Pelicans Lahti – Třinec cz 1:3 (kon.) | Ilves – Vítkovice cz 3:2 (2:0 po s.n.) | Rauma – Mannheim 0:6 (kon.)
Växjö – Biel 4:0 (kon.) | Rapperswil – Košice 5:2 (kon.) | Mnichov – Innsbruck 9:2 (kon.)
Färjestad – Aalborg 8:0 (kon.)
konec
Färjestad Karlstad
8:0 (4:0, 0:0, 4:0)
Aalborg Pirates
Neděle 10.09.2023, 19:00 • Löfbergs Arena, Karlstad • Hokejová Liga mistrů • 4. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:23
    Aalborg bude dohrávat utkání v přesilové hře. Na trestnou lavici totiž usedl útočník Lucas Forsell (FAR), který vyfasoval od rozhodčích "dvojku" za krosček.
     
    55:25
    Že by poslední šance pro Aalborg? Hosté mohou zaznamenat v utkání alespoň čestný úspěch, jelikož na trestnou lavici zavítal Michael Lindqvist (FAR) za podrážení.
     
    47:37
    Sudí viděli nedovolený zákrok a chystají vylučovat. Jonathan Andersson (FAR) vyfasoval od rozhodčích dvě trestné minuty za podrážení a už sedí na lavici hanby.
     
    28:13
    Tomášek zůstal se svou útočnou letkou na ledové ploše, ale sudí přerušuje hru. Bude se vylučovat, konkrétně z řad domácích. August Tornberg (FAR) vyfasoval trest za nedovolené bránění.
     
    22:04
    Na trestnou lavici posléze ještě zavítal domácí Joakim Nygård (FAR) a za hosty obránce Lasse Bo Knudsen (AAL). Pokračujeme v pěti na obou stranách.
     
    05:17
    Nyní však budou mít hosté luxusní příležitost na snížení. Jeden z domácích hráčů se provinil hákováním a sudí nařizuje trestné střílení!
     
    01:00
    Máme tu první vyloučení zápasu. Jeppe Jul Korsgaard (AAL) vyfasoval od rozhodčích dvě trestné minuty za hákování a stráví následující okamžiky na lavici hanby.

    Petr Pavlík

    Branky a nahrávky: 5. Björklund (Tornberg, Nilsson), 6. Tomášek (Nygren), 9. Westfält (Forsell, Lundh), 17. Lindqvist (Nygård, Andersson), 45. Tomášek (Dahlström, Tornberg), 49. Kellman (Björklund), 49. Lawner (Ejdsell, Dahlström), 55. Lawner (Ejdsell, Nygren)


    Färjestad Karlstad: Lagacé (Lindbom) – Dahlström, Nyström, Andersson, Nygren, Göransson, Groleau, W. Johansson, Tornberg – Nilsson, L. Johansson, Björklund – Ejdsell, Kellman, Lawner – Nygård, Tomášek, Lindqvist – Lundh, Westfält, Forsell.
    Trenér: Tomas Mitell

    Aalborg Pirates: Adamsen (Sørensen) – Koch, Knudsen, Hanson, Carstensen, Brøndberg, Nielsen, Frederiksen – Jul Korsgaard, Brooks, Andersen – Giroux, Bjorkstrand, Dietz-Larsen – Ladehoff, Morin, Spelling – Boesen, Anker, Rasmussen.
    Trenér: Garth Murray

    Rozhodčí: Linde, Nord – Strömberg, Jonsson

    Diváci: 1 619
    bahis siteleri