Hr. Králové – Prachatice 3:1 (kon.) | Ústí n/L – Hostivař 2:4 (kon.) | Svítkov – Dobřany 6:3 (kon.)
Plzeň – Letohrad 1:3 (kon.) | Karviná – Kert Park Praha 4:5 (0:2 po s.s.) | Kladno – Pardubice 4:1 (kon.)
konec
HBC Svítkov Stars Pardubice
6:3 (2:1, 3:1, 1:1)
TJ Snack Dobřany
Sobota 16.09.2023, 13:00CROSSDOCK Extraliga • 3. kolo
    33:55 Václav ŠLEHOFER - 6:3
     
    33:55
    Dobřany právě vstřelily branku!
    Hostující tým nakonec využívá přesilovku pěti proti třem dvě vteřiny před návratem Vaňa. VÁCLAV ŠLEHOFER si na modré čáře párkrát vyměnil míček s Matouškem, aby následně vyslal tvrdou střelu k pravé tyčce. Asistence: Jan Matoušek.
    30:58 Jan HRABICA - 6:2
     
    30:58
    Svítkov právě vstřelil branku!
    Pardubický celek využívá přesilovku a na žádné drama to v koncovce opravdu nevypadá. Hudec nabil za modrou čáru JANU HRABICOVI, jehož tvrdou ránu z první Hájek neudržel před brankovou čárou. Asistence: Tomáš Hudec a Tomáš Bureš.
    28:46 Matyáš BLÁHA - 5:2
     
    28:46
    Svítkov právě vstřelil branku!
    Sledujeme dost možná rozhodující pasáž celého zápasu! MATYÁŠ BLÁHA se u levého mantinelu krásně vymotal z obležení tří konkurentů a z mezikruží vypálil nechytatelný projektil přesně do pravého víka. Asistence: Jakub Dušan Vaňo.
    28:23 Tomáš HUDEC - 4:2
     
    28:23
    Svítkov právě vstřelil branku!
    Druhý úder v krátkém časovém sledu a Svítkov je rázem napřed o dva góly. Bureš se u mantinelu obtočil kolem osobního strážce a napříč kruhy nahrál doprava TOMÁŠI HUDCOVI, tento hokejbalista rychle seřídil mířidla a skóroval dělovkou na přední tyč. Asistence: Tomáš Bureš a Matyáš Bláha.
    26:11 Jan STROMKO - 3:2
     
    26:11
    Svítkov právě vstřelil branku!
    Svěřenci trenéra Kopečného opět strhávají těsný náskok na svou stranu! Bláha od levého mantinelu nahrál za kruhy Vaňovi, který ještě vyšperkoval akci pasem po levé ruce na JANA STROMKA a ten zvládl propasírovat míček za ležícího Hájka. Asistence: Jakub Dušan Vaňo a Matyáš Bláha.
    18:23 Jan MATOUŠEK - 2:2
     
    18:23
    Dobřany právě vstřelily branku!
    Pěkná individuálně akce vedla ke srovnání skóre! JAN MATOUŠEK zpoza brány doběhl do levého kruhu, odtud se natočil čelem k soupeřově svatyni a křižnou forhendovou střelou propálil pozdě reagujícího gólmana. Asistence: Matěj Hnyk.
    10:54 Daniel MICHÁLEK - 2:1
     
    10:54
    Dobřany právě vstřelily branku!
    Hostující hráči od prvních vteřin přesilovky udržovali soupeře pod tlakem a zasloužená odměna se dostavila! Matoušek střílenu křižnou nahrávkou zleva vybídl ke skórování DANIELA MICHÁLKA, jenž neváhal a propálil přesouvajícího se gólmana ránou z první po bleskovém zpracování. Asistence: Jan Matoušek a Tomáš Truchlý.
     
    08:25
    Svítkov právě vstřelil branku!
    Domácí odskakují na rozdíl dvou branek! Daniel Martínek zaznamenal druhou asistenci, když našel TOMÁŠE HUDECE a ten propálil vše, co mu stálo v cestě, včetně gólmana Hájka. Asistence: Daniel Martínek.
    02:57 Tomáš BUREŠ - 1:0
     
    02:57
    Svítkov právě vstřelil branku!
    Důležitý vedoucí gól střílí domácí favorit! Matyáš Malý potáhl míček po pravém mantinelu a nahodil na bránu, vyražený balón si posléze našel TOMÁŠ BUREŠ a bekhendem jej nasměroval za bezmocného brankáře. Asistence: Matyáš Malý a Daniel Martínek.

    Milan Huppert

    Branky a nahrávky: 3. Bureš (M. Malý, Martínek), 9. Hudec (Martínek), 27. Stromko (Vaňo, Bláha), 29. Hudec (Bureš, Bláha), 29. Bláha (Vaňo), 31. Hrabica (Hudec, Bureš) – 11. Michálek (Matoušek, Truchlý), 19. Matoušek (M. Hnyk), 34. Šlehofer (Matoušek)


    HBC Svítkov Stars Pardubice: Šťovíček (Novotný) – Besperát, Bureš, Doležal, Havlík, Hrabica, Korbel, Korec, Martínek – Bláha, Hudec, Kábrt, Koudela, M. Malý, Pavlíček, Shejbal, Stromko, Vaňo, Waber.
    Trenér: Petr Kopečný

    TJ Snack Dobřany: Hájek (Malotín) – A. Duchek, Š. Hnyk, Matoušek, Šlehofer, Sloup (C), Truchlý – T. Duchek, M. Hnyk, Kobr, Kolařík, J. Kovářík, D. Kovářík (A), D. Malý, Michálek, Reiniger, Vajda.
    Trenér: Václav Šlehofer

    Rozhodčí: Prudík, Vokurka

    Diváci: 112