PSG – Nice 2:3 (kon.)
konec
Paris Saint-Germain
2:3 (1:1)
OGC Nice
Pátek 15.09.2023, 21:00 • Parc des Princes, Paříž • Francouzská Ligue 1 Uber Eats • 5. kolo
Předzápasové kurzy
    87. Kylian MBAPPÉ - 2:3
     
    87
    Paris Saint-Germain právě vstřelil branku!
    Domácí vykřesávají naději a času ještě mají dost. Randal Kolo Muani si zpracoval ve vápně přihrávku, následně obloučkem odehrál míč na levou stranu, kde se do něj opřel KYLIAN MBAPPÉ a odehrál jej ke vzdálenější tyči do protipohybu gólmana, jenž už nemohl nic dělat.
    69. Terem Igobor Moffi - 1:3
     
    69
    Nice právě vstřelilo branku!
    Tak tohle je hodně tvrdá rána pro pařížský tým. Jeho hráči opět nechali dveře do obrany až moc otevřené, toho využil TEREM IGOBOR MOFFI, který naběhl s míčem k hranici vápna, mohl přihrávat, ale počkal si a nakonec vzal zodpovědnost na sebe a trefil se naprosto famózně, přesně ke vzdálenější tyči, kam ani takový dlouhán, jakým je Gianluigi Donnarumma, nedosáhl.
    53. Gaëtan LABORDE - 1:2
     
    53
    Nice právě vstřelilo branku!
    Hosté se znovu ujímají vedení. Domácí ponechali v obraně až příliš otevřená vrátka, toho využil Moffi, který odvedl parádní práci na levé straně, míč udržel na hrací ploše a vzduchem jej odehrál před odkrytou bránu, kde jej GAËTAN LABORDE i trochu se štěstím dokázal skluzem poslat do vzdálenějšího dolního rohu.
    29. Kylian MBAPPÉ - 1:1
     
    29
    Paris Saint-Germain právě vstřelil branku!
    Když neuspěl Dembélé, musela pomoci největší hvězda. Po kombinaci na pravém křídle přišla přihrávka na hranici pokutového území, kam naběhl volný KYLIAN MBAPPÉ, jehož prudké střely se brankáře hostů sice dotkl, avšak vytěsnit mimo tři tyče už nestačil. Zde znovu rozhodovaly centimetry.
    21. Terem Igobor Moffi - 0:1
     
    21
    Nice právě vstřelilo branku!
    Outsider se ujímá vedení. Mbappé se docela lacino nechal obrat o míč, po následné kombinaci střílel Jean-Clair Todibo, jehož pokus byl zblokován, k míči se ovšem dostal TEREM IGOBOR MOFFI, jehož střelu tečoval jeden z hráčů PSG do bližšího dolního rohu brány. Donnarumma byl bezmocný.

    Petr Frömel

    Branky: 29. K. Mbappé (Hakimí), 87. K. Mbappé (Kolo Muani) – 21. Moffi, 53. Laborde (Moffi), 69. Moffi (Laborde)

    Karty:   83. Barcola (PSG), 89. Škriniar (PSG) – 35. Thuram (NIC), 63. Bard (NIC), 69. Moffi (NIC), 72. Bułka (NIC), 90+5. Lotomba (NIC)


    Držení míče: 69 % : 31 %.
    Střely na branku: 3:8. Střely mimo: 6:2. Rohy: 4:3. Ofsajdy: 2:0. Fauly: 8:17.
    Paris Saint-Germain: Donnarumma – Hakimí, Danilo, Škriniar, Hernández – Zaïre-Emery, Soler (64. Ugarte), Vitinha – O. Dembélé (67. Barcola), Ramos (64. Kolo Muani), K. Mbappé (C).
    Náhradníci: Navas, Tenas – Marquinhos, Kurzawa, Ndour, E. Mbappé.

    Trenér: L. Enrique.

    OGC Nice: Bułka – Lotomba, Todibo, Dante (C), Bard (79. Perraud) – Sanson (71. Búdawí), Ndayishimiye, Thuram (87. Rosario) – Laborde, Moffi (80. Boga), S. Diop (71. Guessand).
    Náhradníci: Boulhendi – Atál, Bouanani, A. Baldé.

    Trenér: F. Farioli.

    Rozhodčí: C. Turpin – N. Danos, E. Finjean
    bahis siteleri