Filip Stawowy - Viktor Pešta Vítěz: Pešta (kon.) | Michał Michalski - Dominik Humburger Vítěz: Michalski (kon.)
konec
Filip Stawowy - Viktor Pešta

Vítěz: Pešta

Sobota 16.09.2023, 20:15 • Hala Orbita, Vratislav, Polsko • KSW (MMA)
Předzápasové kurzy
     
    Perfektní výkon Viktora Pešty při premiéře v KSW! Český zástupce si počkal na zaváhání Stawowyho a hned ho vzal na zem. Tam nejprve soupeře drtil svými údery a po přípravě ideální pozice si došel pro škrcení a rychlé ukončení! (20:22:37)
     
    Vítěz: Viktor Pešta (submise – 1. kolo).
     
    02:12
    Konec zápasu.
     
    02:12
    Viktor Pešta chytil rear naked choke a rozhodčí Goddard po vzdání se Stawowyho ukončuje zápas!
     
    01:58
    Stawowy nyní musí držet celou Peštovu váhu na svých zádech. To mu musí brát síly.
     
    01:42
    Viktor se dostal do zad soupeře, zachytil háčky a zásobuje ho dalšími údery.
     
    01:10
    Pešta na zemi ukazuje své kvality a bije Stawowyho ležícího na boku.
     
    00:51
    Čech bere soupeře rychle na zem!
     
    00:28
    Stawowy hned zabral střed klece a poté zaútočil. Pešta ho ale zachytil a tlačí zády k pletivu.
     
    00:00
    Začátek 1. kola.
     
    Také jeho polský soupeř má namířeno ke kleci a střet těžkých vah za moment začne.
     
    Debut Viktora Pešty v KSW je tu! Veterán UFC nastupuje s českou vlajkou za zády.
     
    Miljan Zdravković právě tvrdě knokautoval Mariusze Joniaka a na řadu tak může přijít zápas Viktora Pešty s Filipem Stawowym!
     
    Vážení

    Viktor Pešta se vrací do těžké váhy se 110,3 kg. Jeho soupeř Stawowy navážil 117,9 kilogramu.
     
    Filip „The Tank“ Stawowy
    Bilance v MMA: 10 výher/3 prohry (KSW: 1/1)


    Sedmadvacetiletý polský tank v dubnu letošního roku dokázal napravit předešlou prohru v premiéře KSW, kdy ho vybodoval Michal Martínek. Stawowy si poradil se Samociukem díky submisi před koncem druhého kola, která byla jeho první v kariéře.
    V zápase s Peštou bude určitě tím těžším z obou zápasníků, protože běžně přichází na váhu s hraničními 120 kilogramy. Disponuje tvrdým ground and pound a hlavně nebyl nikdy ve své kariéře ukončen. Na jeho jediných dvou prohrách před tou s Martínkem se navíc ani všichni rozhodčí na jeho porážce neshodli.
     
    Viktor Pešta
    Bilance v MMA: 18 výher/8 proher (KSW: 0/0)


    Veterán UFC po vyhazovu z nejlepší evropské organizace prošel několika působišti, která měla velký zvuk. Mimo jiné např. ruské Fight Nights Global a RCC, OKTAGON MMA a naposledy bohatýrská PFL.
    Od vyhraného titulového duelu se Stephanem Pützem v OKTAGON MMA se představil dvakrát v rámci PFL, kde se zúčastnil sezóny polotěžkých vah a bohužel dvakrát tvrdě prohrál.
    Pešta vždy platil za skvělého zemaře s pomalejším postojem, na kterém sice pracuje, ale nedokáže v něm být na té top úrovni konkurenceschopný. Minimálně ne v zápasech.
    Proti Stawowymu očekávejme, že se Pešta možná bude ze začátku snažit boxovat tak, jako tomu bylo poslední dobou zvykem, ale dřív nebo později by měl sáhnout po nadrilovaných takedownech a pokusit se Poláka kontrolovat na zemi.
     
    Třetím zápasem večera je bitva těžkých vah. Domácího Filipa Stawowyho vyzve zkušený a světovými organizacemi protřelý Viktor Pešta. Pro Peštu jde o odloženou premiéru v KSW a vstupuje do souboje se Stawowym jako velký favorit, i když už dva roky nepoznal pocit vítězství.
     
    KSW se svým turnajem očíslovaným jako KSW 86 zavítá do Vratislavi. Hlavní město historického Slezska bude hostit akci největší evropské organizace popáté v historii, ale poprvé od dubna 2018, kdy se o titul pobil Dricus du Plessis s Robertem Soldićem.
    Tentokrát akci vévodí už čtvrtý vzájemný duel mezi Jakubem Wikłaczem a Sebastianem Przybysz, kteří si to rozdají o pás bantamové váhy. České fanoušky na kartě ovšem nejvíc zajímá duo Viktor Pešta a Dominik Humburger.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Událost začíná v 20:15.

    Michal Hromas

    bahis siteleri