Pelicans Lahti – Třinec cz 1:3 (kon.) | Ilves – Vítkovice cz 3:2 (2:0 po s.n.) | Rauma – Mannheim 0:6 (kon.)
Växjö – Biel 4:0 (kon.) | Rapperswil – Košice 5:2 (kon.) | Mnichov – Innsbruck 9:2 (kon.)
Färjestad – Aalborg 8:0 (kon.)
konec
Färjestad Karlstad
8:0 (4:0, 0:0, 4:0)
Aalborg Pirates
Neděle 10.09.2023, 19:00 • Löfbergs Arena, Karlstad • Hokejová Liga mistrů • 4. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    54:50 LAWNER - 8:0
     
    54:50
    Färjestad právě vstřelil branku! Domácí hokejisté si zápas užívají plnými doušky a střílí jeden gól za druhým. OSCAR LAWNER nastavil svou čepel a usměrnil střílenou přihrávku Ejdsella přímo do horní části branky. Asistence: Victor Ejdsell, Magnus Nygren.
    48:46 LAWNER - 7:0
     
    48:46
    Färjestad právě vstřelil branku! Domácí stále nemají dost a přidávají sedmý vstřelený gól v tomto utkání! Ejdsell přesnou přihrávkou podél brankoviště našel hokejku OSCARA LAWNERA a druhý jmenovaný bez větších obtíží uklidil touš do sítě. Asistence: Victor Ejdsell, Carl Dahlström.
    48:13 KELLMAN - 6:0
     
    48:13
    Färjestad právě vstřelil branku! Domácí tým to ale mrzet příliš nemusí, jelikož krátce nato hosté udělali další chybu v obranném pásmu. JOEL KELLMAN překonal Adamsena svou střelou na vzdálenější tyčku. Asistence: Henrik Björklund.
    44:11 TOMÁŠEK - 5:0
     
    44:11
    Färjestad právě vstřelil branku! A máme tu pátou branku domácích! DAVID TOMÁŠEK si vyměnil kotouč se svými spoluhráči a posléze svou střelou švihem z kruhu nedal Adamsenovi šanci zasáhnout. Färjestad dál kráčí za vítězstvím. Asistence: Carl Dahlström, August Tornberg.
    16:51 LINDQVIST - 4:0
     
    16:51
    Färjestad právě vstřelil branku! Hosté propadli na útočné modré čáře a domácí hokejisté ujeli do přečíslení dvou proti jednomu. MICHAEL LINDQVIST obdržel přesnou přihrávku od Nygårda a první jmenovaný svou střelou do horní části branky nedal Adamsenovi šanci zasáhnout. Asistence: Joakim Nygård, Jonathan Andersson.
    08:44 WESTFÄLT - 3:0
     
    08:44
    Färjestad právě vstřelil branku! Nejsme ani v polovině první třetiny a domácí hokejisté utíkají svému soupeři do tříbrankového trháku. MARCUS WESTFÄLT si počínal v útočném pásmu nejlépe a prostřelil z blízkosti bezmocného Adamsena. Asistence: Lucas Forsell, Patrik Lundh.
    05:08 TOMÁŠEK - 2:0
     
    05:08
    Färjestad právě vstřelil branku! Další gól! A pozor, vypadá to na českého útočníka DAVIDA TOMÁŠKA, který si počkal na přihrávku od svého spoluhráče a posléze svou střelou z oblíbeného místa prostřelil Adamsena na vzdálenější tyčku. Asistence: Magnus Nygren.
    04:17 BJÖRKLUND - 1:0
     
    04:17
    Färjestad právě vstřelil branku! Netrvalo to dlouho a máme tu úvodní branku celého utkání. HENRIK BJÖRKLUND stál v útočném pásmu na správném místě a domácí útočník svou pohotovou dorážkou posílá Färjestad do vedení. Asistence: August Tornberg, Marcus Nilsson.

    Petr Pavlík

    Branky a nahrávky: 5. Björklund (Tornberg, Nilsson), 6. Tomášek (Nygren), 9. Westfält (Forsell, Lundh), 17. Lindqvist (Nygård, Andersson), 45. Tomášek (Dahlström, Tornberg), 49. Kellman (Björklund), 49. Lawner (Ejdsell, Dahlström), 55. Lawner (Ejdsell, Nygren)


    Färjestad Karlstad: Lagacé (Lindbom) – Dahlström, Nyström, Andersson, Nygren, Göransson, Groleau, W. Johansson, Tornberg – Nilsson, L. Johansson, Björklund – Ejdsell, Kellman, Lawner – Nygård, Tomášek, Lindqvist – Lundh, Westfält, Forsell.
    Trenér: Tomas Mitell

    Aalborg Pirates: Adamsen (Sørensen) – Koch, Knudsen, Hanson, Carstensen, Brøndberg, Nielsen, Frederiksen – Jul Korsgaard, Brooks, Andersen – Giroux, Bjorkstrand, Dietz-Larsen – Ladehoff, Morin, Spelling – Boesen, Anker, Rasmussen.
    Trenér: Garth Murray

    Rozhodčí: Linde, Nord – Strömberg, Jonsson

    Diváci: 1 619
    bahis siteleri