce hostí, ale domácímu útočníkovi v rozhodujícím okamžiku sjel kotouč z čepele. Škoda pro Aalborg.
     
    55:30
    Bo Hanson nahodil vysokým obloukem kotouč směrem do hloubi útočného pásma, ale domácí hokejisté se dlouho před hostujícím gólmanem neohřáli.
     
    54:42
    Na opačné straně kluziště pro změnu zkoušel své štěstí útočník Boesen, který však neměl dostatečnou rychlost na to, aby ohrozil brankáře Harveye.
     
    54:30
    Samuli Piipponen vyslal prudkou ránu od modré čáry, ale kotouč jen proletěl vedle domácí branky. Tohle byla další nebezpečná situace v útočném pásmu Raumy.
     
    52:56
    Adamsen zabránil jistému gólu! Sebastian Repo zkoušel přehodit beton domácího brankáře, ale při svém počínání nakonec nebyl úspěšný.
     
    52:20
    Brayden Burke rychle rozjel novou útočnou akci podél mantinelu a následně bojoval o kotouč v rohu kluziště Repo. Hráč s dresem top scorera nebyl úspěšný.
     
    51:14
    Ylitalo operoval s kotoučem na hokejce v útočném pásmu a na pomoc mu následně přijeli další spoluhráči. Aalborg se znovu nemůže vymanit z obranné zóny.
     
    50:30
    Tommy Giroux nezpracoval kotouč u mantinelu, nicméně domácí ještě zůstali u puku v útočném pásmu. Následný souboj u mantinelu vyzněl lépe pro hosty.
     
    49:49
    Calder Brooks vyrušil hostující rozehrávku a domácí dokonce mohli zaútočit. Jednomu z domácích hráčů však nesedla následná přihrávka a hra se otáčí k Adamsenovi.
     
    49:20
    Ponthus Westerholm našel na modré čáře spoluhráče, ale domácí borci dobře vystoupili a dostali kotouč až na druhou stranu kluziště k Harveyovi.
     
    48:11
    Domácí hokejisté budou hrát další oslabení, což znamená jediné. Rauma může ještě navýšit už tak vysoké vedení. Lasse Bo Knudsen (AAL) se provinil držením.
     
    48:01
    Lukko hraje v klidu a nepouští dánský celek do nějakých vyložených gólových šancí. Do konce třetí třetiny zbývá něco málo přes jedenáct minut.

    Petr Pavlík

    Branky a nahrávky: 17. Morin (Bjorkstrand, Giroux), 36. Brooks (Korsgaard, Hanson) – 9. Nyman (Pathrik Westerholm, Reunanen), 12. Reunanen (Ponthus Westerholm, Brook), 25. Nyman (Almari), 32. Ponthus Westerholm (Pathrik Westerholm, Reunanen), 35. Reunanen (Tieksola, Brook), 47. Krannila (Mattila, Stenqvist)


    Aalborg Pirates: Adamsen (Sørensen) – Koch, Knudsen, Hanson, Carstensen, Brøndberg, Nielsen, Frederiksen – Jul Korsgaard, Brooks, Andersen – Giroux, Bjorkstrand, Boesen – Ladehoff, Morin, Spelling – Anker, Rasmussen.
    Trenér: Garth Murray

    Lukko Rauma: Harvey (Lebedeff) – Reunanen, Brook, Piipponen, Stenqvist, Almari, Ervasti, Abt – Burke, Mattila, Repo – Nyman, Pathrik Westeholm, Ponthus Westerholm – Fontaine, Krannila, Tieksola – Ikonen, Kainulainen, Ylitalo – Suni.
    Trenér: Tomi Lämsä

    Rozhodčí: Andersen, Lundsgaard – Krøyer, Dalsgaard

    Diváci: 1 635
    bahis siteleri