Havlíčkův Brod – Kladno 4:1 (kon.) | Slavia – Písek 8:0 (kon.) | Vsetín – Havířov 2:1 (kon.)
konec
HC Slavia Praha
8:0 (2:0, 3:0, 3:0)
IHC Králové Písek
Pátek 15.09.2023, 18:00 • Zimní stadion Eden, Praha • Liga juniorů • 1. kolo
Partner:
     
    58:54
    Slavia právě vstřelila branku!
    Dvě vteřiny po návratu vyloučeného Fencla slávisté zřejmě uzavírají gólový účet dnešního večera. Po střele od modré doráželi před Schacherlem osamocení Vlach, který trefil tyčku, a DENIS HLAVIČKA, pro něhož je to druhý gól zápasu. Asistence: Andrej Vlach a Štěpán Kubata.
     
    51:26
    Slavia právě vstřelila branku!
    Uplynulo 42 vteřin a brankostroj Slavie znovu míří přesně! Na levém křídle ujel písecké obraně DENIS HLAVIČKA a střelou na vzdálenější tyč vyhání Schacherla z branky. Asistence: Štěpán Kubata.
     
    50:44
    Slavia právě vstřelila branku!
    Čtvrtá využitá přesilovka Slavie znamená šestý gól v síti Písku! Druhý dnešní zásah slaví ERNESTS KRUMS, jehož rychlou střelu už brankář hostů Schacherl nezastavil. Asistence: Jakub Sýkora a Adam Vosmík.
     
    39:27
    Slavia právě vstřelila branku!
    Slávisté využívají třetí přesilovku a těsně před druhou sirénou zvyšují už na 5:0! Písecká obrana nechala mezi kruhy nehlídaného JAKUBA GREŠLA, kterému nedělalo problém zakončit rychlou kombinaci se spoluhráči. Asistence: Jakub Málek a Richard Štípek.
     
    30:28
    Slavia právě vstřelila branku!
    Povedená a rychlá kombinace slávistů končí čtvrtým gólem v síti Píseckých. Ti si zapomněli pohlídat JAKUBA SÝKORU, který při signalizované výhodě vyzrál na brankáře Schacherla. Asistence: Ernests Krums a Jakub Grešl.
     
    21:00
    Slavia právě vstřelila branku!
    Další gól při nerovnovážné herní situaci. Písek dostal dvouminutový trest za pozdní nástup na led a slávisté přidávají třetí gól. Po kombinaci se o něj přesnou střelou postaral ERNESTS KRUMS. Asistence: Jakub Sýkora a Adam Vosmík.
     
    12:50
    Slavia právě vstřelila branku!
    Ani dvojnásobné vyloučení Viktora Štípka, který za poznámky k rozhodčímu dostal ještě trest za nesportovní chování, nezastavilo slávistický útok. Sešívaní ujeli v oslabení po levém křídle a FILIP HRON přesnou střelou k tyčce vstřelil druhý gól domácích. Asistence: Andrej Vlach.
     
    01:06
    Slavia právě vstřelila branku!
    První střelu NIKOLASE FILIPA z mezikruží ještě Schacherl pokryl, jeho další švih z levého kruhu, kam mu nahrál Janoušek, však brankář Písku už nezastavil. Asistence: Mikuláš Janoušek a Dominik Hasman.

    Šimon Rogner

    Branky a nahrávky: 2. Filip (Janoušek, Hasman), 13. Hron (Vlach), 21. Krums (Sýkora, Vosmík), 31. Sýkora (Krums, Grešl), 40. Grešl (Málek, Štípek), 51. Krums (Sýkora, Vosmík), 52. Hlavička (Kubata), 59. Hlavička (Vlach, Kubata)


    HC Slavia Praha: Tesař (Hodic) – Jokl (C), Hron (A), Sýkora, Brotánek, Málek, Hubinka – V. Štípek (A), Vosmík, Krums – Filip, Janoušek, Hasman – D. Šindelář, Vlach, Hlavička – R. Štípek, Grešl, Kříženecký
    Trenér: Luboš Jenáček

    IHC Králové Písek: Schacherl (52. Císař) – Hohenberger, Dvořák, Smetana, Šipla, Velíšek (C), Tolar, Čunát – Kozlík, Fábera, Postl, Mikeska, Zátopek, Fencl, F. Šindelář (A), Hofrajtr, Pittr, Sládek (A), Vlček, Pospíchal
    Trenér: Václav Šrámek

    Rozhodčí: Valda — Tuháček, Černohlávek
    bahis siteleri