Spišská N. Ves – Králi 11:2 (kon.) | Sparta – Liberec 1:5 (kon.) | Havlíčkův Brod – Žďár n/S 5:2 (kon.)
Kralupy n. Vltavou – Řisuty 3:2 (kon.) | Vienna Capitals – Mountfield HK 0:7 (kon.)
konec
BK Havlíčkův Brod
5:2 (4:0, 0:0, 1:2)
SKLH Žďár nad Sázavou
Pátek 08.09.2023, 18:00Přípravné zápasy
Partner:
     
    53:56
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku! Bruslaři uklidňují situaci pátou vstřelenou brankou! Puk si na levém kruhu zpracoval a posléze vystřelil Dominik Vacík, avšak jeho pokus ztečoval mimo dosah Slámy MAREK KOPIC. Asistence: Michal Kerber a Marek Tecl.
     
    52:45
    Žďár právě vstřelil branku! Plameny dramatizují utkání, když se dostávají na dostřel dvou branek! ADAM PALEČEK byl sice tísněn, ale využil krytí kotouče na to, aby vystřelil dobrou ránu zápěstím. Jeho pokus z levé strany našel mezírku u bližší tyče. Asistence: Vojtěch Tvrdík.
     
    43:30
    Žďár právě vstřelil branku! Plameny dávají první gól utkání a má ryze bývalý rukopis Bruslařů. Jakub Grauer vystřelil na vzdálenější tyč, puk vytěsnil Novák, ale na dorážku v podání TOMÁŠE LUDVÍKA už nedosáhl! Asistence: Jakub Grauer.
     
    15:48
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku! Tak tohle je třetina Havlíčkova Brodu, který odskakuje do čtyřbrankového vedení! Marek Kopic nakopl pohony z trestné lavice a ujel do šance. Nájezd neproměnil, ale na místě byl dojíždějící LUBOŠ VOŘÍŠEK, který poslal puk do sítě! Asistence: Marek Kopic a Vojtěch Holenda.
     
    11:03
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku! Tříbrankový náskok je v Kotlině na světě! DANIEL PAVELEC měl čas na to, aby zakončil. Připravil si střelu a pokusem na bližší tyč překonal žďárského brankáře, který nebude mít čisté svědomí. Asistence: Filip Dymák.
     
    03:09
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku! Domácí soubor jde do dvoubrankového vedení, a to po krásné kombinaci! LUKÁŠ PŘIDAL obdržel puk, který si zpracoval a bekhendovou kličkou poslal pašeráka mezi betony brankáře! Asistence: Daniel Pavelec.
     
    02:39
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku! Bruslaři využívají první přesilovou hru a ujímají se vedení! Lukáš Bureš nahrál mezi kruhy, kde stál MICHAL KERBER, jenž usměrnil svojí střelu za záda Jiřího Slámy! Asistence: Lukáš Bureš a David Košťál.

    Štěpán Ondráček

    Branky a nahrávky: 3. Kerber (Bureš, Košťál), 4. Přidal (Pavelec), 12. Pavelec (Dymák), 16. Voříšek (Kopic, Holenda), 54. Kopic (Kerber, Tecl) – 44. T. Ludvík (Grauer), 53. Paleček (Tvrdík)


    BK Havlíčkův Brod: Č. Novák (Nedvěd) – Zych, J. Novák (C), Krejčí, Čermák (A), D. Vacík, Kerber – Holenda, Křehlík, Voříšek (A) – Tecl, Pártl, Kopic – Košťál, Valášek, Bureš – Pavelec, Dymák, Přidal.
    Trenér: Aleš Kraučuk

    SKLH Žďár nad Sázavou: Sláma (Vít) – J. Ludvík, Macek, Půža, Grauer, Kubíček, Tvrdík – Jícha, Wasserbauer (C), Gregar – Chlubna, T. Ludvík, Čejka – Paleček, Štola, Malenovský – Polodna.
    Trenér: Luboš Sláma

    Rozhodčí: Tomáš Sibera – Tomáš Krejčí, Petr Křivohlavý

    Diváci: 236
    bahis siteleri