Pelicans Lahti – Třinec cz 1:3 (kon.) | Ilves – Vítkovice cz 3:2 (2:0 po s.n.) | Rauma – Mannheim 0:6 (kon.)
Växjö – Biel 4:0 (kon.) | Rapperswil – Košice 5:2 (kon.) | Mnichov – Innsbruck 9:2 (kon.)
Färjestad – Aalborg 8:0 (kon.)
konec
Färjestad Karlstad
8:0 (4:0, 0:0, 4:0)
Aalborg Pirates
Neděle 10.09.2023, 19:00 • Löfbergs Arena, Karlstad • Hokejová Liga mistrů • 4. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Z mé strany je to pro dnešek definitivně vše, děkuji všem za pozornost a u dalších online textových přenosů se budu těšit příště. Přeji šťastné vykročení do nového týdne a na počtenou! (21:20:49)
     
    Máme dobojováno! Färjestad potvrdil roli favorita, když doslova smetl dánský Aalborg na svém ledě vysokým poměrem 8:0. Lví podíl na výhře má český útočník David Tomášek a jeho spoluhráč Oscar Lawner. Oba zmiňovaní útočníci zaznamenali v utkání dvě branky.
     
    Konec zápasu.
     
    59:40
    Do závěrečné sirény zbývá odehrát necelých třicet vteřin a vypadá to, že brankář Lagacé udrží proti Aalborgu čisté konto. Diváci v aréně bouřlivě tleskají.
     
    58:23
    Aalborg bude dohrávat utkání v přesilové hře. Na trestnou lavici totiž usedl útočník Lucas Forsell (FAR), který vyfasoval od rozhodčích "dvojku" za krosček.
     
    57:25
    Přesilová hra Aalborgu je minulostí, domácí hokejisté hrají v pěti. Mezitím vidíme další atak na hostující branku, ale Adamsen tentokrát odolal. Hra pokračuje.
     
    57:20
    Anders Koch se musel vrátit zpátky do obranného pásma, jelikož domácí hokejisté v klidu posílají jeden kotouč za druhým až na opačný konec kluziště.
     
    56:30
    Joel Kellman zaútočil ve vlastním oslabení, když našel zadovkou připraveného Björklunda. Druhý jmenovaný prověřil hostujícího brankáře.
     
    55:25
    Že by poslední šance pro Aalborg? Hosté mohou zaznamenat v utkání alespoň čestný úspěch, jelikož na trestnou lavici zavítal Michael Lindqvist (FAR) za podrážení.
    54:50 LAWNER - 8:0
     
    54:50
    Färjestad právě vstřelil branku! Domácí hokejisté si zápas užívají plnými doušky a střílí jeden gól za druhým. OSCAR LAWNER nastavil svou čepel a usměrnil střílenou přihrávku Ejdsella přímo do horní části branky. Asistence: Victor Ejdsell, Magnus Nygren.
     
    54:27
    Henrik Björklund s Marcusem Nilssonem útočili na další vstřelený gól. Adamsen zneškodnil veškerou snahu domácího týmu a hra je na chvíli přerušena.
     
    53:40
    Göransson chtěl nahodit kotouč do hloubi útočného pásma, ale domácí obránce udělal zpětný oblouk do obranné zóny a svůj úmysl nakonec přehodnotil.
     
    52:49
    A Tomášek útočí na hattrick. Člen třetí útočné formace zkoušel své střelecké štěstí ranou od modré čáry, ale jeho pokus nebyl úspěšný. Oba celky střídají.
     
    52:30
    Magnus Nygren posunul kotouč po mantinelu zpátky za svou branku a domácí hokejisté v klidu uklidnili hru. Na ledě je znovu český útočník David Tomášek.
     
    51:39
    Oscar Lawner znovu kličkoval s kotoučem na hokejce v útočné zóně a domácí zaútočili. Obránci hostí se stačili srovnat a následně ukořistit puk na své hokejky.
     
    50:50
    Joel Nyström poslal kotouč bekhendem svým spoluhráčům za brankou, ale hosté byli připravení a poslali puk až na druhou stranu kluziště. Čas běží dál.
     
    49:57
    Färjestad i nadále předvádí své útočné choutky a hosté se brání velmi ztěžka. Adamsen rozehrál na své spoluhráče, kteří jen odevzdávají puk soupeři.

    Petr Pavlík

    Branky a nahrávky: 5. Björklund (Tornberg, Nilsson), 6. Tomášek (Nygren), 9. Westfält (Forsell, Lundh), 17. Lindqvist (Nygård, Andersson), 45. Tomášek (Dahlström, Tornberg), 49. Kellman (Björklund), 49. Lawner (Ejdsell, Dahlström), 55. Lawner (Ejdsell, Nygren)


    Färjestad Karlstad: Lagacé (Lindbom) – Dahlström, Nyström, Andersson, Nygren, Göransson, Groleau, W. Johansson, Tornberg – Nilsson, L. Johansson, Björklund – Ejdsell, Kellman, Lawner – Nygård, Tomášek, Lindqvist – Lundh, Westfält, Forsell.
    Trenér: Tomas Mitell

    Aalborg Pirates: Adamsen (Sørensen) – Koch, Knudsen, Hanson, Carstensen, Brøndberg, Nielsen, Frederiksen – Jul Korsgaard, Brooks, Andersen – Giroux, Bjorkstrand, Dietz-Larsen – Ladehoff, Morin, Spelling – Boesen, Anker, Rasmussen.
    Trenér: Garth Murray

    Rozhodčí: Linde, Nord – Strömberg, Jonsson

    Diváci: 1 619
    bahis siteleri