Chrudim – Žižkov 2:2 (kon.) | Prostějov – Varnsdorf 1:0 (kon.) | Dukla Praha – Kroměříž 3:1 (kon.)
Vlašim – Opava 1:1 (kon.) | Brno – Vyškov 0:1 (kon.)
konec
FK Dukla Praha
3:1 (2:0)
SK Hanácká Slavia Kroměříž
Sobota 23.09.2023, 14:00 • Na Julisce, Praha-Dejvice • FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA • 10. kolo
Předzápasové kurzy
     
    82
    Kroměříž právě vstřelila branku!
    Tak se hosté přeci jen dočkali. Červenka se sice krocením dlouhého míče zdánlivě sám dostal ze střeleckého úhlu, skákavou střelou na zadní tyč ale i tak dokázal překonat brankáře Šťovíčka. O zastavení cesty balonu za brankovou čáru se snažila hned dvojice obránců, nabíhající ŠIMON CHWASZCZ ale odmítl jakékoliv drama a z bezprostřední blízkosti merunu napálil do sítě. 3:1!
     
    71
    Dukla právě vstřelila branku!
    Třetí branka domácího celku nese punc povedeného střídání trenéra Petra Rady. Žolík Jakub Zeronik utekl po levém křídle a balon předložil do vápna ideálně LUKÁŠI MATĚJKOVI, jehož povedený obstřel zamířil přesně k zadní tyči plachtícího Dostála. 3:0!
     
    31
    Dukla právě vstřelila branku!
    Domácí po pěkné akci zdvojnásobují své vedení. Moulis přihrál z pravého křídla do vápna Červenkovi, který udržel míč a přichystal jej k centru Haškovi. Ten našel přesně prostor na zadní tyči, kde se nacházel LUKÁŠ MATĚJKA, jehož sice ještě před zakončením jeden z bránících hráčů poslal k zemi, ale od Matějkova ležicího těla se balon i tak odrazil za brankovou čáru. 2:0!
     
    13
    Dukla právě vstřelila branku!
    Po rohovém kopu z druhé strany už Kroměříž takové štěstí neměla. Hrubeš posadil balon přímo na hlavu JANA PETERKY, jehož tečovaná hlavička si nakonec našla cestu do horního růžku branky. Stoper Dukly se jako správný kapitán ujal otěží utkání a otevírá skóre. 1:0!

    Michal Nussbauer

    Branky: 13. Peterka, 31. Matějka, 71. Matějka – 82. Chwaszcz

    Karty:   54. Hrubeš (DUK), 90+3. Vondrášek (DUK) – 7. Oulehla (KRO), 61. Jeleček (KRO), 73. M. Jaroň (KRO)


    Držení míče: 59 % : 41 %.
    Střely na branku: 13:1. Střely mimo: 4:9. Rohy: 3:1.
    FK Dukla Praha: Šťovíček – Hašek, Peterka (C), Ullman, Hrubeš (82. Vondrášek) – Moulis, Barac, Kozel (90. J. Jeřábek), Douděra (69. Šebrle) – Matějka (82. Lehký), M. Červenka (69. Zeronik).
    Náhradníci: Rada – Škoda.

    Trenér: Petr Rada

    SK Hanácká Slavia Kroměříž: J. Dostál – T. Matoušek (C) (60. M. Jaroň), Zavadil, Tiahlo, Jeleček (75. Vyhlíd) – Cupák, Houser (60. Dočkal) – Oulehla, Hrdlička, Fulnek (46. P. Červenka) – Chukwudi (60. Chwaszcz).
    Náhradníci: Gergela – Stoklásek.

    Trenér: Bronislav Červenka

    Rozhodčí: Opočenský – Arnošt, Cichra

    Diváci: 842
    bahis siteleri