Vlci Žilina – Banská Bystrica 1:4 (kon.) | Motor ČB – Jihlava 5:2 (kon.) | Vsetín – Michalovce 4:1 (kon.)
Kobra – Benátky n/J 1:4 (kon.) | Technika Brno – Havlíčkův Brod 3:10 (kon.) | Milevsko – Písek 0:0 (kon.)
Crimmitschau – Plzeň 5:4 (1:0 po s.n.)
konec
VHK ROBE Vsetín
4:1 (1:0, 2:0, 1:1)
HK DUKLA Ingema Michalovce
Středa 06.09.2023, 18:00 • Zimní stadion Na Lapači • Přípravné zápasy
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:42 ROB - 4:1
     
    59:42
    Vsetín právě vstřelil branku! Poslední slovo v utkání mají však domácí, konkrétně LUBOŠ ROB, jenž se zmocnil kotouče ve středním pásmu a dopravil jej do odkryté branky hostů. Asistence: Vít Jonák.
     
    59:35
    Hosté to ještě zkusí, Glosár míří na střídačku!
    58:55 ACOLATSE - 3:1
     
    58:55
    Michalovce právě vstřelily branku! Nyní už se hosté přeci jen radují! Puk na modrou čárou obderžel SENA ACOLATSE a tentokrát vyslal nechytatelnou ránu do růžku vsetínské branky, čímž sebral Žukovovi čisté konto. Asistence: Peter Bjalončík.
     
    57:30
    Vsetín si komplikuje závěr třetí třetiny, menší trest fasuje Vít Jonák za nedovolené bránění. Hosté budou hrát podruhé v utkání přesilovou hru 5 na 3.
     
    57:22
    Hosté jdou do akce v šesti, Glosár zůstává na střídačce!
     
    55:46
    Vyloučení v týmu VHK ROBE Vsetín:
    Kern – 2 min., podrážení.
     
    55:46
    Suja předal puk v útočném pásmu mezi kruhy Santosovi, ten byl faulován, ale v pádu ještě nebezpečně zakončil, Žukov si prostor mezi betony pohlídal!
     
    51:23
    Tak toto je třetina brankářů! Čtvrtou branku Vsetína měl na hokejce Kern, už se zdálo, že Glosár je téměř bezmocný, ale na poslední chvíli vytáhl svou lapačku a na brankové čáře sebral vsetínskému útočníkovi radost!
     
    50:22
    Blízko ke vstřelení branky byl mladý vsetínský útočník Dědek, už se zdálo, že Glosára i střelou z levého křídla překonal, ale brankář hostů na poslední chvíli puk zalehl!
     
    49:09
    Domácí útočník Jan Kern nyní projel skrz obranu hostů a dostal se až před Glosára, zkoušel jej překonat kličkou do bekhendu, brankář Dukly zasáhl lapačkou a podržel svůj tým od navýšení manka!
     
    46:48
    Vyloučení v týmu VHK ROBE Vsetín:
    Staněk – 2 min., hákování.
     
    45:52
    Vyloučení v týmu HK DUKLA Ingema Michalovce:
    Korenčík – 2 min., faul loktem.
     
    44:01
    Tutová příležitost Vsetína! Luboš Rob vyzval žabičkou před brankou ke skórování Jonáka, ten nabídkou spoluhráče pohrdl, když branku Glosára přestřelil!
     
    41:45
    Vyloučení v týmu HK DUKLA Ingema Michalovce:
    Acolatse – 2 min., nedovolený zásah do hlavy nebo krku.
     
    38:44
    Špatné střídání domácích, ti se teď ocitli v šesti hráčích na hřišti a budou potrestání menším trestem, který míří odsedět Marek Melenovský.
     
    37:43
    Luboš Rob nyní předvedl vysokou rychlost a dostával se před Glosára, ten proti vsetínskému útočníkovi vyjel z brány, Rob se snažil bekhendem procedit puk, ale ten se odrazil na hůl Jakuba Ďurkáče, jenž útočil na hattrick, těsně před brankovou čárou ale kotouč odpálil hostující obránce.
     
    36:53
    Vyloučení v týmu VHK ROBE Vsetín:
    Jenáček – 2 min., hrubost.

    Vyloučení v týmu HK DUKLA Ingema Michalovce:
    Valach – 2 min., hrubost + 2 min., sekání.
     
    35:54
    Vyloučení v týmu VHK ROBE Vsetín:
    Berzinš – 2 min., hrubost.

    Vyloučení v týmu HK DUKLA Ingema Michalovce:
    Kabáč – 2 min., hrubost.
     
    33:47
    Vyloučení v týmu HK DUKLA Ingema Michalovce:
    Solenský – 2 min., napadení.
     
    30:52
    Skvělá možnost pro Michalovce! Po dobu šestačtyřiceti vteřin budou hrát přesilovou hru 5 na 3, viníkem této situace pro Vsetín je brankář Maxim Žukov, který obdržel menší trest za podrážení.
     
    29:38
    Vyloučení v týmu VHK ROBE Vsetín:
    Staněk – 2 min., hákování.
    28:41 ROB - 3:0
     
    28:41
    Vsetín právě vstřelil branku! Valaši nakonec využívají i podruhé v utkání přesilovou hru! Staněk od modré čáry poslal puk na pravý kruh, kde si kotouče na holi srovnal LUBOŠ ROB a prostřelil Glosára. Asistence: Robin Staněk, Jakub Ďurkáč.
     
    27:43
    Vsetínští znovu ukázkově sehráli kombinaci v přesilové hře, Hrňa přes šíří pásma přenesl puk na volej Vávrovi, rána vsetínského útočníka orazítkovala horní tyč hostující branky!
     
    26:38
    Vyloučení v týmu HK DUKLA Ingema Michalovce:
    Acolatse – 2 min., vysoká hůl.
     
    22:59
    Nepříjemná situace pro hostujícího brankáře! Střelu Smetany se z hranice brankoviště snažil dorazit Jonák, ale ani nadvakrát puk neprocedil za záda Glosára, který důležitými zákroky zabránil inkasování třetí branky v utkání!
    20:51 ĎURKÁČ - 2:0
     
    20:51
    Vsetín právě vstřelil branku! Valaši využívají přesilovou hru a odskakují do dvoubrankového vedení! Vsetínu se podařilo hosty uzamknout v obranném pásmu a dlouze kombinovat, nakonec puk nahodil Vávra, k usměrnění kotouče se snažil ještě dostat Berzinš, který nakonec poslal puk JAKUBU ĎURKÁČOVI a ten bekhendem podruhé v dnešním utkání skóroval. Asistence: Daniels Berzinš, Tomáš Vávra.
     
    19:11
    Vyloučení v týmu HK DUKLA Ingema Michalovce:
    Solenský – 2 min., vražení na hrazení.
     
    14:39
    Michalovce si zahrají první přesilovou hru a to ve dvojnásobné délce, 2+2 minuty za vysokou hůl fasuje vsetínský útočník Marek Melenovský.
     
    14:21
    Vyloučení v týmu VHK ROBE Vsetín:
    Jonák – 2 min., hrubost.

    Vyloučení v týmu HK DUKLA Ingema Michalovce:
    Cibák – 2 min., vysoká hůl.
     
    08:16
    Vyloučení v týmu HK DUKLA Ingema Michalovce:
    Kabač – 2 min., podrážení.
     
    06:14
    Vsetín právě vstřelil branku! Domácí otevírají skóre zápasu! Vsetínskou aktivitu v posledních vteřinách přetavil ve vedoucí branku obránce JAKUB ĎURKÁČ, jenž si najel na pravý kruh a z voleje prostřelil Glosára. Asistence: Daniels Berzinš, Šimon Jenáček.

    Jan Tajzler

    Branky a nahrávky: 7. Ďurkáč (Berzinš, Jenáček), 21. Ďurkáč (Berzinš, Vávra), 29. Rob (Staněk, Ďurkáč), 60. Rob (Jonák) – 59. Acolatse (Bjalončík)


    VHK ROBE Vsetín: Žukov (Romančík) – Staněk, Ondračka, Smetana, Hryciow, Ďurkáč, Jenáček – Jonák, Berzinš, Rob – Kratochvíl, Dědek, Hrňa – Hořanský, Kern, Jandus – Melenovský, Vávra, Vaňo.
    Trenér: Weintritt

    HK DUKLA Ingema Michalovce: Glosár (Škrovánek) – Bodák, Cibák, Acolatse, Korenčík, Glazkov, Mihálik, Jasečko – Suja, Paločko, Buc, Valach, Fedor, Grega, Solenský, Kabač, Pereskokov, Bednár, Santos, Bjalončík.
    bahis siteleri