Jihlava – Vsetín 5:6 (po pr.) | Litoměřice – Třebíč 3:5 (kon.) | Přerov – Prostějov 3:4 (po pr.)
Poruba 2011 – Slavia 4:3 (kon.) | Zlín – Frýdek-M. 2:0 (kon.) | Pardubice B – Kolín 2:3 (kon.)
po prodl.
HC ZUBR Přerov
3:4 (0:1, 3:1, 0:1 - 0:1)
LHK Jestřábi Prostějov
Sobota 23.09.2023, 17:00 • ZS Přerov • Chance liga • 4. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    64:31
    Jestřábi právě vstřelili branku!
    Další samostatný únik Prostějova už ovšem končí vítěznou trefou! VILÉMA BURIANA už domácí obrana stíhala, a tak musel rychle zakončit. Prudká střela pod Postavovu pravou ruku znamená zasloužený druhý bod pro hosty! Asistence: Petr Hašek.
     
    63:46
    Jakub Illéše se řítil sám na Postavu, ten se ale roztáhl a zabránil mu pravým betonem!
     
    62:17
    Postava musel vyrazit naproti kotouči, který dojížděl Šidlík, naštěstí pro něj prostějovský obránce nedokázal skákavý puk zpracovat!
    59:44 Marek RAČUK - 3:3
     
    59:44
    Jestřábi právě vstřelili branku!
    Šestnáct vteřin před koncem je srovnáno a tenhle zápas spěje do prodloužení! Postava se pod obrovským tlakem i přes vypětí všech sil nenacházel v pozici, ve které by dokázal bezpečně zakročit a prostějovská předávka puku končí střelou do horní části branky, kam domácí brankář nemohl dosáhnout! Srovnávací střelu z pravého kruhu vyslal MAREK RAČUK, který pro Jestřáby po zásluze vybojoval minimálně bod! Asistence: Tomáš Hanousek, David Ostřížek.
     
    59:22
    Ostřížek v obrovské šanci v mezikruží vůbec netrefil branku!
     
    58:44
    A famózní Postava opět tasí důležitý zákrok! Proti střele z pravého kruhu se rychle přesunul a bezpečně ji zneškodnil!
     
    57:52
    Vyloučení v týmu HC ZUBR Přerov:
    David Chroboček – 2 min., vysoká hůl.
     
    49:28
    Vyloučení v týmu HC ZUBR Přerov:
    Jakub Svoboda – 2 min., hákování.
    38:15 Tomáš DOLEŽAL - 3:2
     
    38:15
    Přerov právě vstřelil branku!
    MEO využívá druhou přesilovku v zápase a vedení si bere zpátky! V přechodu do útoku se nečekaně otevřela branka TOMÁŠI DOLEŽALOVI, ten ale nic neuspěchal a vrátil puk na Březinu, jenž vystřelil z osy hřiště. Pavelka kotouč pouze vykopl k pravé tyči, kde už se právě pohyboval Doležal a jeho jemné doklepnutí do odkryté branky znamená třetí gól Přerova v zápase! Asistence: David Březina.
     
    36:34
    Vyloučení v týmu LHK Jestřábi Prostějov:
    Marek Račuk – 2 min., držení hole.
     
    35:30
    Illéš opět v akci, po rychlé souhře střílel zblízka, puk se mu ale sklouzl po čepeli, a tak jeho rána neměla dostatečnou razanci!
     
    34:57
    Vyloučení v týmu HC ZUBR Přerov:
    Jakub Adámek – 2 min., sekání.
    34:35 Tomáš HANOUSEK - 2:2
     
    34:35
    Jestřábi právě vstřelili branku!
    TOMÁŠ HANOUSEK odčinil svoji chybu, Prostějov srovnává! Zubři doplatili na sérii vhazování ve vlastním pásmu, jedno takové totiž vedlo k tomu, že výše zmíněný prostějovský obránce napřáhl na modré čáře, využil clony před Postavou a střelou z nápřahu rozradostnil prostějovský kotel! Asistence: Petr Šidlík.
    29:51 Jan SVOBODA - 2:1
     
    29:51
    Přerov právě vstřelil branku!
    Jako blesk z čistého nebe přichází druhá přerovská branka! Goiš uspěl na buly, předal puk JANU SVOBODOVI a ten z velké vzdálenosti zkusil najít spoluhráče na opačné straně. K velké smůle Prostějova se však zrovna v dráze puku otáčel Tomáš Hanousek, který si jej sklepl sám do branky. Ukázkový "vlastňák". Asistence: Jiří Goiš.
     
    26:50
    Vyloučení v týmu HC ZUBR Přerov:
    Ondřej Cubo – 2 min., nedovolené bránění.
    21:35 Robert ČERNÝ - 1:1
     
    21:35
    Přerov právě vstřelil branku!
    Zubři nabídnutou přesilovku pět na tři rychle využívají a srovnávají se soupeřem krok! Důležitý byl úspěch na buly a následná trpělivost ROBERTA ČERNÉHO, jenž si hledal ideální střeleckou pozici, až ji našel! Přiblížil se k mezikruží a zápěstím propálil JAROSLAVA PAVELKU! Asistence: Darek Hejcman, Vojtěch Tomi.
     
    21:24
    Vyloučení v týmu LHK Jestřábi Prostějov:
    Vojtěch Kloz – 2 min., zdržování hry / vystřelení nebo vyhození puku mimo hrací plochu.
     
    19:38
    Vyloučení v týmu LHK Jestřábi Prostějov:
    Vilém Burian – 2 min., zdržování hry / vystřelení nebo vyhození puku mimo hrací plochu.
     
    17:18
    Zubři promarnili naprostou tutovku! Jakub Svoboda se totiž řítil s Vojtěchem Tomim zcela sám na Pavelku! Vyměnili si mezi sebou tři přihrávky, Tomi ale nepřekonal Pavelkův beton při přesunu! Skóre se tak nemění.
     
    13:33
    Vyloučení v týmu HC ZUBR Přerov:
    Antonín Pechanec – 2 min., držení.
     
    11:46
    Na opačné straně zase zahrozil Petr Hašek, který se po pravém mantinelu prodral až k Postavovi. Zakončení na zadní tyč netrefil!
     
    11:10
    Ojedinělá šance Přerova! Po dobré fyzické hře za brankou soupeře se dostal ke střele Pechanec, puk ale proletěl mimo tři tyče!
     
    06:10
    Jan Svoboda ujížděl špatně rozestaveným soupeřům sám na brankáře Pavelku! Toho zkoušel překonat dobrou střelou nad vyrážečku, Pavelka byl ale v tomto souboji úspěšnější!
     
    05:18
    Vyloučení v týmu HC ZUBR Přerov:
    Jakub Adámek – 2 min., vysoká hůl.
    03:47 Marek RAČUK - 0:1
     
    03:47
    Jestřábi právě vstřelili branku!
    A z úvodního tlaku hosté rychle těží první branku zápasu! Zubři v obranném pásmu naprosto zaspali, když se nepohodli na přebrání kotouče a tím pádem nedokázali vyhnat hosty za modrou čáru. Z toho se tak zrodilo rychlé přečíslení 4 proti 3 zakončené povedenou kombinací na ose Forman – Illéš – MAREK RAČUK! Poslední jmenovaný prostřelil Postavu z nevelké vzdálenosti. Asistence: Jakub Illéš, Lukáš Forman.
     
    02:20
    Hosté opět ve velké šanci! Jeden z forvardů v červeném dresu se stahovačkou prodral až před Postavu, který ale jeho bekhendové zakončení skvěle vychytal!
     
    01:34
    Zubři zaspali na střídání, čehož Prostějovští využili k rychlému protiútoku. Postava vyrazil pokus od mantinelu betonem do míst, kde sjížděl Pěnčík, puk, který mohl doklepávat do odkryté branky, ovšem minul!
    Marken.cz

    Daniel Doležal

    Branky a nahrávky: 22. Černý (Hejcman, Tomi), 30. Jan Svoboda (Goiš), 39. T. Doležal (Březina) – 4. Račuk (Illéš, Forman), 35. Hanousek (Šidlík), 60. Račuk (Hanousek, Ostřížek), 65. V. Burian (Hašek)


    HC ZUBR Přerov: Postava (Stuchlík) – Chroboček, Krisl, Černý, J. Adámek, Cubo, Kudělka, F. Němec – T. Doležal, Pechanec, Březina – Jak. Svoboda, Hejcman, Tomi – Jan Svoboda, Ministr, Goiš – Dobša, Chludil, Nemec.
    Trenér: R. Svoboda

    LHK Jestřábi Prostějov: Pavelka (Štipčák) – Hanousek, Šidlík, Poledna, Drtil, Pěnčík, Forman, Kloz – V. Burian, Ostřížek, Z. Doležal – Illéš, Račuk, Fronk – Jiránek, Venkrbec, Maruna – Antoníček, Hašek, Slanina.
    Trenér: M. Štrba

    Rozhodčí: Čáp, Mejzlík – Augusta, Peluha
    bahis siteleri