Tappara – Mannheim 2:1 (1:0 po s.n.) | Pardubice – Stavanger cz 5:1 (kon.) | Skellefteå – Rouen 0:1 (kon.)
Innsbruck – Belfast Giants 2:1 (kon.) | Ženeva – Bolzano 6:1 (kon.) | Rapperswil – Rauma 2:5 (kon.)
Salzburg – Ingolstadt 1:2 (kon.)
konec
SC Rapperswil-Jona Lakers
2:5 (0:3, 0:1, 2:1)
Lukko Rauma
Čtvrtek 07.09.2023, 19:45 • St. Galler Kantonalbank Arena • Hokejová Liga mistrů • 3. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Z mé strany je to vše. Já se s Vámi loučím a přeji krásný zbytek večera! (22:15:48)
     
    Střely na branku – 20:24
     
    Hokejisté Rapperswilu-Jona podlehli finské Raumě 2:5. Hostům skvěle vyšla první třetina, v níž trestali chyby soupeře a vedli 3:0. V prostřední části navíc přidal čtvrtý hostující gól Harri Kainulainen. V závěrečné dvacetiminutovce si hokejisté Lukka náskok v klidu hájili a zajímavé věci se začaly dít až ke konci duelu. V čase 56:20 se konečně mohli radovat i fanoušci Lakers, když po hezké přihrávce Wettera trefoval poloodkrytou klec Maxim Noreau. Necelé tři minuty před koncem se navíc nechal vyloučit do konce utkání hostující Repo. Švýcarský celek to tak zkusil s prázdnou brankou, ovšem hned po vhazování ji přes celé hřiště trefil Tarmo Reunanen. Domácí poté ještě stihli snížit na konečných 2:5, když horní růžek vymetl Victor Rask.
     
    Konec zápasu.
     
    59:01
    běží už poslední minuta třetí třetiny.
    58:35 Victor RASK - 2:5
     
    58:35
    Rapperswil právě vstřelil branku!
    Domácí početní výhodu využívají a snižují na 2:5! Hráči Lakers to hezky vykombinovali. Po finální přihrávce Davida Aebischera střílel z levého kruhu VICTOR RASK, jenž švihem vymetl vzdálenější horní růžek. Asistence: David Aebischer a Jordan Schroeder.
     
    58:20
    Domácí pokračují v přesilovce, ale tentokrát již s brankářem.
    57:23 Tarmo REUNANEN - 1:5
     
    57:23
    Rauma právě vstřelila branku!
    Domácí to zkusili bez brankáře, ale jsou za to okamžitě potrestáni! Po buly se dostal puk k TARMOVI REUNANENOVI, který z vlastního obranného pásma zamířil do pouštěné svatyně soupeře. Bez asistence.
     
    57:17
    Sebastian Repo opravdu dostává pětiminutový trest! Domácí tak ještě mají šanci zkusit duel zdramatizovat.
     
    Rozhodčí si prohlížejí video a řeší zákrok Sebastiana Repa na Lucu Capaula. Ve hře je trest na 5 minut + do konce zápasu pro finského forvarda. Repo zasáhl domácího obránce holí do obličeje.
     
    57:01
    Další dobrou možnost měl Jordan Schroeder. Ten se řítil dopředu na levé straně. Ránu, která směřovala do bližšího horního růžku, vytěsnil Lebedeff ramenem!
    56:20 Maxim NOREAU - 1:4
     
    56:20
    Rapperswil právě vstřelil branku!
    Daniel Lebedeff nakonec čisté konto neudrží! Gian-Marco Wetter našel krásnou křížnou přihrávkou MAXIMA NOREAUA, který poslal z pravé strany do poloodkryté branky. Tady byl brankář hostí bezmocný. Asistence: Gian-Marco Wetter a Victor Rask.
     
    55:46
    Domácí chybovali v rozehrávce a mohou být rádi, že Pathrik Westerholm střílel z mezikruží vedle.
     
    54:36
    Poté, co domácí brankář Meyer přikryl puk, se před jeho brankou rozpoutala strkanice. Nemělo by se jednat ale o nic, za co by sudí chtěli vylučovat.
     
    54:01
    Šest minut do konce. Podaří se domácím vstřelit alespoň čestný gól?

    Martin Augustin

    Branky a nahrávky: 57. Noreau (Wetter, Rask), 59. Rask (Aebischer, Schroeder) – 6. Repo (Reunanen), 14. Fontaine (Krannila), 16. Krannila (Almari), 25. Kainulainen (Stenqvist), 58. Reunanen


    SC Rapperswil-Jona Lakers: Meyer (Nyffeler) – Aebischer, Grossniklaus, Noreau, Gerber, Vouardoux, Capaul, Baragano, Maier – Moy, Rask, Wetter – Zangger, Schroeder, Červenka (C) – Čajka, Albrecht, Lammer – Wick (A), Dünner (A), Forrer.
    Trenér: Stefan Hedlund

    Lukko Rauma: Lebedeff (Harvey) – Brook, Reunanen, Stenqvist, Piipponen (A), Ervasti, Almari, Abt – Repo (A), Mattila (C), Burke – Ponthus Westerholm, Pathrik Westerholm, Nyman – Tieksola, Krannila, Fontaine – Suni, Kainulainen, Ikonen – Nieminen.
    Trenér: Tomi Lämsä

    Rozhodčí: Tscherrig, Hebeisen – Schlegel, Fuchs
    bahis siteleri