Havlíčkův Brod – Kladno 4:1 (kon.) | Slavia – Písek 8:0 (kon.) | Vsetín – Havířov 2:1 (kon.)
konec
VHK ROBE Vsetín
2:1 (0:0, 2:0, 0:1)
AZ Havířov
Pátek 15.09.2023, 20:00 • Vsetín, Zimní stadion Na Lapači • Liga juniorů • 1. kolo
Partner:
     
    42:13
    Havířov právě vstřelil branku!
    Havířov předvedl velmi povedenou přesilovkovou kombinaci a snižuje na rozdíl jediné branky. Od modré čáry putoval kotouč do mezikruží, kde jej podržel kapitán Dominik Kolat. Domácí brankář už byl v tuto chvíli povyjetý z brankoviště a blíže k levé tyči, což Kolata pobídlo k přihrávce na RICHARDA VIZVÁRYHO, jenž neměl u pravé tyče příliš práce. Pytel se po střele ještě natahoval hokejkou, ale povedenému zakončení do zcela odkryté brány nezabránil. Asistence: Dominik Kolat, Mateust Siekierka.
     
    32:14
    Vsetín právě vstřelil branku!
    DAVID HEINRICH posílá Vsetínské svým druhým gólem do dvoubrankového vedení. Prosadil se nenápadnou střelou z mezikruží, na kterou hostující gólman nestačil včas zareagovat. Asistence: Jan Matějíček, Tobiáš Mošnička.
     
    30:05
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Vsetín se v signalizované výhodě prosazuje a otevírá skóre utkání. Matěji Juráňovi a Tomáši Ürgemu se podařilo udržet kotouč na svých hokejkách při přechodu do útočného pásma, zaujali pozice před Michalikem a Ürge poslal puk na DAVIDA HEINRICHA, který z pravého kruhu vymetl bližší horní roh havířovské branky. Asistence: Tomáš Ürge, Matěj Juráň.

    Helena Hegeďová

    Branky a nahrávky: 31. Heinrich (Ürge, Juráň), 33. Heinrich (Matějíček, Mošnička) – 43. Vizváry (Kolat, Siekierka)


    VHK ROBE Vsetín: Pytel (Uhrin) – Mošnička, Zedek, Šedlbauer, Machů, Fojtík (C), Hamřík, Herman – Cakl, Ostrčil, Matějíček, Hrdý, Stodůlka, Heinrich (A), Ürge, Juráň, Smetana, Kovář.
    Trenér: Rostislav Vlach

    AZ Havířov: Michalik (Maňásek) – Maršálek, Kreutz, Kalina (A), Brančík, Čmiel, Valouch, Juřík – Toma, Barnošák, Kolat (C), Middleton (A), Zálesňák, Lipka, Konesz, Ščerba, Siekierka, Jarolím, Bielesz, Vizváry.
    Trenér: Jan Křivohlávek

    Rozhodčí: Blaha — Jurčík, Lainka
    bahis siteleri