Tisková konference Beranů Zlín (kon.) | Tisková konference HC Slavia Praha (kon.)
Tisková konference HC VERVA Litvínov (kon.) | Tlačová konferencia k štartu TIPOS extraligy (kon.)
TK Banes Motor České Budějovice (kon.) | Tisková konference Mountfieldu HK (kon.)
Tisková konference HC ZUBR Přerov (kon.) | Tisková konference HC Energie Karlovy Vary (kon.)
Tisková konference HC Olomouc (kon.) | Tisková konference HC Baník Sokolov (kon.)
Tisková konference Tomáše Macháče (kon.)
konec
Tisková konference Tomáše Macháče

Pondělí 11.09.2023, 17:00Tiskové konference
     
    Tisková konference byla ukončena. (17:11:15)
     
    „Srbové se včera zvedli ve 22 hodin a odjeli fandit Djokovićovi,“ přidává Karel Tejkal perličku ze zákulisí. „Myslím si, že Djoković i sem dorazí,“ domnívá se Tomáš Macháč z pohledu tenisty.
     
    „Očekáváme, že za domácí nastoupí Ramos a Davidovich. Skupina je náročná, přesvědčili jsme se o tom i v Izraeli, kdy jsme naopak byli jasnými favority, ale měli jsme to tam hodně těžké. Žebříčkové rozdíly se na těchto akcích smazávají,“ soudí Macháč.
     
    „Je tu teplo, 28 nebo 29 stupňů, ale hraje se pod střechou,“ dodal Tomáš Macháč.
     
    „Na zápas Španělsko – Česko je již vyprodáno,“ upozornil tiskový mluvčí Karel Tejkal.
     
    „To, že se odhlásil Alcaraz, je samozřejmě pro turnaj horší, ale naše šance proti Španělům vzrostou. Jirka Lehečka je ve výborné formě, Kuba Menšík o sobě dal vědět, že je v mladém věku vynikající hráč. Já jsem se také dostal do zápasové stopy a do formy, tak si myslím, že máme šanci předvést dobré souboje a můžeme zabojovat o postup ze skupiny,“ předpovídá rodák z Berouna.
     
    „Davis Cup mám strašně rád. Tenis je individuální sport, kdy je člověk na cestování a celkově na všechno úplně sám, tuhle akci si vždy užiju a moc jsem se těšil,“ řekl Tomáš Macháč.
     
    „Hala je tady moc pěkná včetně zázemí pro nás pro hráče i pro tým, stihnul jsem se i dobře najíst, za to jsem byl úplně nejradši,“ pokračuje Macháč.
     
    „Po přeletu si jen ťuknu nějakých 45 minut, známky formy dnes nebudu vůbec hledat, ale cítím se úplně v pohodě, zdravotně musím zaklepat jsem na tom také výborně,“ dodává český daviscupový reprezentant.
     
    Tomáš Macháč se na úvod vrací k challengeru v Cassis. „Obhajoval jsem tam semifinále, počítal jsem s tím, že si zahraju nějaké zápasy a přijedu ve čtvrtek nebo v pátek. Nakonec jsem odehrál dobré zápasy a postoupil až do finále, takže se přesouvám do Valencie až dnes.“
     
    Tisková konference byla zahájena.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Událost začíná v 17:00.

    Karel Jedlička

    bahis siteleri