Zlín – Plzeň 1:7 (kon.) | Jablonec – Liberec 1:1 (kon.) | Sparta – Slovácko 5:0 (kon.)
konec
FC Zlín
1:7 (1:4)
FC Viktoria Plzeň
Neděle 17.09.2023, 15:00 • Stadion Letná, Zlín • FORTUNA:LIGA • 8. kolo
Předzápasové kurzy
    86. Jan KLIMENT - 1:7
     
    86
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Ještě jeden gól Viktorie! Navíc krásný. Ibrahim Traoré nahrál do pokutového území Lukášovi Kalvachovi. Ten balón nadhodil pro JANA KLIMENTA, který se do zakončení akrobaticky položil a přes marně se natahujícího Rakovana poslal míč pod břevno – 1:7.
    57. Rafiu Adekunle Durosinmi - 1:6
     
    57
    Plzeň právě vstřelila branku!
    A je to už 1:6! Roh byl rozehrán nakrátko na Lukáše Kalvacha. Ten odcentroval, Sampson Dweh prodloužil hlavou na zadní tyč, kde byl úplně sám RAFIU DUROSINMI, který pohodlně poslal merunu do volné brány.
    49. Rafiu Adekunle Durosinmi - 1:5
     
    49
    Plzeň právě vstřelila branku!
    A je tu pátá rána do zlínského sebevědomí! Jan Kopic skvěle odcentroval z pravé strany. Míč přelétl Chorého, ale našel za ním nabíhajícího RAFIA DUROSINMIHO, jenž balón zblízka uklidil pod břevno.
    45+1. Pavel BUCHA - 1:4
     
    45+1
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Zlínský osud v tomto zápase zřejmě pečetí gól do šatny! Cadu pravačkou vykouzlil krásný centr z levé strany. Po míči se před bránou natahoval Durosinmi, který nedosáhl a Rakovan musel reagovat na poslední chvíli. Balón vyrazil jen k PAVLOVI BUCHOVI a ten z osmi metrů rozvlnil síť.
    26. Pavel ŠULC - 1:3
     
    26
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Viktorka ale zase okamžitě odskakuje! V pokutovém území přebral míč volný PAVEL ŠULC, který z prostoru penaltového puntíku tvrdě zamířil k pravé tyči – 1:3.
    24. Vukadin VUKADINOVIĆ - 1:2
     
    24
    Zlín právě vstřelil branku!
    Domácí snižují! Po rohovém kopu Bartošáka vyboxoval Staněk míč mimo své pokutové území. Tam si ho našel VUKADIN VUKADINOVIĆ, který těžkým kopem pravačkou dokázal plzeňského brankáře nádherně přehodit. Tak to byla paráda!
    20. Pavel ŠULC - 0:2
     
    20
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Západočeši navyšují své vedení! Lukáš Hejda si naběhl na centr spoluhráče z hloubi pole. Hlavou trefil břevno, ovšem dobíhající PAVEL ŠULC si odražený balón našel a napálil ho do sítě – 0:2.
    4. Tomáš CHORÝ - 0:1
     
    4
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Tak tenhle zápas začal tedy hodně zostra! Hosté se ujímají vedení! Pavel Šulc posunul před pokutovým územím míč na střed k TOMÁŠOVI CHORÉMU, kterého nikdo z obránců nestihl dostoupit a plzeňský útočník se pravačkou trefil k levé tyči z pohledu marně se natahujícího Rakovana.

    Martin Augustin

    Branky: 24. Vukadinović – 4. Chorý (Šulc), 20. Šulc, 26. Šulc (Durosinmi), 45+1. Bucha, 49. Durosinmi (Kopic), 57. Durosinmi (Dweh), 86. Kliment (Kalvach)

    Karty:   27. Tkáč (ZLN), 85. Didiba (ZLN) – 10. Kopic (PLZ)   7. Černín (ZLN)


    Držení míče: 35 % : 65 %.
    Střely na branku: 4:12. Střely mimo: 1:5. Rohy: 5:7. Ofsajdy: 1:1. Fauly: 9:12.
    FC Zlín: Rakovan – Cedidla, Didiba, Simerský (C), Bartošák (83. Bužek) – Černín, Janetzký – Vukadinović (46. E. Ndiaye), Tkáč (30. J. Kolář), Reiter (54. Pidro) – Fantiš (46. F. Žák).
    Náhradníci: Bachůrek – Y. Dramé, Kovinić.

    Trenér: Pavel Vrba

    FC Viktoria Plzeň: Staněk – Hejda (C), Dweh, Hranáč – Cadu, Kalvach, Bucha (62. Traoré), Kopic (62. Jirka) – Šulc (62. Vlkanova) – Chorý (70. M. Vydra), Durosinmi (62. Kliment).
    Náhradníci: Tvrdoň, Sváček – Řezník, Mosquera, Jemelka, Holík.

    Trenér: Miroslav Koubek

    Rozhodčí: Hocek – Matoušek, Kotalík

    Diváci: 3938
    bahis siteleri