Tisková konference Beranů Zlín (kon.) | Tisková konference HC Slavia Praha (kon.)
Tisková konference HC VERVA Litvínov (kon.) | Tlačová konferencia k štartu TIPOS extraligy (kon.)
TK Banes Motor České Budějovice (kon.) | Tisková konference Mountfieldu HK (kon.)
Tisková konference HC ZUBR Přerov (kon.) | Tisková konference HC Energie Karlovy Vary (kon.)
Tisková konference HC Olomouc (kon.) | Tisková konference HC Baník Sokolov (kon.)
Tisková konference Tomáše Macháče (kon.)
konec
Tisková konference HC VERVA Litvínov

Pondělí 11.09.2023, 12:00Tiskové konference
     
    Díky za pozornost. (12:14:24)
     
    Matúš Sukel o příchodu Ondřeje Kašeho: Je to výborný profík. Myslím, že se od něj budou moct mladší hráči učit.
     
    Matúš Sukel o změnách v kádru: Hráči, co odešli, byli produktivní. Ale kvalita se podle mě nahradila a bylo to vidět v přípravě. Poctivě jsme makali, kluci zapadli výborně. Budou to výborné posily.
     
    Matúš Sukel, kapitán A-týmu: Je pro mě velká čest, že můžu být v cizině kapitán. Máme skvělou partu, což jsme podle mě ukázali v přípravě. Chceme na ledě nechávat všechno, i když se nebude třeba dařit tak, jak si představujeme. Nerad si dávám konkrétní cíle. Byl bych rád, kdybychom se od zápasu k zápasu zlepšovali. Dostali se do play off, tam se může stát cokoliv.
     
    Karel Mlejnek, hlavní trenér A-týmu: V rámci možností jsme se složením mužstva spokojení. Co se týká přípravy, tak proběhlo s určitými krátkodobými zraněními. Jak jsme připravení, ukáže až první čtvrtina základní části. Máme jedno z nejmladších mužstev, budeme velmi dravý tým. Budeme velice houževnatí, chceme hýřit sebevědomím. Sezona se většinou vyvíjí v nějakých sinusoidách a my věříme, že tam bude co nejméně propadů.
     
    Tomáš Vrábel o své roli u mládeže: Je to dlouhý proces. Spolupráce tady byla v minulosti, jen se poslední týdny prohlubuje. Všichni si od toho slibujeme, že budeme vychovávat reprezentanty a hráče s potenciálem hrát hokej na nejvyšší úrovni.
     
    Tomáš Vrábel, sportovní manažer: Všichni věříme, že jsme kádr nastavili tak, jak jsme chtěli. Věříme, že tým bude fungovat v kabině i na ledě. Všichni vyhlížíme nejlepší sezonu za poslední roky. Aby tady byl tým, který na ledě nechá všechno a zlepšuje se každou třetinou.
     
    Pavel Hynek o rekonstrukci stadionu: Před třemi lety postupovaly přípravy do finální fáze. Bohužel přišly dva roky covidu a válečný konflikt na Ukrajině, což výrazně zasáhlo ekonomiku. NSA nyní nedisponuje prostředky, aby se to udělalo. Pokračujeme v přípravách, do roku 2025 by se znovu měly otevírat nadregionální investiční projekty. Chtěl bych poděkovat všem zúčastněným a městu za investice, ať už to byly mantinely nebo osvětlení. V průběhu sezony chceme vyměnit ještě obrazovku, která už si svoje odehrála.
     
    Pavel Hynek, generální ředitel: Řekl bych na úvod jen pár vět. Jsme velice rádi, že díky podpoře majitele klubu skupině ORLEN UNIPETROL a podpoře partnerů vstupujeme do sezony stabilizovaně. Výši rozpočtu stejně jako v předchozích letech nebudeme zveřejňovat. Co se týče sportovní stránky, tak chceme být lepší a posunout se výš. Cílem do sezony je postup do play off. Někteří hráči nás opustili, na druhou stranu se povedlo přivést do klubu několik zajímavých jmen. Důležitý ale bude týmový výkon na ledě, ať už doma nebo venku. Ještě jednou bych chtěl poděkovat majiteli a všem partnerům za podporu, že s námi jdou dál. Bez nich by to nebylo možné.
     
    Pěkné poledne z podhůří Krušných hor. Předsezonní tiskové konference HC VERVA Litvínov by se měli zúčastnit generální ředitel Pavel Hynek, sportovní manažer Tomáš Vrábel, hlavní trenér A-týmu Karel Mlejnek a kapitán A-týmu Matúš Sukeľ. Začínáme ve 12:00.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Událost začíná v 12:00.

    Ondřej Mach

    bahis siteleri