Vlci Žilina – Banská Bystrica 1:4 (kon.) | Motor ČB – Jihlava 5:2 (kon.) | Vsetín – Michalovce 4:1 (kon.)
Kobra – Benátky n/J 1:4 (kon.) | Technika Brno – Havlíčkův Brod 3:10 (kon.) | Milevsko – Písek 0:0 (kon.)
Crimmitschau – Plzeň 5:4 (1:0 po s.n.)
konec
VHK ROBE Vsetín
4:1 (1:0, 2:0, 1:1)
HK DUKLA Ingema Michalovce
Středa 06.09.2023, 18:00 • Zimní stadion Na Lapači • Přípravné zápasy
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:42 ROB - 4:1
     
    59:42
    Vsetín právě vstřelil branku! Poslední slovo v utkání mají však domácí, konkrétně LUBOŠ ROB, jenž se zmocnil kotouče ve středním pásmu a dopravil jej do odkryté branky hostů. Asistence: Vít Jonák.
    58:55 ACOLATSE - 3:1
     
    58:55
    Michalovce právě vstřelily branku! Nyní už se hosté přeci jen radují! Puk na modrou čárou obderžel SENA ACOLATSE a tentokrát vyslal nechytatelnou ránu do růžku vsetínské branky, čímž sebral Žukovovi čisté konto. Asistence: Peter Bjalončík.
    28:41 ROB - 3:0
     
    28:41
    Vsetín právě vstřelil branku! Valaši nakonec využívají i podruhé v utkání přesilovou hru! Staněk od modré čáry poslal puk na pravý kruh, kde si kotouče na holi srovnal LUBOŠ ROB a prostřelil Glosára. Asistence: Robin Staněk, Jakub Ďurkáč.
    20:51 ĎURKÁČ - 2:0
     
    20:51
    Vsetín právě vstřelil branku! Valaši využívají přesilovou hru a odskakují do dvoubrankového vedení! Vsetínu se podařilo hosty uzamknout v obranném pásmu a dlouze kombinovat, nakonec puk nahodil Vávra, k usměrnění kotouče se snažil ještě dostat Berzinš, který nakonec poslal puk JAKUBU ĎURKÁČOVI a ten bekhendem podruhé v dnešním utkání skóroval. Asistence: Daniels Berzinš, Tomáš Vávra.
     
    06:14
    Vsetín právě vstřelil branku! Domácí otevírají skóre zápasu! Vsetínskou aktivitu v posledních vteřinách přetavil ve vedoucí branku obránce JAKUB ĎURKÁČ, jenž si najel na pravý kruh a z voleje prostřelil Glosára. Asistence: Daniels Berzinš, Šimon Jenáček.

    Jan Tajzler

    Branky a nahrávky: 7. Ďurkáč (Berzinš, Jenáček), 21. Ďurkáč (Berzinš, Vávra), 29. Rob (Staněk, Ďurkáč), 60. Rob (Jonák) – 59. Acolatse (Bjalončík)


    VHK ROBE Vsetín: Žukov (Romančík) – Staněk, Ondračka, Smetana, Hryciow, Ďurkáč, Jenáček – Jonák, Berzinš, Rob – Kratochvíl, Dědek, Hrňa – Hořanský, Kern, Jandus – Melenovský, Vávra, Vaňo.
    Trenér: Weintritt

    HK DUKLA Ingema Michalovce: Glosár (Škrovánek) – Bodák, Cibák, Acolatse, Korenčík, Glazkov, Mihálik, Jasečko – Suja, Paločko, Buc, Valach, Fedor, Grega, Solenský, Kabač, Pereskokov, Bednár, Santos, Bjalončík.
    bahis siteleri