Pelicans Lahti – Vítkovice cz 4:0 (kon.) | Ilves – Třinec cz 5:4 (kon.) | Växjö – Aalborg 5:2 (kon.)
Färjestad – Biel 4:1 (kon.) | Mnichov – Košice 5:2 (kon.)
konec
Växjö Lakers
5:2 (2:0, 1:0, 2:2)
Aalborg Pirates
Pátek 08.09.2023, 19:00 • Vida Arena, Växjö • Hokejová Liga mistrů • 3. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Střely na branku: 39:24 (21:26:07)
     
    Je konec! Växjö Lakers nakonec vítězí nad Aalborg Pirates 5:2. Ve třetí třetině se nejprve v rozmezí šestnácti sekund prosadili Filip Eriksson a Hugo Lundberg a poslali svůj tým do vedení 5:0. O snížení se Aalborg postaral až v přesilové hře v samém závěru, během které vstřelili své branky Pierre-Olivier Morin a Tobiase Ladehoff. Třetí duel obou týmů v rámci základní skupiny tedy končí vítězstvím Lakers 5:2. Ode mne to je pro dnešek vše a budu se těšit u dalších hokejových přenosů.
     
    Konec zápasu.
     
    59:55
    V posledních sekundách to ještě z úhlu zkoušel Kabanov, ale neúspěšně a zápas končí.
     
    59:45
    Vyloučení v týmu Växjö Lakers:
    Agren – 2 min., vysoká hůl.
     
    59:30
    V poslední půlminutě to ještě Aalborg zkouší v útočném pásmu, ale vypadá to, že Växjö už si závěr zápasu pohlídá.
     
    58:30
    Na zadní tyči číhal Spelling, ale nahozený kotouč jeho hůl přeskočil a ve své příležitosti nezakončil.
     
    57:15
    Tak to asi nikdo nečekal. Piráti chytli přesilovou hrou druhý dech a po snížení zůstávají i nadále v útočném pásmu. Lze očekávat jejich pokus o další zápletku.
    56:17 LADEHOFF - 5:2
     
    56:17
    Aalborg právě vstřelil branku!
    Autorem branky je LADEHOFF. Pokračující přesilová hra přinesla Aalborgu další branku! Kabanov našel v mezikruží Tobiase Ladehoffa, který si kotouč potáhl a následně prostřelil Adama Ahmana. Asistence: Kirill Kabanov a Bo Hanson.
    55:40 MORIN - 5:1
     
    55:40
    Aalborg právě vstřelil branku!
    Autorem branky je MORIN. Máme sníženo! Na konci pěkné kombinace stál Pierre-Olivier Morin, který už jen usměrnil puk do prázdné brány po vybídce od Bjorkstranda. Asistence: Patrick Bjorkstrand a Anders Koch.
     
    55:08
    Aalborg zahájil svou přesilovou hru svižně a od modré hned pálil Koch. Jeho pokus ovšem Ahman dobře viděl a s přehledem zasáhl.
     
    54:52
    Vyloučení v týmu Växjö Lakers:
    Ostlund – 2 min., podrážení.
     
    53:56
    Dylana McLaughlin prověřil dánského brankáře velmi nepříjemnou střelou, kterou Sorensen vyrazil do rohu. Tlak Lakers v útočném pásmu pokračuje a Sorensen musí zůstat pozorný.
     
    52:58
    Na hráčích Pirátů je zřetelně vidět, že dnešní utkání už se jen dohrává. Síla Växjö je dnes příliš a dánský mistr je celý zápas o krok pozadu.
     
    51:40
    Záhy se na hranici brankoviště pokoušel o dorážku Blichfeld, ale Sorensen se stihl rychle přemístit a ucpal všechny mezery.
     
    51:08
    Tvrdá rána Giuttariho od modré byla těsně před Sorensenem tečována clonícím Agrenem a puk skončil jen kousek nad.

    Jiří (PLZ) Beníšek

    Branky a nahrávky: 3. Rosen (Blichfeld, Lowe), 7. Agren (Sylvegard, Kossila), 37. McLaughlin (Sylvergard, Kossila), 46. Eriksson (Gustafsson), 46. Lundgerg (Gustafsson) – 56. Morin (Bjorkstrand, Koch), 57. Ladehoff (Kabanov, Hanson)


    Växjö Lakers: Ahman (Larni) – Persson, Carlsson, Giuttari, Martinsson, Rosen, Lowe, Nordberg – Marcus Sylvergard, Kossila, Agren, McLaughlin, Ostlund, Rieder, Blichfeld, Rosen, Emil Sylvegard, Gustafsson, Lundberg, Eriksson
    Trenér: Jörgen Jönsson

    Aalborg Pirates: Sorensen (Adamsen) – Knudsen, Koch, Cartensen, Hanson, Nielsen, Brondberg, Frederiksen – Andersen, Brooks, Korsgaard, Kabanov, Bjorkstrand, Giroux, Spelling, Morin, Ladehoff, Drietz-Larsen, Christensen, Boesen, Rasmussen
    Trenér: Garth Murray

    Rozhodčí: Björk, Sjöqvist – Nilsson, Nyqvist
    bahis siteleri