Jihlava – Vsetín 5:6 (po pr.) | Litoměřice – Třebíč 3:5 (kon.) | Přerov – Prostějov 3:4 (po pr.)
Poruba 2011 – Slavia 4:3 (kon.) | Zlín – Frýdek-M. 2:0 (kon.) | Pardubice B – Kolín 2:3 (kon.)
po prodl.
HC ZUBR Přerov
3:4 (0:1, 3:1, 0:1 - 0:1)
LHK Jestřábi Prostějov
Sobota 23.09.2023, 17:00 • ZS Přerov • Chance liga • 4. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 17:00.
     
    Přerov vs. Prostějov
    Hanácká derby, neboli souboje Přerova s Prostějovem, platila vždy za ozdobu Chance ligy. Loni se na první takovouto bitvu čekalo až do poloviny října, letos střet dvou stejně velkých a sousedících měst přichází už ve čtvrtém kole. Zubři mají na kontě vedle úvodní porážky v Kolíně vítězství se Znojmem a na Slavii, to u Jestřábů se body rozdělovaly pouze dvakrát (1 prohra, 1 výhra). Do úvodního kola na jejich ledě totiž vstoupila silná bouře, kterou střecha prostějovského stadionu neunesla, a tak se nedohrálo. Bouřlivo se nyní očekává na stadionu v Přerově, kde od 17 hodin začne první hanácké derby.

    Bitvy Zubra s Jestřábem přinášely v posledních letech víc radosti modrožlutým, východněji položeným Hanákům. Do minulé ligové sezony však Prostějov nastoupil s výrazně posíleným kádrem a z nejdůležitějších bitev proti Přerovu dokázal vybojovat o dva body více. V prvních dvou zápasech se radovaly hostující celky. V Prostějově uhráli svěřenci Roberta Svobody s Petrem Dočkalem výhru 3:2 po prodloužení, doma však následně ani neskórovali (0:3). Na výkon na ledě soupeře nenavázali ani v lednové přetahované (2:3), další vyrovnané klání na konci základní části už však skončilo v přerovský prospěch (4:3).
     
    Úvodní sestavy:

    HC ZUBR Přerov: Postava (Stuchlík) – Chroboček, Krisl, Černý, J. Adámek, Cubo, Kudělka, F. Němec – T. Doležal, Pechanec, Březina – Jak. Svoboda, Hejcman, Tomi – Jan Svoboda, Ministr, Goiš – Dobša, Chludil, Nemec.
    Trenér: R. Svoboda

    LHK Jestřábi Prostějov: Pavelka (Štipčák) – Hanousek, Šidlík, Poledna, Drtil, Pěnčík, Forman, Kloz – V. Burian, Ostřížek, Z. Doležal – Illéš, Račuk, Fronk – Jiránek, Venkrbec, Maruna – Antoníček, Hašek, Slanina.
    Trenér: M. Štrba

    Rozhodčí: Čáp, Mejzlík – Augusta, Peluha.
     
    Utkání za malou chvíli začne, obě mužstva již nastupují na ledovou plochu. Hosté z Prostějova dnes oblékají dresy červené, domácí Přerov hraje ve žlutém.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:05
    Úvodní buly dopadlo lépe pro hosty.
     
    00:20
    S prvním pokusem přišel Zdeněk Doležal, který střílel rychle po překročení modré čáry. Postavu sice pořádně roztáhl, ale zejména díky tomu, že mířil vedle.
     
    01:34
    Zubři zaspali na střídání, čehož Prostějovští využili k rychlému protiútoku. Postava vyrazil pokus od mantinelu betonem do míst, kde sjížděl Pěnčík, puk, který mohl doklepávat do odkryté branky, ovšem minul!
     
    02:20
    Hosté opět ve velké šanci! Jeden z forvardů v červeném dresu se stahovačkou prodral až před Postavu, který ale jeho bekhendové zakončení skvěle vychytal!
     
    03:11
    Jestřábi do utkání vstoupili aktivněji a Postavovi zařídili další zákrok. Illéš střílel z mezikruží, domácí brankář schoval kotouč na hrudi.
     
    03:47
    Jestřábi právě vstřelili branku!
    A z úvodního tlaku hosté rychle těží první branku zápasu! Zubři v obranném pásmu naprosto zaspali, když se nepohodli na přebrání kotouče a tím pádem nedokázali vyhnat hosty za modrou čáru. Z toho se tak zrodilo rychlé přečíslení 4 proti 3 zakončené povedenou kombinací na ose Forman – Illéš – MAREK RAČUK! Poslední jmenovaný prostřelil Postavu z nevelké vzdálenosti. Asistence: Jakub Illéš, Lukáš Forman.
    03:47 Marek RAČUK - 0:1
     
    05:11
    Jan Slanina prověřil Postavu z levého kruhu, vhazovat se bude v pásmu Zubrů.
     
    05:18
    Vyloučení v týmu HC ZUBR Přerov:
    Jakub Adámek – 2 min., vysoká hůl.
     
    05:50
    Prostějov se opět dostal do dobré příležitosti, Illéšův pokus ale vleže zablokoval Kudělka. Ten si na ledě ještě několik dalších vteřin poležel a ve skrumáži schovával kotouč pod svým tělem. Zubři nakonec ragbyovým způsobem dostali puk až k Postavovi, hra je přerušena.
     
    06:10
    Jan Svoboda ujížděl špatně rozestaveným soupeřům sám na brankáře Pavelku! Toho zkoušel překonat dobrou střelou nad vyrážečku, Pavelka byl ale v tomto souboji úspěšnější!
     
    07:06
    Fronk hledal nebezpečným křížným pasem spoluhráče na levém kruhu, domácí obrana však situaci dobře přečetla.
     
    07:45
    Chroboček zadovkou naslepo pouze odevzdal puk Račukovi za vlastní brankou. Ten se zkusil prodrat přes Krisla až do zakončení před brankou, Postava ale bližší tyč bezpečně utěsnil.
     
    09:16
    Prostějov je v úvodní třetině zatím výrazně nebezpečnější. Postava už si musel připsat několikátý zákrok, zatímco Přerov se prakticky ještě nedostal k souvislejšímu držení kotouče.
     
    10:02
    Puk končí po souboji ve středním pásmu na střídačkách, buly před pásmem hostů.
     
    11:10
    Ojedinělá šance Přerova! Po dobré fyzické hře za brankou soupeře se dostal ke střele Pechanec, puk ale proletěl mimo tři tyče!
     
    11:46
    Na opačné straně zase zahrozil Petr Hašek, který se po pravém mantinelu prodral až k Postavovi. Zakončení na zadní tyč netrefil!
     
    13:13
    Přerovská rozehrávka a zakládání útoku po mantinelech je maximálně neefektivní. Naopak prostějovští hokejisté zavážejí kotouč až za modrou čáru a ze střeleckého pokusu vždy vybojují minimálně vhazování před Postavou. Stejně jako nyní.
     
    13:24
    Icing Přerova.
     
    13:33
    Vyloučení v týmu HC ZUBR Přerov:
    Antonín Pechanec – 2 min., držení.
     
    14:09
    Domácí se sice hned na úvod druhého dnešního oslabení osvobodili, Prostějov už ale získal pásmo zpět.
     
    15:06
    Třetí vyhození Zubrů. Ze strany Prostějova přišla zatím pouze jedna střela od modré, která se odrazila od zadního mantinelu.
     
    15:30
    Přerovský Doležal se s koncem oslabení dostal do souboje jeden na jednoho, Pavelka proti střele přes beka zasáhl vyrážečkou.
     
    15:38
    Buly v pásmu hostů.
     
    16:44
    Ofsajd hráčů v červeném.
     
    17:18
    Zubři promarnili naprostou tutovku! Jakub Svoboda se totiž řítil s Vojtěchem Tomim zcela sám na Pavelku! Vyměnili si mezi sebou tři přihrávky, Tomi ale nepřekonal Pavelkův beton při přesunu! Skóre se tak nemění.
     
    18:42
    Forman nahazoval od modré čáry, Postava puk sbalil do lapačky.
     
    19:00
    Hraje se poslední minuta první třetiny. Puk mají v útočném pásmu Zubři.
     
    19:38
    Vyloučení v týmu LHK Jestřábi Prostějov:
    Vilém Burian – 2 min., zdržování hry / vystřelení nebo vyhození puku mimo hrací plochu.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    První třetina jednoznačně patřila hostujícímu celku. Postavovi přichystával jeden zákrok za druhým a už ve čtvrté minutě slavil úspěch. Zubři zcela zaspali ve vlastním pásmu, odkud nedokázali dostat kotouč a Prostějov rázem sehrával bleskové přečíslení čtyř proti třem. Povedenou kombinaci zakončoval zblízka Marek Račuk, jenž prostřelil Postavu. Hosté byli i nadále výrazně aktivnější a zejména ofenzivně schopnější, přesto se musel činit i Pavelka, když se na něj řítil Svoboda Jan, či později Svoboda Jakub s Tomim. Svižný hokej nakonec v prvním dějství nabídl jen jednu branku. Druhá třetina začne přibližně v 17:54.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:05
    Do druhého dějství si Zubři přetáhli více než minutu a půl přesilovky, puk mají na svých holích.
     
    20:52
    V útočném pásmu Přerova se o puk obě mužstva pouze přetahovala, nyní Prostějov vyhazuje.
     
    21:12
    A k Postavovi letí další puk.
     
    21:24
    Vyloučení v týmu LHK Jestřábi Prostějov:
    Vojtěch Kloz – 2 min., zdržování hry / vystřelení nebo vyhození puku mimo hrací plochu.
     
    21:35
    Přerov právě vstřelil branku!
    Zubři nabídnutou přesilovku pět na tři rychle využívají a srovnávají se soupeřem krok! Důležitý byl úspěch na buly a následná trpělivost ROBERTA ČERNÉHO, jenž si hledal ideální střeleckou pozici, až ji našel! Přiblížil se k mezikruží a zápěstím propálil JAROSLAVA PAVELKU! Asistence: Darek Hejcman, Vojtěch Tomi.
    21:35 Robert ČERNÝ - 1:1
     
    23:24
    Zubři přesilovku využili dvě vteřiny před koncem trestu Buriana, Kloz, který nasedl na trestnou lavici k němu, si tak svůj trest odseděl celý. Nic závratného se však v posledních dvou minutách nedělo. Hosté v plném počtu.
     
    25:18
    Vzhledem k vyloučením na prostějovské straně se nyní až po delší době hraje před Postavou.
     
    25:47
    Rozehrávka Přerova neproběhla dle plánu, zakázané uvolnění.
     
    26:35
    Na Zubrech jde vidět, že už si mnohem víc věří. Sledujeme vyrovnanou podívanou.
     
    26:50
    Vyloučení v týmu HC ZUBR Přerov:
    Ondřej Cubo – 2 min., nedovolené bránění.
     
    26:59
    Na buly ve vlastním pásmu uspěli domácí, Březina zavezl puk na opačnou stranu kluziště.
     
    27:27
    Postava vyrazil pokus Zdeňka Doležala z levého kruhu, Jestřábi jsou ale nadále při puku.
     
    27:47
    To však neplatí dlouho, MEO vyhodilo. Ostřížek rozehrává zpoza vlastní branky.
     
    28:25
    Prostějov je v této přesilovce marný, přerovská defenziva si naopak zaslouží pochvalu.
     
    28:50
    Domácí hrají v plném počtu.
     
    29:43
    Chludil se prodral ke střele přes trojici protihráčů. Pavelka musel zakročit, po jeho levici se nyní bude vhazovat.
     
    29:51
    Přerov právě vstřelil branku!
    Jako blesk z čistého nebe přichází druhá přerovská branka! Goiš uspěl na buly, předal puk JANU SVOBODOVI a ten z velké vzdálenosti zkusil najít spoluhráče na opačné straně. K velké smůle Prostějova se však zrovna v dráze puku otáčel Tomáš Hanousek, který si jej sklepl sám do branky. Ukázkový "vlastňák". Asistence: Jiří Goiš.
    29:51 Jan SVOBODA - 2:1
     
    30:28
    Dlouhou rozehrávku od vlastní branky zahájil Pěnčík.
     
    31:46
    Jak už jsem jednou zmiňoval, sledujeme výrazně jiný herní projev, a to z obou stran. Zubři doladili nedostatky, naopak Prostějov si hledá cestu do útočné třetiny výrazně složitěji.
     
    33:04
    Buly před Michalem Postavou, za jehož záda vyletěl puk až do ochranné sítě.
     
    33:31
    Postavova lapačka zastavila pokus Venkrbce. Buly se odehraje po jeho levé ruce.
     
    34:00
    Ostřížek zkoušel zakončení bekhendem za svá záda, rozvlnil pouze boční síť Postavovy klece.
     
    34:35
    Jestřábi právě vstřelili branku!
    TOMÁŠ HANOUSEK odčinil svoji chybu, Prostějov srovnává! Zubři doplatili na sérii vhazování ve vlastním pásmu, jedno takové totiž vedlo k tomu, že výše zmíněný prostějovský obránce napřáhl na modré čáře, využil clony před Postavou a střelou z nápřahu rozradostnil prostějovský kotel! Asistence: Petr Šidlík.
    34:35 Tomáš HANOUSEK - 2:2
     
    34:57
    Vyloučení v týmu HC ZUBR Přerov:
    Jakub Adámek – 2 min., sekání.
     
    35:21
    Tomi puk téměř vypíchl, Illéš se ale přesto dostal ke střele. Zaúřadovala Postavova lapačka.
     
    35:30
    Illéš opět v akci, po rychlé souhře střílel zblízka, puk se mu ale sklouzl po čepeli, a tak jeho rána neměla dostatečnou razanci!
     
    35:59
    Na pravém kruhu si nebezpečně sjížděl zase Ostřížek, ani ten ale netrefil puk správně.
     
    36:34
    Vyloučení v týmu LHK Jestřábi Prostějov:
    Marek Račuk – 2 min., držení hole.
     
    36:57
    Zubři hrají v plném počtu, přesilovka se přelévá na jejich stranu.
     
    37:34
    Minuta z trestu Račuka je minulostí, modrožlutí se v pásmu zatím neusídlili.
     
    38:15
    Přerov právě vstřelil branku!
    MEO využívá druhou přesilovku v zápase a vedení si bere zpátky! V přechodu do útoku se nečekaně otevřela branka TOMÁŠI DOLEŽALOVI, ten ale nic neuspěchal a vrátil puk na Březinu, jenž vystřelil z osy hřiště. Pavelka kotouč pouze vykopl k pravé tyči, kde už se právě pohyboval Doležal a jeho jemné doklepnutí do odkryté branky znamená třetí gól Přerova v zápase! Asistence: David Březina.
    38:15 Tomáš DOLEŽAL - 3:2
     
    39:00
    Hraje se poslední minuta druhé třetiny.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    Do druhé třetiny si přesilovou hru přetáhli Zubři a ta se na jejím konci na krátkou chvíli znásobila. Zubři uspěli na buly a Robert Černý si trpělivě hledal střeleckou pozici, až našel. Pavelku nakonec prostřelil z mezikruží a srovnal skóre. Stejně tak se vyrovnal také výkon obou mužstev. Přerov vyladil nedostatky, zato Prostějovu šance výrazně ubyly. V polovině utkání navíc sám pomohl domácím do vedení. Nahození Jana Svobody od mantinelu si totiž do vlastní kasy nešťastně srazil Tomáš Hanousek. Tentýž hráč ale svoji chybu o pět minut později odčinil, když napřáhl na modré a překonal Postavu – 2:2. Modrožlutí však před koncem třetiny přispěchali s odpovědí v podobě využité přesilovky. Březinovu střelu Pavelka pouze vyrazil k tyči, kde se pohyboval a odkud do odkryté branky doklepával Tomáš Doležal. Třetí dějství začne přibližně v 18:47.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:10
    Puk je na hokejkách domácích hráčů.
     
    40:59
    Kolem branky Michala Postavy se nebezpečně pohybovali Illéš s Fronkem, domácí obránci ale situaci zvládli ukočírovat.
     
    41:41
    Ofsajd hostů.
     
    41:58
    A vhazovat se bude znovu před pásmem Přerova. Tentokráte kvůli přihrávce rukou.
     
    42:34
    Ostřížek střílel od pravého mantinelu, Postava na jeho ránu ale dobře viděl a bez problémů ji polapil.
     
    42:44
    Potřetí v krátkém času se znovu vhazuje před pásmem Zubrů.
     
    42:56
    A aby hra neplynula zbytečně dlouho, přerušuje ji zakázané uvolnění Jestřábů.
     
    43:24
    Drtil, byť je obráncem, značně dotíral před přerovskou brankou. Postava hru přerušil.
     
    44:10
    Prostějov se snaží navázat na předváděnou hru z první třetiny. Zatím je aktivnější a Postava musí lapit další nahození. Buly po jeho levici.
     
    45:02
    Na modré čáře oddělující střední pásmo s obranným přerovským probíhá přetlačovaná o kotouč.
     
    45:50
    Prostějovská rozehrávka se teď hodně nepovedla, vhazování před Pavelkou kvůli zakázanému uvolnění.
     
    45:55
    Hejcman vyhrál buly na Františka Němce, Pavelka těžkou ránu zneškodnil ramenem. Vhazování na tom stejném místě.
     
    46:28
    Hosté teď pohlednou předávkou puku na jeden dotek mezi několika hráči vybídli ke střele Martina Pěnčíka. Postava měl sice zacloněný výhled, přesto však na dobře mířenou střelu vytáhl bravurní zákrok.
     
    47:27
    Zakázané uvolnění Přerova.
     
    48:05
    A hra je znovu přerušena kvůli icingu domácích.
     
    48:09
    Postava měl po vhazování znovu ve výhledu několik hráčů, i tak si ale na střelu Formana udělal výhled a skvěle zasáhl. Tento mladý gólman a odchovanec Přerova skvěle navazuje na výkony z loňska a potvrzuje roli nejzásadnějšího článku domácího kádru.
     
    49:28
    Vyloučení v týmu HC ZUBR Přerov:
    Jakub Svoboda – 2 min., hákování.
     
    50:00
    Prostějov nemá klid na hokejkách, Zubři rychle dotírají. Do konce třetiny zbývá přesně deset minut.
     
    50:21
    MEO vyhazuje, Jestřábi loví puk za Pavelkou.
     
    50:50
    Pechanec s Janem Svobodou i v oslabení odvedli dobrou práci v útočném pásmu. Hosté se stále nedostali do pásma.
     
    51:13
    A nedaří se jim to ani nyní, Zubři brání modrou čáru velmi efektivně.
     
    51:27
    Jakub Svoboda se na led vrátí za vteřinu, ještě před tím ovšem proběhne buly v pásmu Přerova.
     
    51:56
    Za brankou Přerova probíhá nejen přetahovaná o kotouč, ale také "pyroshow" prostějovských fans. V průběhu rozehrané třetí třetiny, ve které vaše mužstvo prohrává o jednu branku, není zadýmení stadionu úplně nejinteligentnější formou podpory.
     
    53:09
    Přetahovaná se po minutě a půl přesunula zase k mantinelu u prostějovské střídačky.
     
    54:10
    K Polednovi se odrazil puk v mezikruží, dobrou pozici střelou příklepem promarnil. Minul.
     
    54:23
    A Michal Postava tasí na nahození od modré opět svoji lapačku. Naprosto upřímně si můžeme říci, že nebýt právě jeho, Zubři by ve vedení nebyli.
     
    54:30
    Prostějov je vykázán z útočného pásma, Burian se bruslí nacházel za v modrém půlkruhu brankáře domácích.
     
    54:48
    Březina zkoušel přebruslit hostující obranu a natlačit se před Pavelku, Drtil ale jeho cestu zatarasil.
     
    55:28
    Buly před pásmem Prostějova.
     
    56:15
    Zubři už se soustředí převážně na defenzivu, jsou to totiž jejich soupeři, kdo musí spěchat a komu se krátí čas na bodový zisk.
     
    56:50
    Zakázané uvolnění Prostějova.
     
    57:45
    Hosté bojují o puk v útočném pásmu, přitom je signalizováno vyloučení v neprospěch Přerova. Tohle bude ještě drama!
     
    57:52
    Vyloučení v týmu HC ZUBR Přerov:
    David Chroboček – 2 min., vysoká hůl.
     
    57:52
    Oddechový čas pro tým LHK Jestřábi Prostějov.
     
    58:02
    Poslední dvě minuty třetí třetiny jsou v plném proudu, Prostějov obléhá pásmo Zubrů.
     
    58:30
    Zubři mají na kontě dvě zblokované střely, Jestřábi zase kotouč na hokejkách.
     
    58:44
    A famózní Postava opět tasí důležitý zákrok! Proti střele z pravého kruhu se rychle přesunul a bezpečně ji zneškodnil!
     
    58:57
    Zubři vyhazují kotouč, Prostějov to zkouší v šesti proti čtyřem.
     
    59:22
    Ostřížek v obrovské šanci v mezikruží vůbec netrefil branku!
     
    59:44
    Jestřábi právě vstřelili branku!
    Šestnáct vteřin před koncem je srovnáno a tenhle zápas spěje do prodloužení! Postava se pod obrovským tlakem i přes vypětí všech sil nenacházel v pozici, ve které by dokázal bezpečně zakročit a prostějovská předávka puku končí střelou do horní části branky, kam domácí brankář nemohl dosáhnout! Srovnávací střelu z pravého kruhu vyslal MAREK RAČUK, který pro Jestřáby po zásluze vybojoval minimálně bod! Asistence: Tomáš Hanousek, David Ostřížek.
    59:44 Marek RAČUK - 3:3
     
    60:00
    Třetí třetina skončila.
     
    Do třetí třetiny pak vstoupil aktivněji opět Prostějov. Byť se dostávali do minima velkých šancí, byli to Jestřábi, kdo diktoval tempo. Množství vhazování před Postavou dokázala přerovská obrana řešit, onou klíčovou „postavou“ byl však právě mladý přerovský brankář. Ten s přehledem jistil všechny prostějovské pokusy, na srovnávací moment v oslabení v čase 59:44 už byl ale krátký. I s vypětím všech sil se snažil alespoň přesunout, vleže ale nemohl na srovnávací ránu Marka Račuka dosáhnout. Prostějov tak po zásluze vybojoval prodloužení, které začne za malou chvíli.
     
    60:01
    Začalo prodloužení.
     
    60:05
    MEO na kotouči.
     
    60:33
    Jan Svoboda střílel z velké dálky, Pavelka zasáhl vyrážečkou.
     
    60:51
    Na puku jsou pro změnu hosté, konkrétně Zdeněk Doležal.
     
    61:16
    Pěnčík zkoušel vyslat do samostatného úniku Račuka, tomu ale puk uskočil.
     
    61:50
    Hosté dál drží puk na svých holích.
     
    62:17
    Postava musel vyrazit naproti kotouči, který dojížděl Šidlík, naštěstí pro něj prostějovský obránce nedokázal skákavý puk zpracovat!
     
    63:12
    Puk mají domácí, zpoza branky rozehrává Jakub Svoboda.
     
    63:46
    Jakub Illéše se řítil sám na Postavu, ten se ale roztáhl a zabránil mu pravým betonem!
     
    64:31
    Jestřábi právě vstřelili branku!
    Další samostatný únik Prostějova už ovšem končí vítěznou trefou! VILÉMA BURIANA už domácí obrana stíhala, a tak musel rychle zakončit. Prudká střela pod Postavovu pravou ruku znamená zasloužený druhý bod pro hosty! Asistence: Petr Hašek.
     
    Konec zápasu.
     
    První letošní hanácké derby je u konce, vítězí v něm celek ze západněji položeného města, Prostějova. Ten byl v první a třetí třetině výrazně aktivnějším a lepším celkem, po zásluze tak slaví dva body v prodloužení, které rozhodl Vilém Burian. Já se s vámi z Přerova pro dnešek loučím a budu se těšit zase příště. Na počtenou! (19:38:55)
    Marken.cz

    Daniel Doležal

    Branky a nahrávky: 22. Černý (Hejcman, Tomi), 30. Jan Svoboda (Goiš), 39. T. Doležal (Březina) – 4. Račuk (Illéš, Forman), 35. Hanousek (Šidlík), 60. Račuk (Hanousek, Ostřížek), 65. V. Burian (Hašek)


    HC ZUBR Přerov: Postava (Stuchlík) – Chroboček, Krisl, Černý, J. Adámek, Cubo, Kudělka, F. Němec – T. Doležal, Pechanec, Březina – Jak. Svoboda, Hejcman, Tomi – Jan Svoboda, Ministr, Goiš – Dobša, Chludil, Nemec.
    Trenér: R. Svoboda

    LHK Jestřábi Prostějov: Pavelka (Štipčák) – Hanousek, Šidlík, Poledna, Drtil, Pěnčík, Forman, Kloz – V. Burian, Ostřížek, Z. Doležal – Illéš, Račuk, Fronk – Jiránek, Venkrbec, Maruna – Antoníček, Hašek, Slanina.
    Trenér: M. Štrba

    Rozhodčí: Čáp, Mejzlík – Augusta, Peluha
    bahis siteleri