Přerov – Jihlava 3:2 (2:1 po s.n.) | Mountfield HK – Vítkovice 3:6 (kon.) | Tábor – Č. Budějovice 3:2 (kon.)
Třinec – Pardubice 3:1 (kon.) | HC Litvínov – K. Vary 3:9 (kon.) | Sparta – Mladá Boleslav 1:8 (kon.)
Kladno – Slavia 3:7 (kon.) | Kometa Brno – Zlín 3:2 (kon.) | Plzeň – Liberec 4:3 (kon.)
Olomouc – Poruba 3:1 (kon.)
konec
HC Tábor
3:2 (0:0, 1:1, 2:1)
HC Motor České Budějovice
Sobota 16.09.2023, 12:30 • ZS Tábor • Extraliga dorostu • Skupina A
Partner:
    57:12 Tomáš PŘIBYL - 3:2
     
    57:12
    České Budějovice právě vstřelily branku! Puk trefil domácího brankáře Moustafu, který měl zakrytý výhled. Touš byl ale k dispozici a do branky jej dostal TOMÁŠ PŘIBYL. Asistence: Václav Nedorost a Danny Barna.
    54:05 Ondřej KOSTKA - 3:1
     
    54:05
    Tábor právě vstřelil branku! Domácí se prosazují v přesilové hře. ONDŘEJ KOSTA projel za brankou a dostal se k pravému kruhu. Odkud to zkusil zápěstím a překonal Nováka na bližší tyčce. Asistence: Jan Hlavín.
    46:10 Adam SUCHAN - 2:1
     
    46:10
    Tábor právě vstřelil branku!
    Autorem branky je ADAM SUCHAN. Domácí se dostávají do vedení po rychlém kontru. ADAM SUCHAN ujel obraně Motoru a ve velké rychlosti prostřelil bezmocného Nováka. Bez asistence.
    39:52 Danny BARNA - 1:1
     
    39:52
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Autorem branky je DANNY BARNA. Asistence: Martin Hečko a Václav Nedorost. Tak to byla pěkná kombinace Motoru ve hře pět na tři. Nedorost posunul na Hečka, ten křižnou přihrávkou našel DANNYHO BARNU, který uklidil touš do odkryté branky Kohoutů. Tady neměl Moustafa šanci zasáhnout. Asistence: Martin Hečko a Václav Nedorost.
    20:22 Ondřej KOSTKA - 1:0
     
    20:22
    Tábor právě vstřelil branku!
    Autorem branky je ONDŘEJ KOSTKA. Motor byl ve třetině Kohoutů, pak ale přišlo nedorozumění v řadách obránců host. ONDŘEJ KOSTKA ukázal své rychlé nohy při kontru, který zakončil střelou švihem. Brankář Novák neměl nárok zasáhnout. Bez asistence.
    Marken.cz

    Vít Káňa

    Branky a nahrávky: 21. Kostka, 47. Suchan, 55. Kostka (Hlavín) – 40. Barna (Hečko, Nedorost), 58. T. Přibyl (Nedorost, Barna)


    HC Tábor: Moustafa (Brož) – Pufr (A), V. Mašek, Bačo, Špaček, Céza, Máca (A), J. Ryšavý – Slívko, Hlavín (C), Suchan – Kostka, Slabý, Bartuška – Pícha, Bušta, Rizák – Klečacký.
    Trenér: Milan Dančišin

    HC Motor České Budějovice: Ji. Novák (Jelínek) – J. Šrámek, Nedorost, J. Jaroš, M. Schmied, D. Matějka, Dušák – N. Mařík, T. Přibyl, Barna – Hanzák, S. Pánek, Hečko – Muška, J. Novotný, Hřebejk – V. Svoboda, Čečetka.
    Trenér: David Vrbata

    Rozhodčí: Martin Matoušek – Milan Štofa, Lukáš Kubas
    bahis siteleri