Plzeň – Litvínov 6:3 (kon.)
konec
HC Škoda Plzeň
6:3 (3:0, 2:1, 1:2)
HC VERVA Litvínov
Středa 13.09.2023, 17:00 • LOGSPEED CZ Aréna • DHL Extraliga juniorů • Skupina Západ
Partner:
     
    59:59
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Autorem branky je DOMINIK ČECH. V poslední vteřině ještě stihl zkorigovat skóre litvínovský Dominik Čech. Útočník hostů si našel volný kotouč po Horově střele a dopravil ho do branky. Asistence: Matěj Hora a Jan Peroutka.
     
    58:47
    Vyloučení v týmu HC Škoda Plzeň:
    Hynek Prošek – 2+2, vysoká hůl.
     
    58:34
    Denis Řehoř se uvolnil krásnou stahovačkou přes obránce, ale následné zakončení se mu už tolik nepovedlo. Z levé strany bránu Stránského přestřelil.
     
    55:22
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Autorem branky je JAKUB BEDNAŘÍK. Litvínov svou dvojnásobnou přesilovku rychle využívá zásluhou Jakuba Bednaříka. Velký kus práce ale odvedl Ondřej Postl, jenž mu naservíroval puk pohlednou křižnou přihrávkou a Bednařík ranou z první prostřelil vše, co mu stálo v cestě. Asistence: Ondřej Postl a Dominik Čech.
     
    54:55
    Vyloučení v týmu HC Škoda Plzeň:
    Matěj Houdek – 2 min., sevření puku rukou.
     
    54:51
    Vyloučení v týmu HC Škoda Plzeň:
    Jakub Hromádka – 2 min., podrážení.
     
    54:15
    Po dobrém napadání si Petr Makovec sjel až před bránu, kde zcela osamocen svůj bekhendový pokus poslal pouze nad.
     
    45:53
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Autorem branky je ONDŘEJ PEŠEK. Šestý gól indiánů vstřelil Ondřej Pešek. Tomu předložil puk do jízdy Daniel Hála a Pešek tváří v tvář Stránskému uspěl kličkou do forhendu. Asistence: Daniel Hála a Jan Hodinář.
     
    44:48
    Jakub Šiler viděl najetého Soukupa a adresoval mu přihrávku. Marek Soukup ve své možnosti puk za záda Stránského nedostal.
     
    41:15
    Před Skokem se otevřela hotová dálnice. Plzeňský bek si sjel až na levý kruh, ale ve velké šanci pouze přestřelil.
     
    38:20
    Nedůslednost Daniela Hály mohl potrestat Horský, který mu sebral kotouč v předbrankovém prostoru. Litvínovský útočník v obrovské příležitosti jen přestřelil svatyni Plzeňských.
     
    37:22
    Dominik Čech se prosmýkl přes plzeňské beky a dostal se až před Štěpána Houdka. Na poslední chvíli mu však do jeho hole jeden z obránců zasáhl a on tak nezakončil.
     
    35:31
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Autorem branky je ONDŘEJ POSTL. Verva snižuje zásluhou Ondřeje Postla. Litvínovský útočník si při vlastním oslabení dokázal najít odražený puk a dopravil ho za záda Štěpána Houdka. Asistence: Jakub Bednařík a Matěj Hora.
     
    35:17
    Adam Dvořák našel přesnou křižnou přihrávkou Hálu. Jemu však kotouč v ideální pozici utekl a tutovka Plzně tak byla zažehnána.
     
    34:04
    Vyloučení v týmu HC VERVA Litvínov:
    Daniel Dej – 2 min., hákování.
     
    32:20
    Tutovky indiánů pokračují a hra hostů se naprosto rozpadá. Aleš Mazanec chytře přenechal puk Hodinářovi, před kterým se otevřela mezera a plzeňský obránce si sjel až na levý kruh. Zakončil ovšem jen do hrudi Stránského.
     
    31:24
    Hála v přečíslení dvou na jednoho zvolil okamžitou střelu, ale svůj pokus nasměroval vysoko nad.
     
    30:00
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Autorem branky je MAREK HOŘEJŠÍ. Škodovka přidává další branku a v polovině zápasu už je to 5:0. Do střely Hynka Proška od modré čáry vložil hůl Marek Hořejší a kotouč skončil až za zády bezmocného Stránského. Asistence: Hynek Prošek a Denis Řehoř.
     
    27:52
    Vyloučení v týmu HC Škoda Plzeň:
    Jakub Hromádka – 2 min., hrubost.

    Vyloučení v týmu HC VERVA Litvínov:
    Dominik Čech – 2 min., hrubost.
     
    26:16
    Dvě velké šance Jakuba Šilera! Domácí útočník nejprve nevyužil dobré přihrávky před bránu a bekhendem se neprosadil. Následně si ještě vybruslil na vrchol pravého kruhu, odkud Stránský jeho pokus vykryl.
     
    25:47
    Vyloučení v týmu HC Škoda Plzeň:
    Petr Makovec – 2 min., hrubost.

    Vyloučení v týmu HC VERVA Litvínov:
    Matěj Hora – 2 min., napadení.
     
    25:20
    Střídání v týmu HC VERVA Litvínov:
    ze hřiště odchází Adam Kubík, přichází Štěpán Stránský.
     
    25:20
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Autorem branky je JIŘÍ MATĚJKA. A je to 4:0! Jiří Matějka přidává svou druhou branku v zápase. Plzeňský útočník využil dobré přihrávky Adama Dvořáka a z předbrankového prostoru nekompromisně zavěsil. Asistence: Adam Dvořák a Jan Hodinář.
     
    24:00
    Hosté si při přesilové hře vypracovali hned tři dobré šance! Z hranice kruhů pálil nejnebezpečněji Bednařík, ale ani on se neprosadil.
     
    22:55
    Skrytý pokus Matěje Hory nadělal Štěpánu Houdkovi menší potíže, neboť měl zacloněný výhled.
     
    22:16
    Vyloučení v týmu HC Škoda Plzeň:
    Aleš Mazanec – 2 min., sekání.
     
    19:30
    Šťastný odraz od brusle Denise Řehoře rozezvučil litvínovskou tyč!
     
    18:52
    Litvnínovští hráči nyní dali příliš prostoru Ondřeji Peškovi, který se od pravého mantinelu natlačil až před Adama Kubíka, ale na toho už si nepřišel.
     
    18:22
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Autorem branky je ADAM DVOŘÁK. Krásnou individuální akci vyšperkoval Jakub Šiler chytrou přihrávkou na Adama Dvořáka, který už jen dorazil puk do odkryté klece. Asistence: Jakub Šiler.
     
    14:33
    Vyloučení v týmu HC VERVA Litvínov:
    Matěj Zachariáš – 2 min., podrážení.
     
    05:28
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Autorem branky je DANIEL HÁLA. A je to o dvě branky! Zmatky v litvínovské obraně pokračují. Nyní si defenziva hostů nepohlídala Daniela Hálu, který si vybruslil mezi kruhy a následně prostřelil Adama Kubíka. Asistence: Jan Skok
     
    03:14
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Autorem branky je JIŘÍ MATĚJKA. Domácí tým jde rychle do vedení a využívá tak svého počátečního tlaku. Jan Skok dostal ideálně nabito na modrou čáru, odkud na Kubíka vyslal tvrdou ránu. Skokův pokus litvínovskému brankáři vypadl jen k Jiřímu Matějkovi, který už měl snadnou práci. Asistence: Skok a Hála.
     
    01:35
    Odražený pokus Denise Řehoře propadl až k Cíchovi, který se ve velké šanci na pravém kruhu neprosadil a minul bránu.

    Jiří (PLZ) Beníšek

    Branky a nahrávky: 4. J. Matějka (Skok, Hála), 6. Hála (Skok), 19. A. Dvořák (Šiler), 26. J. Matějka (A. Dvořák, Hodinář), 30. M. Hořejší (Prošek, Řehoř), 46. Pešek (Hála, Hodinář) – 36. O. Postl I (Bednařík, M. Hora), 56. Bednařík (O. Postl I, D. Čech), 60. D. Čech (M. Hora, Peroutka)


    HC Škoda Plzeň: Š. Houdek (D. Jansa) – M. Houdek (A), Dolhý (C), Skok, Hodinář, Hromádka, Cícha, Prošek – A. Dvořák, M. Soukup, Šiler – Pešek, Mazanec (A), Hála – Řehoř, Šimák, M. Hořejší – Sabiniok, J. Matějka, Makovec.
    Trenér: Petr Vojan

    HC VERVA Litvínov: Kubík (26. Stránský) – M. Hora (A), Vaverčák, Zachariáš, Werner, Bystřický, Soušek, Prokeš – Dohnal, D. Čech (A), O. Postl I – Bednařík, Višněvskij, L. Tůma – Hauptvogel, Peroutka, Dej (C) – D. Horský, Ducháček, Špaček.
    Trenér: Martin Tvrzník

    Rozhodčí: Hucl, Hacaperka – Rubáš, Sýkora

    Diváci: 88
    bahis siteleri