Boston – NY Rangers 3:0 (kon.) | Dallas – Arizona 7:0 (kon.) | Edmonton – Winnipeg 1:2 (0:1 po s.n.)
Columbus – Pittsburgh 4:3 (po pr.) | Anaheim – Los Angeles 3:2 (po pr.) | Calgary – Vancouver 10:0 (kon.)
San Jose – Vegas 5:2 (kon.) | Florida – Nashville 5:0 (kon.)
po prodl.
Anaheim Ducks
3:2 (1:0, 0:1, 1:1 - 1:0)
Los Angeles Kings
Pondělí 25.09.2023, 02:00 • Honda Center, Anaheim • Příprava NHL
Partner:
    60:37 Jackson LACOMBE - 3:2
     
    60:37
    Anaheim právě vstřelil branku!
    JACKSON LACOMBE svým druhým gólem v utkání rozhoduje o vítězství Anaheimu! LaCombe se dostal až vedle brankoviště, když ho obrana Kings nedokázala zastavit, a bekhendem procpal puk mezi betony Inghama. Asistence: Chase De Leo.
    49:49 Jackson LACOMBE - 2:2
     
    49:49
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Wolff se po návratu z trestné lavice zapojil do útoku svého týmu a je u vyrovnávací trefy! Z levého kruhu prostřelil střelou zápěstím brankáře Los Angeles JACKSON LACOMBE! Asistence: Nick Wolff, Brock McGinn.
    46:06 Alex LAFERRIERE - 1:2
     
    46:06
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    A hosté početní převahu rychle využívají! ALEX LAFERRIERE dostal přihrávku mezi kruhy, jeho první střela byla zblokovaná, ale druhá už prošla. Suchánkovi, který už byl v pohybu s úmyslem krýt první střelu, kotouč propadl za záda. Asistence: T.J. Tynan.
    37:25 Francesco PINELLI - 1:1
     
    37:25
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Jeden z nejaktivnějších hráčů v dresu Kings, FRANCESCO PINELLI, nakonec prolomil čekání na gól a z pravého kruhu prostřelil Suchánka, kterému propadl kotouč pod betonem. Asistence: Taylor Ward, Joe Hicketts.
    15:51 Sam CARRICK - 1:0
     
    15:51
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Tak přeci se Anaheimu povedlo vykombinovat gólovou pozici, když se puk dostal mezi kruhy na SAMA CARRICKA, jenž po kličce do bekhendu překonal brankáře Inghama! Carrick si parádně (fotbalovou terminologií) narazil se spoluhráčem, přičemž se dostal za obranu Kings. Asistence: Nikita Nestěrenko, Brock McGinn.

    Jan Vojkůvka

    Branky a nahrávky: 16. Carrick (Nestěrenko, McGinn), 50. Lacombe (Wolff, McGinn), 61. Lacombe (Leo) – 38. Pinelli (Ward, Hicketts), 47. Laferriere (Tynan)


    Anaheim Ducks: Clang (31. Suchánek) – Hagg, Warren, Wolff, Helleson, LaCombe, Profaca – Regenda, Carlsson, De Leo – Nestěrenko, Carrick, McGinn – Myatovic, Gawdin, Caulfield – Terrance, Gaucher, Sidorov
    Trenér: Greg Cronin

    Los Angeles Kings: Ingham (Berube) – Booth, Connauton, Hicketts, Krygier, Santini, Wylie – Hudon, Tynan, Laferriere – Madden, Pinelli, Chromiak – Lee, Malcev, Ziemmer – Ward, Helenius, Hodgson
    Trenér: Todd McLellan

    Rozhodčí: Kozari, Samuels-Thomas – Gawryletz, O'Quinn
    bahis siteleri