Havlíčkův Brod – Chrudim 8:3 (kon.) | Vsetín – Břeclav 8:1 (kon.)
konec
VHK ROBE Vsetín
8:1 (4:0, 4:1, 0:0)
HC Lvi Fosfa Břeclav
Pátek 15.09.2023, 16:45 • Zimní stadion Na Lapači • Liga dorostu • 1. kolo
Partner:
     
    38:12
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Valachy ovšem inkasovaná branka ani další vyloučení nezastavily. Ve vlastním oslabení se do akce jeden na jednoho dostal ONDŘEJ VACULÍK, jenž se prosadil pohotovým zakončením do levého horního rohu. Asistence: Adam Němec.
     
    37:26
    Břeclav právě vstřelila branku!
    Také hosté se dočkali svého prvního gólu. V přesilovce skóroval LUKÁŠ ADLER, který Cegliňského překonal střelou od modré čáry. Domácí brankář v této situace na pokus z větší vzdálenosti vůbec neviděl. Asistence: Tomáš Chlubný.
     
    36:28
    Vsetín právě vstřelil branku!
    A je tu hattrick MATYÁŠE FUSKA! Ten se po sérii břeclavských přečíslení dostal do brejku, v kterém vymíchal brankáře a zakončil k odkryté pravé tyči. Asistence: Jiří Zezulka.
     
    34:44
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Lukáš Malý našel přihrávkou od modré čáry DANIELA DVOŘÁČKA, který si na vrcholu levého kruhu vypracoval ideální střeleckou pozici. Hostující brankář přes clonící hráče vůbec nic neviděl a střela vsetínského obránce zapadla přesně do vzdálenějšího horního rohu. Asistence: Lukáš Malý.
     
    21:28
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Z vrcholu levého kruhu se dostal kotouč do předbrankového prostoru odkud vsetínský kapitán Václav Sadílek puk ještě posunul na zcela volného MATYÁŠE FUSKA. Ten už celou akci jen zakončil střelou do bližšího horního rohu, čímž využil přesilovku pět na tři. Asistence: Václav Sadílek, Rostislav Kužel.
     
    18:30
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Vsetínští využívají přečíslení dva na jednoho. Po přesné přihrávce se z levého křídla prosadil přesně k bližší tyči LUKÁŠ VINKLÁREK. Asistence: Jakub Kučerňák.
     
    12:03
    Vsetín právě vstřelil branku!
    JIŘÍ ZEZULKA dostal puk na modré čáře a vypracoval si dobrou střeleckou pozici na pravém kruhu. Odtud pak břeclavského gólmana propálil přesně na bližší tyč. Asistence: Daniel Dvořáček.
     
    06:49
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Valaši se dočkali! Po precizní kombinaci se ke kotouči dostal v mezikruží ALEXANDR PATÁK, jenž poslal puk do pravého horního rohu břeclavské branky. První přesilovka utkání byla využita. Asistence: Ondřej Vaculík.
     
    01:23
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Do vedení se ve druhé minutě utkání dostávají domácí. Ujala se dorážka MATYÁŠE FUSKA, který nejprve vystřelil z levého kruhu a následně se postaral také o gólovou dorážku po střele Daniela Dvořáčka od modré čáry. Asistence: Daniel Dvořáček, Štěpán Drozd.

    Helena Hegeďová

    Branky a nahrávky: 2. Fusek (Dvořáček, Drozd), 7. Paták (Vaculík), 13. Zezulka (Dvořáček), 19. Vinklárek (Kučerňák), 22. Fusek (Sadílek, Kužel), 35. Dvořáček (Malý), 37. Fusek (Zezulka), 39. Vaculík (Němec) – 38. Adler (Chlubný)


    VHK ROBE Vsetín: Cegliňski (Kocyan) – Sadílek (C), Dvořáček, Noga, Dubec, Kučný (A), Hynek, Kužel – Drozd, Němec, Malý, Paták, Fusek, Vaculík, Kučerňák, Meissner, Zezulka (A), Vinklárek.
    Trenér: Miroslav Barus

    HC Lvi Fosfa Břeclav: Haronik (Kotas) – Adler, Hurnický, Veselský, Osička (C), Král – Pravda, Chlubný, Jedlička, Šťastný, Prchal, Novotný, Charvát, Prchal.
    Trenér: Libor Kocúr

    Rozhodčí: Jan Janča — Jaroslav Peluha, Zdeněk Kaprál
    bahis siteleri