Vítkovice – K. Vary 2:6 (kon.) | Olomouc – Kladno 1:0 (kon.) | Liberec – Mladá Boleslav 4:3 (kon.)
Pardubice – Litvínov 5:1 (kon.) | Kometa Brno – Mountfield HK 0:4 (kon.) | Sparta – Motor ČB 5:2 (kon.)
konec
HC Kometa Brno
0:4 (0:2, 0:1, 0:1)
Mountfield HK
Pátek 15.09.2023, 18:00 • Winning Group Arena • Tipsport extraliga • 1. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:17
    Hradec právě vstřelil branku! Také ve třetí třetině se východočeský tým gólově prosazuje! Po vyhraném vhazování napřáhl na modré čáře BOHUMIL JANK a prostřelil vše, co mu stálo v cestě. Asistence: Jan Eberle.
     
    38:21
    Hradec právě vstřelil branku! Mountfield znovu udeřil po úspěšně ubráněném oslabení! Alex Tamáši postupoval na Furcha z levé strany a orazítkoval tyčku brněnské branky, puk se však ke smůle Furcha odrazil na MARKA ZACHARA, který uklidil puk do odkryté části brněnské branky. Asistence: Alex Tamáši, Evan Jasper.
     
    16:58
    Hradec právě vstřelil branku! Hosté odskakují do dvoubrankového náskoku! Poté co hostující tým ustál první oslabení v utkání se čerstvě nasazená pětice hráčů usadila před Furchem. Druhá trefa Mountfieldu se zrodila po slovenské spolupráci, kdy z osy hřiště vypálil Okuliar a do jeho střely šikovně vložil hůl na hranici brankoviště ALEX TAMÁŠI, ten tak navazuje na povedenou přípravu. Asistence: Oliver Okuliár.
     
    11:06
    Hradec právě vstřelil branku! Po zakázaném vhazování se vhazovalo před Furchem, ihned po buly se k puku dostal TOMÁŠ PAVELKA a jeho nahození propadlo mezi betony Dominika Furcha. Asistence: David Šťastný.
    Marken.cz

    Jan Tajzler

    Branky a nahrávky: 12. Pavelka (Šťastný), 17. Tamáši (Okuliar), 39. Zachar (Tamáši, Jasper), 60. Jank (Eberle)


    HC Kometa Brno: Furch (Lukeš) – Ďaloga, Ščotka, Kučeřík (A), Gazda, Kaňák, Lintuniemi, Holland – Cingel, Holík, Moses – Zaťovič (C), Kollár, Pospíšil – Kohout, Marcinko, Flek – Vincour (A), Zbořil, Kratochvíl.
    Trenér: Patrik Martinec

    Mountfield HK: Bartošák (Kiviaho) – Blain (A), Kalina, Freibergs, Marcel, F. Pavlík, Pavelka, Jank – Eberle (C), Miškář, R. Pavlík – Jergl (A), Tamáši, Okuliar – Šťastný, Lalancette, Perret – Jasper, Zachar, Chalupa.
    Trenér: Tomáš Martinec

    Rozhodčí: Jeřábek, Květoň – Lhotský, Hnát.

    Diváci: 6672
    bahis siteleri