Litoměřice – Pardubice B 2:5 (kon.) | Vsetín – Poruba 2011 2:6 (kon.) | Třebíč – Jihlava 1:2 (kon.)
Kolín – Znojmo 5:0 (kon.) | Frýdek-M. – Přerov 3:4 (kon.) | Prostějov – Zlín 1:4 (kon.)
Slavia – Sokolov 1:4 (kon.)
konec
VHK ROBE Vsetín
2:6 (1:2, 1:3, 0:1)
HC RT TORAX Poruba 2011
Pondělí 25.09.2023, 17:30 • Zimní stadion Na Lapači • Chance liga • 5. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    57:34
    Vyloučení v týmu VHK ROBE Vsetín:
    Roman Půček – 2 min., sekání.
     
    55:37
    Hořanský zpoza branky poslal puk na hranici porubského brankoviště, kde zakončoval Vaňo, ale ani tentokrát se Vsetín neraduje alespoň z úpravy skóre, když vsetínský útočník trefil přemisťujícího se brankáře Bláhu!
     
    53:42
    Jonák teď promáchl na hranici brankoviště přihrávku Jenáčka, jinak by uklízel puk do prázdné branky!
     
    52:09
    Vsetín si zahraje po dobu jedné minuty a čtyřiačtyřiceti vteřin v pěti proti třem, viníkem této situace je Tomáš Greš, který podrazil Jenáčka.
     
    49:53
    Vyloučení v týmu HC RT TORAX Poruba 2011:
    Vojtěch Lednický – 2+2, vysoká hůl.
     
    49:11
    Dnešní utkání sleduje 2165 diváků.
     
    46:10
    Vyloučení v týmu HC RT TORAX Poruba 2011:
    Daniel Klímek – 2 min., podrážení.
     
    46:00
    Pavlíček se nyní zaskvěl povedeným zákrokem, když lapačkou sebral téměř jistou trefu Lednickému!
    45:32 Ondrej ŠEDIVÝ - 2:6
     
    45:32
    Poruba právě vstřelila branku! Ostravané se znovu výrazně přibližují ke tříbodovému zisku z Lapače! Po dalším vhazování se kotouč přes Pohla a Razgalse dostal na hokejku ONDREJE ŠEDIVÉHO, který ve šlágru kompletuje hattrick. Asistence: Frenks Razgals, Jan Pohl.
     
    38:15
    Obrana Poruby podruhé v utkání musela zatáhnout za záchrannou brzdu, konkrétně Lukáš Doudera, jenž pouze za cenu hákování znemožnil Eriku Hrňovi samostatný únik.
     
    33:18
    Střídání v týmu VHK ROBE Vsetín:
    ze hřiště odchází Maxim Žukov, přichází Adam Pavlíček.
    33:18 Ondrej ŠEDIVÝ - 2:5
     
    33:18
    Poruba právě vstřelila branku! Nedáš? Dostaneš! tohle notoricky známé pravidlo se nyní naplnilo dokonale. Valaši nejprve postupovali v přečíslení dva na jednoho, Hrňovu přihrávku ale Půček mezi betony Bláhy neusměrnil. Poruba okamžitě vyrazila do protiútoku a Žukova prostřelil z pravé strany ONDREJ ŠEDIVÝ. Asistence: Vojtěch Střondala.
    31:30 Ondrej ŠEDIVÝ - 2:4
     
    31:30
    Poruba právě vstřelila branku! Ostravané odskakují do dvoubrankového náskoku! Přihrávku přes brankoviště poslal Berisha na hůl ONDREJE ŠEDIVÉHO, který z voleje přesně zamířil. Asistence: Aaron Berisha.
    30:36 Tomáš ŠOUSTAL - 2:3
     
    30:36
    Poruba právě vstřelila branku! Ostravané jdou na Lapači podruhé v utkání do vedení! Povedenou akci elitního útoku hostů vedl TOMÁŠ ŠOUSTAL, ten nejprve předal puk Střondalovi, jenž připravil palebnou pozici Tvrdoňovi, jeho střela orazítkovala tyčku vsetínské branky, ale na dorážku byl připraven již zmíněný Šoustal. Asistence: Marek Tvrdoň, Vojtěch Střondala.
     
    25:28
    Poruba byla velmi blízko k využití přesilové hry! Po střele Klimíčka Žukov puk pouze vyrazil, k dorážce se dostal Šoustal a po něm i Vachovec, který nejspíš trefil horní tyč!
     
    23:59
    První přesilovou hru v utkání si zahraje Poruba, menší trest za krosček obdržel Erik Hrňa.
     
    23:20
    Jandus zachytil nahození Voráčka a poslal pas na Luboše Roba, ten se řítil osamocen z levé strany vstříc porubské brance, ale ani tentokrát nedokázal překonat připraveného brankáře Bláhu, který podržel Porubu na vyrovnaném stavu!
    22:06 Roman VAŇO - 2:2
     
    22:06
    Vsetín právě vstřelil branku! Na Lapači je znovu vyrovnáno! Akci domácích rozjel ve středním pásmu Hořanský, na ose hřiště přenechal puk na střelu pro Koja, jeho ránu Bláha pouze vyrazil a na dorážku byl připraven ROMAN VAŇO. Asistence: Markus Kojo, Adam Hořanský.
    16:52 Vojtěch STŘONDALA - 1:2
     
    16:52
    Poruba právě vstřelila branku! Hosté otáčejí skóre! Poruba přetavila aktivitu z posledních okamžiku ve vedoucí branku! Skákavý kotouč před brankou Vsetína ještě Šoustal netrefil, ale dobře se orientoval VOJTĚCH STŘONDALA a prostřelil Žukova. Asistence: Tomáš Šoustal, Marek Tvrdoň.
     
    16:37
    Po další sérii soubojů o puk se k němu dostal Adamec, nabruslil si až do slotu, kde to zkoušel bekhendem, proti druhé brance Poruby byla připravena lapačka brankáře Žukova, následuje komerční přestávka.
     
    11:54
    Vyloučení v týmu HC RT TORAX Poruba 2011:
    Ondřej Bláha – 2 min., podrážení.
     
    11:53
    Po přihrávce Dědka zpoza branky se na ose hřiště puku zmocnil Půček, obešel bránící hráče Poruby a když už se zdálo, že vykoupá i brankář Bláhu, ten však vsetínského útočníka podrazil!
    05:08 Vít CHRISTOV - 1:1
     
    05:08
    Poruba právě vstřelila branku! Je vyrovnáno! Porubský tým se delší dobu zdržoval v útočném pásmu a od mantinelu vyslal nenápadnou přízemní střelu VÍT CHRISTOV a puk proletěl mezi betony vsetínského brankáře. Bez asistence.
    03:13 Tomáš JANDUS - 1:0
     
    03:13
    Vsetín právě vstřelil branku! Valaši se z první střelecké příležitosti ujímají vedení! Nahození Smetany usměrnil za záda porubského brankáře Bláhy TOMÁŠ JANDUS, pro vsetínského útočníka je to třetí branka v posledních dvou utkáních. Asistence: Ondřej Smetana, Tomáš Vávra.
    Marken.cz

    Jan Tajzler

    Branky a nahrávky: 4. Jandus (Smetana, Vávra), 23. Vaňo (Kojo, Hořanský) – 6. Christov, 17. Střondala (Šoustal, Tvrdoň), 31. Šoustal (Tvrdoň, Střondala), 32. O. Šedivý (Berisha), 34. O. Šedivý (Střondala), 46. O. Šedivý (Razgals, Pohl)


    VHK ROBE Vsetín: Žukov (34. Pavlíček) – Staněk, Ondračka, Smetana (A), Hryciow, Ďurkáč, Kojo – Jandus, Vávra, Rob (A) – Půček, Dědek, Hrňa (C) – Hořanský, Kern, Š. Jenáček – Koláček, Kratochvil, Vaňo – Jonák.
    Trenér: Weintritt

    HC RT TORAX Poruba 2011: O. Bláha (Dolejš) – A. Sedlák (A), Doudera, Lemcke, Klimíček, Gutwald, Pohl, Voráček – Tvrdoň, Střondala (A), Šoustal – Razgals, Berisha, Klímek – O. Šedivý, Vachovec (C), Gřeš – Christov, A. Adamec, Lednický.
    Trenér: Režnar

    Rozhodčí: Cabák, Ondráček – Zídek, Bezděk

    Diváci: 2165
    bahis siteleri