Plzeň – Litvínov 6:3 (kon.)
konec
HC Škoda Plzeň
6:3 (3:0, 2:1, 1:2)
HC VERVA Litvínov
Středa 13.09.2023, 17:00 • LOGSPEED CZ Aréna • DHL Extraliga juniorů • Skupina Západ
Partner:
     
    59:59
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Autorem branky je DOMINIK ČECH. V poslední vteřině ještě stihl zkorigovat skóre litvínovský Dominik Čech. Útočník hostů si našel volný kotouč po Horově střele a dopravil ho do branky. Asistence: Matěj Hora a Jan Peroutka.
     
    55:22
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Autorem branky je JAKUB BEDNAŘÍK. Litvínov svou dvojnásobnou přesilovku rychle využívá zásluhou Jakuba Bednaříka. Velký kus práce ale odvedl Ondřej Postl, jenž mu naservíroval puk pohlednou křižnou přihrávkou a Bednařík ranou z první prostřelil vše, co mu stálo v cestě. Asistence: Ondřej Postl a Dominik Čech.
     
    45:53
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Autorem branky je ONDŘEJ PEŠEK. Šestý gól indiánů vstřelil Ondřej Pešek. Tomu předložil puk do jízdy Daniel Hála a Pešek tváří v tvář Stránskému uspěl kličkou do forhendu. Asistence: Daniel Hála a Jan Hodinář.
     
    35:31
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Autorem branky je ONDŘEJ POSTL. Verva snižuje zásluhou Ondřeje Postla. Litvínovský útočník si při vlastním oslabení dokázal najít odražený puk a dopravil ho za záda Štěpána Houdka. Asistence: Jakub Bednařík a Matěj Hora.
     
    30:00
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Autorem branky je MAREK HOŘEJŠÍ. Škodovka přidává další branku a v polovině zápasu už je to 5:0. Do střely Hynka Proška od modré čáry vložil hůl Marek Hořejší a kotouč skončil až za zády bezmocného Stránského. Asistence: Hynek Prošek a Denis Řehoř.
     
    25:20
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Autorem branky je JIŘÍ MATĚJKA. A je to 4:0! Jiří Matějka přidává svou druhou branku v zápase. Plzeňský útočník využil dobré přihrávky Adama Dvořáka a z předbrankového prostoru nekompromisně zavěsil. Asistence: Adam Dvořák a Jan Hodinář.
     
    18:22
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Autorem branky je ADAM DVOŘÁK. Krásnou individuální akci vyšperkoval Jakub Šiler chytrou přihrávkou na Adama Dvořáka, který už jen dorazil puk do odkryté klece. Asistence: Jakub Šiler.
     
    05:28
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Autorem branky je DANIEL HÁLA. A je to o dvě branky! Zmatky v litvínovské obraně pokračují. Nyní si defenziva hostů nepohlídala Daniela Hálu, který si vybruslil mezi kruhy a následně prostřelil Adama Kubíka. Asistence: Jan Skok
     
    03:14
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Autorem branky je JIŘÍ MATĚJKA. Domácí tým jde rychle do vedení a využívá tak svého počátečního tlaku. Jan Skok dostal ideálně nabito na modrou čáru, odkud na Kubíka vyslal tvrdou ránu. Skokův pokus litvínovskému brankáři vypadl jen k Jiřímu Matějkovi, který už měl snadnou práci. Asistence: Skok a Hála.

    Jiří (PLZ) Beníšek

    Branky a nahrávky: 4. J. Matějka (Skok, Hála), 6. Hála (Skok), 19. A. Dvořák (Šiler), 26. J. Matějka (A. Dvořák, Hodinář), 30. M. Hořejší (Prošek, Řehoř), 46. Pešek (Hála, Hodinář) – 36. O. Postl I (Bednařík, M. Hora), 56. Bednařík (O. Postl I, D. Čech), 60. D. Čech (M. Hora, Peroutka)


    HC Škoda Plzeň: Š. Houdek (D. Jansa) – M. Houdek (A), Dolhý (C), Skok, Hodinář, Hromádka, Cícha, Prošek – A. Dvořák, M. Soukup, Šiler – Pešek, Mazanec (A), Hála – Řehoř, Šimák, M. Hořejší – Sabiniok, J. Matějka, Makovec.
    Trenér: Petr Vojan

    HC VERVA Litvínov: Kubík (26. Stránský) – M. Hora (A), Vaverčák, Zachariáš, Werner, Bystřický, Soušek, Prokeš – Dohnal, D. Čech (A), O. Postl I – Bednařík, Višněvskij, L. Tůma – Hauptvogel, Peroutka, Dej (C) – D. Horský, Ducháček, Špaček.
    Trenér: Martin Tvrzník

    Rozhodčí: Hucl, Hacaperka – Rubáš, Sýkora

    Diváci: 88
    bahis siteleri